Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
teljesen egyetrtek veled!!! Öröm volt tegnap nézni, és úlra szárnyalt a bal oldalunk, ugye mennyivel jobbak voltunk?!!!!!!!!!!!harcilepke írta:Szép agresszív foci volt, mint már nagyon régen. És csak annyi kellett hozzá hogy R10 nem került a csapatba. Iniestának csak a hátát látták, fel se tudták rúgni, csak a 2. félidőben. Messire 3an figyeltek(de minek), és ez nagyon megláccott a a pálya közepén rengeteg hely volt, Deco újra élt. De nem csak a támadásban. Működött ismét a letámadás, ami R10el nem megy mer futnia kéne, és mindig lukas az oldala. Egy rakás labdát szereztünk a félpályától a zaragoza tizanhatosáig. át se nagyon tudtak jönni, igaz abból helyzet lett és gól az elején.
sztem az ilyen motiváltságú R10 csalk lassítja a barcát, nagyon nagyon. pedig nagyon hiányoznak a szép megoldásai, mint régen. a cselei majdnem mind visszafelé történnek, általában a 6oson belülre be se jut mer fönnakad 1 védőn, és lassú mint állat.... csak a passzai zseniálisa még mindig. de ez nekem és a barcának kevés. nem is tom mikor láttam már úgy kényszerítőjét hogy ő futott vagy mozgó háromszögelést egy rakás védő közt. Jaa, tegnap....de akkor jáccott, bár sztem már jó egy éve nem jáccik jól.
Legtöbb gólpassz nem stimmel, azt Deco adta. R10-nek Eto'o-val(aki csak 1/2 szezont nyomott) megegyező számú assistja volt. Nem is ez a lényeg, hanem a stílus. A jelenlegi és nyerő játékunkba sokkal jobban beleillik Iniesta játéka. Ronaldinho sokat színezi a játékot, amivel nem lenne gond, ha közben nem lassítaná le a támadásainkat. Ráadásul a brazil szinte alig játsza meg a széleket, ellenben állandóan befelé cselez.Grege írta:Ronnie az elözö szezonban sem jatszott jol, megis a legtöbb golt, golpasszt ö szerezte, ha iden ezt Messi atvallalja, es Ronnie csak feleannyit hoz össze, azzal is böven jol jartunk, 27 eves a srac, van meg mit adnia nekünk, kis türelmet gyakorolhatna mar mindenki, föleg egy olyan jatekossal szemben, aki az utobbi evekben gyakran egyedül vitte a csapatot, es kihuzta abbol a veszett nagy gödörböl anno a Barcat....!
En Henryt nem ültetnem le, amig bele nem jön, latszik, h alakul, de kell neki az önbizalom, azt meg a padon nem szerzi meg. Inkabb cserelgetnek egyre többet, mindig mas jatszana vegig a meccset, a többiek meg 60/30 percekkel gazdalkodhatnank, igy talan a masodik felidokre is kitartana mindig a tamadolendület!Mental_Theo írta:mindenesetre Puyolt játszatnám a jobb oldalon amig jól megy a védőtengely,aztán ha bénázik Marquez vagy Milito, akkor bevinném középre. Ronaldinhot meg beraknám a csapatba kipróbálva,hogy Henry leül egy meccsre.
Erre meg csak azt tudom mondani, hogy ez meglehetősen Real Madridos hozzáállás. A többit már leírtam az előző hsz-ben.zmodellb írta: Úgy érzem, hogy durcis Rdinho-nak már nincs nagy jövője a barcában! Adjuk el, és a pénzén veszünk 3 jó játékost!
Ezzel nem igazán értek egyet. Mondjuk ez attól függ, hogy mit veszünk alapnak. Ha a tavaly előtti formát, akkor igazad van. De ha a tavalyit, akkor igenis jól játszottak, mert küzdött, hajtott mindenki, nem álltak le, és nem passzolgattak hátul ötlettelenül.antiimperialista írta:A Lyon és a Sevilla ellen szerintem közel sem játszottunk jól, az mindkét meccs szenvedés volt, de a győzelem, ami igazán számít, megvolt.
Látom megint előjött az adjuk el Ronniet. Csak szólok, mióta itt van, azóta 1 BL, 2 bajnoki cím és 2 bajnoki 2. helyezés, amit elért a csapat a pályán, valamint hihetetlen anyagi haszon a KLUBnál. Csak ennyi. Akkor már lehetőség sem jár neki, hogy bizonyítson?zmodellb írta:Uhh, Eto'o-n milyen király D&G felső volt! Isten
Ja és a játék még istenibb! Nagyon jól játszottak a fiúk! Úgy érzem, hogy durcis Rdinho-nak már nincs nagy jövője a barcában! Adjuk el, és a pénzén veszünk 3 jó játékost!
Már csak idegenben kell egy főlényes győzelem, és akkor minden sima a bajnoki győzelem felé! Uhh a Stuttgart mennyit fog kapni:)! 0-3 Simán
A Lyon és a Sevilla ellen szerintem közel sem játszottunk jól, az mindkét meccs szenvedés volt, de a győzelem, ami igazán számít, megvolt.noname írta:A [auto_cenzúra] szezonkezdet után a csapat nagyon kezd formába jönni.Egymás után 3 olyan ilyen ellenfél:Lyon,Sevilla,Zara és mindet sikerült szép játékkal legyőzni!!!
Szegény Levante.
Úgy legyen! Neki is jobb lesz, meg a Barcának is!Rio Buscape írta:Hogy kinek hiányzott dinhoNEKEM
. Jó oké tényleg jól jáccotak tegnap, de nem azért mert dinho nem jáccot, hanem azért mert végre újra sokat mozogtak a játékosok, agresszívan letámadtak, és középen rengeteget pörögtek. Dinho kell a csapatnak ezt majd csak akkor fogjuk érezni ha már más csapatot fog erősíteni