Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem meg alkalmam se volt tippelni...TiB86 írta:Bejött a tippem....telitalálatremélem hétvégére se változik a lendület
a kérdést már meg is válaszoltadReplikator írta:Mi ez a marhaság a NS címlapján?
Olvasta valaki?
Ezzel egyet értek. A Barcának jó hangulatra van szüksége, de ez minden csapatra igaz, hogy jó hangulatban jobban megy a játék.Rio Buscape írta:Ha a barca elküldi Riijkardot ugyanugy fog járni mint a chelsea:(
Ronaldinho esete meg naon érdekes!!!! azt nem engedheti meg magának a barca hogy elhidegíti magátol dinhot. aztán meg vmi konkurens csapatnál meg majd nem bírjuk megfogni. dinho egy érzékeny ember akit mélyen érint az hogy nem megy neki. És erre a legjobb megoldás pont az amit messi csinált a tipikus roni ujjmozdulattal
! ez kell a barcának jó hangulat és megint egyenesbe állunk
De jó, hogy valaki már megint énnemtudommire válaszol.... Ki beszél itt arról, hogy bárki bárkit is sérteget? Ki beszél itt arról, hogy nem tartunk ki a barca mellett? Én akkor is kitartottam a barca mellett, amikor van Gaal alatt a kijev egy 4-est rúgott a Nou Campban. Vagy amikor Rijkaard első évében a 13. helyen volt a csapat a tavaszi szezon derekán... Egyébként azért nyertünk BL-t meg 2 bajnokságot, mert tűz volt a csapatban, volt még motiváció és a sztárjaink egyedül megoldották a dolgokat. Egyébként ahogy mondod, Rijkaard megint szépett húzott a Sevilla ellen. 2-0-nál jött Oleguer és kaptunk is róla egy gólt. Mi az, hogy "felsőbb utasításra játszik valaki???" Profi csapatban. Ne röhögtess már. De tudod mit? Én itt befejeztem, azok akiknek ez a játék tetszik, nézzék tovább... csak egyet kérek. Ha majd jön egy pofon, mert jönni fog, akkor se szidják a Barcát és Rijkaardot. Csak ennyit kérek. Egyébként amióta Rijkaard itt van, ez a csapat soha nem funkcionált csapatként. Az egyes játékosaink egyéni zsenije döntöötte el a meccseket egy-egy villanással. Most, hogy olyan mértékű formahanyatlás van a Barcánál, amit én 15 év alatt még egyszer sem tapasztalatam, most kéne csapatként működni. De ez még nem megy. Reméljük visszajön a régi forma, de ez még távolról sem az. Én is azt mondom, hogy örülhetünk a győzelemnek. De azért már ne legyünk olyanok mint a madridisták, próbáljuk már meg kicsit reálisabban látni a dolgokat.zmodellb írta:Visszaolvasva a fórumot, rájöttem, hogy mennyi okos van itt, és ebben az a szomorú, hogy barca drukkerek. Néhányan úgy beszélnek itt, mintha már a barca edzői székére pályáznának!
Annak kell örülni, hogy nyertünk, és reménykedni pedig abban kell, hogy fejlődni fog a csapat! És aki azzal jön, hogy ha a sevilla első kapufája bemegy akkor más lett volna, az nevetséges! Ne kezdjünk úgy mondatot, hogy HA!
Amikor megnyertük a bajnokságot és egyben Bl-t, miért nem szídtátok Rijkaardot? Talán azért mert ment a szekér? Akkor nem egy-egy játékos (Messi, Rdinho) döntőtte el a meccseket? Jó azért engem is felbosszant, amikor a gyenge Olegouert behozza, de ez biztos felsőbb utasítás!
Nem sértés ez egyáltalán, csak a saját véleményem! Játszatunk akár milyen rosszul, nekem akkor is a Barca marad a kedvencem, és nyerhetünk akár milyen rossz teljesítménnyel, akkor is kitartok a Barca mellett! És ha ilyen átlagos teljesítménnyel nyerjük meg a Ligát és a Bl-t, akkor sem fog érdekelni, a lényeg, hogy nyertünk!