Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kinek a helyére?Cooltiszo írta:Hát Diego ide kéne jövőre....
De szerintem ő is csak egy évig menőzne a bazinagy tudásával, aztán eltűnne a süllyesztőben. SZerintem.LG írta:Az könnyen meglehet, mert iszonyat jo játékos + elég technikás is a spanyol bajnoksághoz. Meg Diegot sem látnám ott szivesen. Ő még Snejdernél is jobb
Elősször én is ugy láttam, utánna viszont a többszörös lassitás után inkább ugy tünt, h nem ért hozzá a labdához. Mind1, mert már nem váltosztat semmitElRamos írta:Nem azért, de én is így emléxem az esetre. Előbb a labda, aztán lehet hogy az ember..Diarra mellett elfutott már az emberke, de a mali vkp szerintem a hátranyúló lábával először a labdát, majd utána az embert vitte el
A képen Messi van, kéremszépen.La Pulga írta:Real Madrid: Ramon Calderón elnöknek a brémai Diego kell
Miközben a nemzetközi sajtó a Chelsea két klasszisának, Didier Drogbának és Michael Ballacknak az esetleges Madridba történő igazolását taglalja, addig a Real elnöke, Ramon Calderón a Werder Bremen brazil középpályást, Diego Ribas da Cunhát (képünkön) szeretné szerződtetni.
nso
Nem azért, de én is így emléxem az esetre. Előbb a labda, aztán lehet hogy az ember..Diarra mellett elfutott már az emberke, de a mali vkp szerintem a hátranyúló lábával először a labdát, majd utána az embert vitte el
Én úgy emlékszem, hogy az eddigi hozzászólásaimban nem igazán volt kötekedés, gnómozás, Barca-gyalázás. Sőt, a Sevilla legyőzése után még gratuláltam is nektek, hogy megvertétek a 9 emberrel bekkelő vendégeket.mystic: itt a madrid szurkolók legtöbbike nem tud normális hangnamben megnyilvánulni. Meg mindenki úgy kezdi, hgy nem kötekedni jöttem, aztán a második mondata kádazás, gnómozás, [auto_cenzúra] a Barcá-zás stb.
Ezt nem tudom. Biztos, hogy elfogult vagyok, de szerintem az nem volt szabálytalan, csak érdekes mozdulat volt. Diarra mellett elfutott már az emberke, de a mali vkp szerintem a hátranyúló lábával először a labdát, majd utána az embert vitte el. Legalábbis én így láttam, de lehet meg kéne néznem még az esetet.A másik meg nem adott 11-snél Diarra volt a bünös Exclamation Kirakta a sarkát a gyerek elé, amikor az már eltolta rég a labdát...
Ha a nagyanyámnak farka lenne, ő lenne a nagyapám...varga tamás írta:Elramos: ha tamudo nem rúgja azt a gólt, akkopr másodikok vagytok, akárhogy is nézzük. Bár, lehet, én vagyok a hülye.
Ezzel értek egyet!antiimperialista írta: Akkor mi tavaly nem ugyanazt a Barcát láttuk. Mindegy, elmúlt, bár egyelőre az idei se sokkal jobb...
Akkor mi tavaly nem ugyanazt a Barcát láttuk. Mindegy, elmúlt, bár egyelőre az idei se sokkal jobb...cruyff írta:Mi is ugyanúgy megdöglöttünk a mezért, csak mi mindig pecheltünk egyet az utolsó percben, ti meg mákoltatok.
Ha Tamudo nem rúgja...A baj csak az, hogy a seggetek kitörölhettétek volna vele, ha Tamudo nem rúgja az utolsó perben az Espanol egyenlítő gólját. Mi is ugyanúgy megdöglöttünk a mezért, csak mi mindig pecheltünk egyet az utolsó percben, ti meg mákoltatok. Ahogy tegnap is. De nem akarom elvenni a győzelem jogosságát. Háááát persze. Megérdemeltétek. Csak akkor nem kéne mindig egyes reál szurkolóknak (tisztelet a kivételnek) rendszeresen itt vernie a nyálát a mi fórumunkon, mikor esetleg valami nem "úgy" sül el.....
Két jogos 11es? Erre kíváncsi lennék. Salgadoval egyetértek, az az ember egy hihetetlen nagy vicc, úgy védekezik, hogy elszalad a támadó elől...Az a lesgyanús gól, az közel sem volt les, egyszerűen csak beragadt egy védő.Ugy lett 1-1, h a hazaik uralták a játékot, többet birtokolták a labdát, a biro 2 jogos 11-stől Exclamation + Michel Sz.a.rrágo kiálitásátol Exclamation megfoxtotta őket. Ellenben madridnak csak 1-2 kontrára futotta, meg egy erőssen lesgyanus Savijola golra
Túlzásokba ne essünk. Ha egy csapat a végjátékban mindig képes gólt lőni, az nem feltétlenül mák...Hihetetlen, hoyg már vagy egy éve milyen máksorozatuk van.
Erre mit mondjak? Tavaly Real Madrid-Barcelona 2-0, Barcelona-Real Madrid 3-3. A bajnokság előtt is lehetett tudni, hogy az egymás elleni dönt, nem a gólkülömbség.Kb. annyira volt megérdemelt az 1 pontjuk, mint tavaly a bajnokság nekik
Érzem az iróniát, de ez szerintem felesleges. A Lyon lehet, hogy nem a tavalyi, meg tavalyelőtti, de ezek ellenére elismerésre méltó a 3-0. A Sevilla elleni meccs számomra meglepetés volt. Igazából egy kérdés volt a mérkőzésen, mégpedig az, hogy mikor adja meg magát a Sevilla védelme.mi csak ilyen fosetta lionokat meg sevillákat vertünk
Nem érdemeltünk x-et, ebben igazad van, mocskos gyengék voltunk. Azért ti se legyetek elszállva hogy megvertétek a Lyont, mert a 2 évvel ezelőtti Lyon simán jó lett volna egy x-re...ElRamos írta:LG írta:Jo hülyének lenni ahelyett, h elismernéd, h a csapadot egy kalap [auto_cenzúra] sem ért tegnap, és nem érdemeltétek meg az x-et
Nem a hülye rá a legmegfelelőbb, hanem a cinikus. Amit én rohadtul rühellekbattya írta:LG, nem akartalak megsérteni, de ha itt tartunk, hogy én hülye vagyok, akkor inkább olvasd vissza, hogy miket írtál..
A baj csak az, hogy a seggetek kitörölhettétek volna vele, ha Tamudo nem rúgja az utolsó perben az Espanol egyenlítő gólját. Mi is ugyanúgy megdöglöttünk a mezért, csak mi mindig pecheltünk egyet az utolsó percben, ti meg mákoltatok. Ahogy tegnap is. De nem akarom elvenni a győzelem jogosságát. Háááát persze. Megérdemeltétek. Csak akkor nem kéne mindig egyes reál szurkolóknak (tisztelet a kivételnek) rendszeresen itt vernie a nyálát a mi fórumunkon, mikor esetleg valami nem "úgy" sül el.....Boixos írta:ezzel - bár a tököm tele van vele -, teljes mértékben egyetértek.ElRamos írta:Ez nem igaz!! Megérdemeltük, mert a bajnokság utolsó pár hónapjában a Madrid mindent megtett hogy hozza meccseit, felszántottuk a pályát, megdöglöttünk azért a mezért!!
.[/quote]ElRamos írta:Ez nem igaz!! Megérdemeltük, mert a bajnokság utolsó pár hónapjában a Madrid mindent megtett hogy hozza meccseit, felszántottuk a pályát, megdöglöttünk azért a mezért!!