cruyff írta:Egyet is értenék veled, ha nem láttam volna ezt a Barcelonát Ronaldinho nélkül most a Sevilla ellen. Egy színtelen, szagtalan, "akar, de nem megy" csapat. Ronaldinho és Eto'o anno egy meccs kihagyás nélkül végigcsinált 2 szezont, úgy, hogy ők ketten hozták a meccseket. Lett belőle 2 bajnoki cím meg egy BL siker. Valami azt súgja nekem, hogy a Messi-dos Santos-Krkic tengely ezt nem tudná végigcsinálni egy szezonon keresztül. Még a felét sem. De bántsátok csak nyugodtan Eto'o-t és Dinhot. Persze Rijkaarddal nincs semmi baj, Eto'o és Ronaldinho a két főbűnös. Itt vitatkoznak a Barcafórumon, hogy vajon Eto'o vagy Henry -e a jobb, és a többség kihozza, hogy Henry. Lesül a képemről a bőr! Hát tessék. Én itt már mást nem akarok hozzátenni. Nézzétek mire lesz képes Henry itt a spanyol ligában. Az a Henry akit a juventusból (Trezeguet-vel ellentétben, pedig együtt mentek oda) páros lábbal rúgtak ki, annyira becsődőlt. Bezzeg Eto'o mikor idejött nem nyerte ám nekünk sorra a meccseket ugye? Még akkor is amikor rosszul játszottunk, Samuel mindig bevitt egy lasztit az ellenfél kapujába, akár még a félpályáról is. Dos Santos kell Ronaldinho helyett??? Hát tessék. Nézzétek és okuljatok. Dos Santos a jövő! Igaz ugyan, hogy még sokat nem csinált, viszont ez a hülye Ronaldinho még így rossz formában is (mert tényleg abban van, DE NEM CSAK Ő HANEM EGY SOR MÁSIK JÁTÉKOS IS? MAJDNEM MINDEN KÖZÉPPÁLYÁSUNK ÉS CSATÁRUNK? NEM VESZITEK ÉSZRE????????????????????????????????????????????????????????) lehozott egy Bilbao elleni meccset. De elegem van abból, hogy folyton nekem kell védeni ezt a két játékost, és pont itt, egy Barcelona fórumon. Szégyeljétek magatokat! Nagyon kiváncsi vagyok mi lenne, ha ez a két játékos soha többé nem lépne pályára a Barca színeiben, mi lenne? Megérdemelnétek! TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Először is: Minek kevered bele Eto'ot, és főleg akkor miért, amikor elvileg nekem írsz?! Honnan tudod, hogy például nekem mi a véleményem róla, a jelenlegi helyzetéről, és a csapatban betöltött szerepéről? Mert én még ezt nem fogalmaztam meg. De ha már ennyire felhoztad, akkor elmondom, hogy vele semmi bajom, nem is volt, most sincs. Aki pedig az Henry-Eto'o összehasonlításból Henry-t hozta ki győztesen, annak süljön ki a szeme, mert nem egyezik a te véleményeddel? Gondolkodjál már! Ezek szubjektív dolgok! És elmondanám, hogy képességei alapján én is jobbnak tartom. Nem vettem észre, hogy kisült volna a szemem...Henrynak nem ment az eddigi meccsein egy olyan Barcában, akinek most össze kell érnie, ráadásul edző terén is hadilábon állunk. Erre vered annyira a melled? Verjed.
Ronaldinho:
Úgylátom azt a Bilbao elleni meccset nagyon megjegyezted. Amin egyébként mindenkinek ment, és nélküle is megnyertük volna.És a Racing és Osasuna ellenivel mi a helyzet? Ott mindenki szutyok volt, szükség lett volna rá. Hol volt? HOL?
Én télig, és még talán szezon végéig is szurkolok neki. Ezt már leírtam párszor, de úgylátszik, nehezedre esik felfogni. De azért Ti nagyon szeretitek az igazatokat villogtatni, pedig még semmi sem utalt erre.
Ja, és még annyit, hogy a fórumozók min. 65-80%a szerint jobban pörögtünka fiatalokkal, mint Ronnieval. Szerinted nem. Még szerencse, hogy van itt pár ilyen okos ember.