Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eto'o spanyolhonból jött hozzánk és nem egy másik futballkultúrából!varga tamás írta:Igen, és mellette rúgott 1-2 gólt. Henry is kihagyott 5-6 ziccert, és egy gólt sem lőtt - ennyi a különbség. Samu a 2004/05-ös szezon elején kezdett nálunk, az első 6 meccsén 5 gólt lőtt. No comment...robag írta:Csak az utolsó pár hsz-t olvastam de megvédeném henryt, mert az nem lehet véletlen ha valaki egy ilyen váltás után enyire együtt él a játékkal, szerintem tökéletesen illeszkedik a barcába, és aki 3-4 esetben szinte ziccerbe tud kerülni az jó csatár! Az hogy berúgja vagy nem most még másodrangú. A lényeg hogy belepasszol a barca stílusába! Amúgy Eto'o fénykorában is ki szokott hagyni meccsenként 2 100 % -os ziccert ( nem bántva őt, mert IMÁDOM az embert, és a küzdeni tudását ) és mégsem modjuk róla hogy falábú. Fog még Henry fontos gólokat lőni, és ezeket a ziccereket pedig tavaszra mind bevágja. Aki látta az arsenalban játszani annak semmi kétsége sem lehet e felől....
Igen, és mellette rúgott 1-2 gólt. Henry is kihagyott 5-6 ziccert, és egy gólt sem lőtt - ennyi a különbség. Samu a 2004/05-ös szezon elején kezdett nálunk, az első 6 meccsén 5 gólt lőtt. No comment...robag írta:Csak az utolsó pár hsz-t olvastam de megvédeném henryt, mert az nem lehet véletlen ha valaki egy ilyen váltás után enyire együtt él a játékkal, szerintem tökéletesen illeszkedik a barcába, és aki 3-4 esetben szinte ziccerbe tud kerülni az jó csatár! Az hogy berúgja vagy nem most még másodrangú. A lényeg hogy belepasszol a barca stílusába! Amúgy Eto'o fénykorában is ki szokott hagyni meccsenként 2 100 % -os ziccert ( nem bántva őt, mert IMÁDOM az embert, és a küzdeni tudását ) és mégsem modjuk róla hogy falábú. Fog még Henry fontos gólokat lőni, és ezeket a ziccereket pedig tavaszra mind bevágja. Aki látta az arsenalban játszani annak semmi kétsége sem lehet e felől....
Melletted állok!!robag írta:Csak az utolsó pár hsz-t olvastam de megvédeném henryt, mert az nem lehet véletlen ha valaki egy ilyen váltás után enyire együtt él a játékkal, szerintem tökéletesen illeszkedik a barcába, és aki 3-4 esetben szinte ziccerbe tud kerülni az jó csatár! Az hogy berúgja vagy nem most még másodrangú. A lényeg hogy belepasszol a barca stílusába! Amúgy Eto'o fénykorában is ki szokott hagyni meccsenként 2 100 % -os ziccert ( nem bántva őt, mert IMÁDOM az embert, és a küzdeni tudását ) és mégsem modjuk róla hogy falábú. Fog még Henry fontos gólokat lőni, és ezeket a ziccereket pedig tavaszra mind bevágja. Aki látta az arsenalban játszani annak semmi kétsége sem lehet e felől....
ilyen stílusban nem írogatunk egymásnak, még akkor sem, ha nem értünk egyet! Boixos....szted MOST azt számít h R10 mit tett le az asztalra? hát max a whiskys üveget amilyen formában mostanában játszik... majd ha megpróbál FUTNI is, nem csak össze vissza alibizik, akkor megértem h lecserélik Henryt, akin legalább látszik h hajtvarga tamás írta:Igen, én nem látom be. És tudod miért nem: mert Titi és R10 közül, ki tett többet a Barcáért? Na, majd ha egyenlőek lesznek, akkor lehet velem ironizálni. Pont.barca99 írta:Ezt sztem egy emberen kívül mindenki belátja.Lionel85 írta:De még így is jobban megérdemli a kezdőcsapatot Henry, mert látni, hogy akarja a gólt, csak peche van. Ettől még nem lesz rosszabb játékos és emiatt nem szabad a padra rakni, hanem hagyni hogy beilleszkedjen a spanyol fociba és elkapja a fonalat.
Igen, én nem látom be. És tudod miért nem: mert Titi és R10 közül, ki tett többet a Barcáért? Na, majd ha egyenlőek lesznek, akkor lehet velem ironizálni. Pont.barca99 írta:Ezt sztem egy emberen kívül mindenki belátja.Lionel85 írta:De még így is jobban megérdemli a kezdőcsapatot Henry, mert látni, hogy akarja a gólt, csak peche van. Ettől még nem lesz rosszabb játékos és emiatt nem szabad a padra rakni, hanem hagyni hogy beilleszkedjen a spanyol fociba és elkapja a fonalat.
Ezt sztem egy emberen kívül mindenki belátja.Lionel85 írta:De még így is jobban megérdemli a kezdőcsapatot Henry, mert látni, hogy akarja a gólt, csak peche van. Ettől még nem lesz rosszabb játékos és emiatt nem szabad a padra rakni, hanem hagyni hogy beilleszkedjen a spanyol fociba és elkapja a fonalat.
Addig jó, amíg ilyen féltételezéskre építünk.varga tamás írta: Merthogy R10 kettőt bevert volna, abban biztos vagyok.
Egy csatár játékát nem alázatra, küzdésre mérik. Hanem gólra - ha pedig nem megy, akkor pad. Henry-nak minimum 5 ziccere volt tegnap, ebből hány gólt rúgott? Merthogy R10 kettőt bevert volna, abban biztos vagyok.barca99 írta:Az az Henry, aki ennyire alázatos, aki ennyit küzd, csak épp nincs szerencséje (vagy épp ő ront) padozzon, az az R10, aki ad egy meccsen két jó labdát játszon? Ugyan már...
Teljes mértékben igazatok van.barcatom írta:teljesen egyetrtek veled!!! Öröm volt tegnap nézni, és úlra szárnyalt a bal oldalunk, ugye mennyivel jobbak voltunk?!!!!!!!!!!!harcilepke írta:Szép agresszív foci volt, mint már nagyon régen. És csak annyi kellett hozzá hogy R10 nem került a csapatba. Iniestának csak a hátát látták, fel se tudták rúgni, csak a 2. félidőben. Messire 3an figyeltek(de minek), és ez nagyon megláccott a a pálya közepén rengeteg hely volt, Deco újra élt. De nem csak a támadásban. Működött ismét a letámadás, ami R10el nem megy mer futnia kéne, és mindig lukas az oldala. Egy rakás labdát szereztünk a félpályától a zaragoza tizanhatosáig. át se nagyon tudtak jönni, igaz abból helyzet lett és gól az elején.
sztem az ilyen motiváltságú R10 csalk lassítja a barcát, nagyon nagyon. pedig nagyon hiányoznak a szép megoldásai, mint régen. a cselei majdnem mind visszafelé történnek, általában a 6oson belülre be se jut mer fönnakad 1 védőn, és lassú mint állat.... csak a passzai zseniálisa még mindig. de ez nekem és a barcának kevés. nem is tom mikor láttam már úgy kényszerítőjét hogy ő futott vagy mozgó háromszögelést egy rakás védő közt. Jaa, tegnap....de akkor jáccott, bár sztem már jó egy éve nem jáccik jól.