Yaya Touré
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Hát tegnap vitt mindent ami mozdítható a srác bokájában,ahogy elnéztem...nem volt szép..dehát ez benne van a játékában..
Tegnap nem volt a legjobbak között,de stabil volt,sok labdát szerzett,viszont egy labdát csúnyán eladott a saját térfelünkön..
Tegnap nem volt a legjobbak között,de stabil volt,sok labdát szerzett,viszont egy labdát csúnyán eladott a saját térfelünkön..
Abszolút igazad van, Noname! A labdára ment, csak elkésett. Nem így a Zara játékosok az esetek nagy részében. Tegnap is jól tolta!
- noname
- Llegenda del Barça
Nem volt szép a belemenése, de legalább a labdára ment.Az ellenfélnél nemegyszer közük se volt a labdához!MQuC írta:Tegnapi belemenése kemény volt. És utána sportszerűtlensége miatt kiállitotta mvolna....

A Fifa egy szégyen
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én mivel nem nagyon követem a francia bajnokságot, ebből kifolyólag szinte semmit nem tudtam a gyerekről, így kicsit vonakodva fogadtam az érkezését, de kellemesen csalódtam, tényleg nagyon jó és tényleg a "sikereink kulcsa" lehet.
Ennyi meccs is elég volt hogy bebizonyítsa hogy az utóbbi idők egyik legjobb vétele volt. Ő lesz a sikereink egyik kulcsa!
RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
Absolutely. Nagyon ott van szakmailag
....de hobby-szinten is!

-
- Llegenda del Barça
Az uccsó 20 percben tényleg elfáradt, de addig tökéletes volt szerintem. Mindenkit lefejelt, szerelt, futott, és nem volt eladott labdája.Drigo írta:Szerrintem viszon, nem volt ma semmi extra. Sőt én előbb lehoztam volna szerintem a 70. perctől kezdődően teljesen elsavasodott, volt egy percen belül két gyermeteg hibája, és utána is látszott, hogy jobb lenne neki a kispadon.
-
- Eurobarca Staff
Szerrintem viszon, nem volt ma semmi extra. Sőt én előbb lehoztam volna szerintem a 70. perctől kezdődően teljesen elsavasodott, volt egy percen belül két gyermeteg hibája, és utána is látszott, hogy jobb lenne neki a kispadon.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Egyetértek!! Le a kalappall előtte!!!barca99 írta:BAAZMEEEG! (sorry)
A könny folyik a szememből olyan mesterien játszik. Palop kirúgja, ő rendre visszafejeli... Levegőben verhetetlen (Kanouté reggelire), földön is nagy magabiztos, elegáns.
Yaya for prezident!
BAAZMEEEG! (sorry)
A könny folyik a szememből olyan mesterien játszik. Palop kirúgja, ő rendre visszafejeli... Levegőben verhetetlen (Kanouté reggelire), földön is nagy magabiztos, elegáns.
Yaya for prezident!
Yaya for prezident!

nem tom de nekem meccseken mindig ez az egy jut róla eszembe
persze jó értelemben

Ez tetszik!merx írta:Yaya "Tank" Touré

"Páncélos Yaya Tigris Tank Touré "!!!

Yaya "Tank" Touré 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mint eddig minden meccsen, tegnap is csapatunk egyik legjobbja volt. megbízható, erőteljes, határozott, és a kapu előtt sem esik kétségbe. Az egyik legkiválóbb igazolásunk volt a nyáron.

Sztem pont ő miatta lett ilyen jo a védekezésünk. Mert a védőink eddig sem voltak rosszak, de a középpályás védekezésünk gyenge volt. Most meg 4 meccsen 1 kapott gol, nem rossz 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ő az egyetlen talán akire eddig egyetlen egy meccsen sem lehetett semmiféle panasz! Remélem még nagyon hosszúra nyújtja ezt a sorozatát!Gaba írta:nagy vásár volt, az tuti. nem semmi, amennyit ő dolgozik a középpályán és amennyi labdát begyűjt. kell oda, de nagyon.Sharkinho írta:Lehet, hogy nem látványosan teszi a dolgát, de hogy eredményesen az biztos. Nagyon hasznos játékos
GRT!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Az amúgy is stabil és labdabiztos kp-nkről ő hiányzott. Mostmár örülhetünk. 
Hihetetlen stabil, nem lehet átmenni rajta.
Nagyon tetszett, amit csinált, és hátul néha nagyokat szerelt, kisegítve a védő alakzatot.
3as simán.

Hihetetlen stabil, nem lehet átmenni rajta.
Nagyon tetszett, amit csinált, és hátul néha nagyokat szerelt, kisegítve a védő alakzatot.
3as simán.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila