Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amikor Bl-t és bajnokságot nyertünk már akkor is voltak kritikusai,többek között én is..azóta nem szeretem,mióta kikaptunk idegenben 3-0ra a racingtól még 2004-ben..aznap bizonyosodott be számomra,hogy nem nagy eddző..csak a játékosok mindig kisegítik..zmodellb írta:Amikor megnyertük a bajnokságot és egyben Bl-t, miért nem szídtátok Rijkaardot? Talán azért mert ment a szekér? Akkor nem egy-egy játékos (Messi, Rdinho) döntőtte el a meccseket? Jó azért engem is felbosszant, amikor a gyenge Olegouert behozza, de ez biztos felsőbb utasítás!
A Sevilla ellen 98 ezer ember volt kint,azaz telt ház volt!Capon írta:Nektek nem tünt fel, hogy a Lyon ellen és most a Sevilla ellen is közel teltháznak kellet volna lennie és szokott is ilyenkor lenni. Most meg mind a két alakalommal "csak" 77ezren voltak?
Neeskens a lelátón ült Txiki mellett, a padon Eusebio ült Rijkaard mellettcruyff írta:Most milyen érdekes volt, hogy Neeskenst felkergették a lelátóra, és ha valaki figyelt, Tsiki adta a padon a technikai utasításokat.
Való igaz, mocskos gyengén játszottunk, de azért nem kéne majmoknak nevezned őket...barca52 írta:Hihetetlen, hogy a Real Madridnak mekkora mázlija volt ma este is!Kb Llorente rúghatott volna ötöt ezeknek a majmoknak...na mind1, mi sem vagyunk jobbak náluk
Na de Tamás! Rosszkor szidod szegényt,hisz a Lyon elleni meccset is tökéletesen lehozta,és itt se lehetett panasz Rá...varga tamás írta:Hát, annyira nem, hogy a mi kispadunkon üljön.merx írta:"Rijkaard pedig nem ért ahhoz amit csinál."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
már bocs de ez már kész![]()
![]()
![]()
ezt teljesen komolyan gondolod?????
Ott már Henry ki volt szorítva....FCB_gábor írta:Tévedés, mert első gól Henry-é. Aztán kitámadott volna a sevilla és végül látványos játékkal, 5:2-vel hoztuk volna a mérkőzést.
A "rengeteg eladott labda, ki nem kényszerített hiba , technikai baki, labdalevételi baki, rossz passz" pedig nehogy már Rijkaard hibája legyen. ez már tényleg vicc.
Azért az az 1-2 szép emlék akkor keletkezett amikor még Henk is itt volt. Amióta egyedül van a padon azóta nem sok széppel örvendeztetett meg minket.merx írta:ezt nem nekünk kell eldönteni, hogy ki üljön ott, és azt hiszem ha nem értene hozzá annyira hogy a barca-t vezesse már 1 év után búcsúzhatott volna barcelonából, de nem így lett SŐT jópár szép emléket adott nekünk így nem hiszem, hogy bármi alapja lenne annak a kifejezésnek, hogy "nem ért ahhoz amit csinál" ez kész vicc
Hát, annyira nem, hogy a mi kispadunkon üljön.merx írta:"Rijkaard pedig nem ért ahhoz amit csinál."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
már bocs de ez már kész![]()
![]()
![]()
ezt teljesen komolyan gondolod?????
A meccs képe alapján több gólos barca győzelemnek kellett volna lennie!Az a két idegenbeli nulla-nullát össze sem lehet hasonlítani a lyon és a sevilla ellen látottakkal! A tegnapi meccs jól példázza azt amit egész idényben látni fogunk. Mégpedig hogy az európai élcsapatok be vannak szarva a csapatunktól. Kontrára rendezkednek be, amit idén ( a tavalyi évvel ellentétben ) végre sikerül feltörnünk. Nagyon nehéz bármelyiknagy klubnak úgy látványos focit produkálni, ha az ellenfél nem partner benne. Márpedig ha tegnap a sevilla csak egy kicsit is nyit és kitámad, akkor úgy megszorjuk őket, hogy még mindig a gólokat számolgatnák!cruyff írta:Igen, de ha ez a meccs is 0-0 maradt volna, ami elég sanszos volt, lássuk be a meccs képe alapján, akkor most nagyon kíváncsi lennék, hogy miket írogatnának itt. Ismerjük el az eredményeket, örüljünk a csapatunk győzelmének, de azért ne hazudtoljuk meg magunkat. Sem a Lyon ellen, sem a Sevilla ellen nem játszottunk jól, és nem R miatt. Az egész csapat szenved. Nem tudom, hogy mire lesz ez elég idegenben. Eddig két 0-0-ra, két kiscsapat ellen....Azt a két meccset nem láttam, de most már van némi fogalmam róla, hogy miért lett az ami lett...
![]()