Azér' kicsit dühöngök, hogy kb. a 15 percnél tudtam bekapcsolódni a meccsbe, (3 gólról kapásból lemaradtam), ráadásul az első félidőt "comic edition"-be láttam.
Mondjuk ez legyen a legnagyobb problémám, a lényeg, hogy a bajnok Barcát idéztük! Henry-t, szerencsétlent nagyon sajnálom, félek, hogy meccsről meccsre görcsösebb lesz. Meccsről meccsre kapufák, most vagy 5 ziccer, és nem jön össze neki. Viszont ha ráérez, két nagyon tuti év biztos van benne.
Sőt, ha így folytatjuk, tuti hogy R10-et is magával ragadja az ár...
antiimperialista írta:A Lyon és a Sevilla ellen szerintem közel sem játszottunk jól, az mindkét meccs szenvedés volt, de a győzelem, ami igazán számít, megvolt.
Ezzel nem igazán értek egyet. Mondjuk ez attól függ, hogy mit veszünk alapnak. Ha a tavaly előtti formát, akkor igazad van. De ha a tavalyit, akkor igenis jól játszottak, mert küzdött, hajtott mindenki, nem álltak le, és nem passzolgattak hátul ötlettelenül.
Sztem nagyon kellett ez a 3 meccs otthon, ez biztos nagy lökést ad a csapatnak, ha most a következő két idegenbeli meccset is be tudjuk húzni, én azt mondom egy nagyon szép év elé nézünk..