Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.23. 14:31:21

ozsimiki írta:
varga tamás írta:Zozzy!
Én Mikivel vitatkoznék - egy klasszikus idézésével. Al Pacino mondja az 'Egy asszony illata' c. filmben:
"AZ ÚT ELVEKKEL VAN KIRAKVA, BECSÜLETHEZ VISZ".
És mindig tartsd szem előtt: a becsület mindennél és mindenkinél fontosabb. És bár már nem olyan világban élünk, de elvek nélkül az élet olyan, mint az aranygaluska vaníliasodó nélkül.
Tamás ha figyelmesen elolvasol,akkor nem írtam olyat,h változtassa meg :wink: De ha szeretné kipróbálni komolyabban a csajjal,akkor picit félre kell tennie(az ismert okok,és nézőpontbeli különbségek miatt,de ez Zozzy döntése)...de nem kötelező. Amúgy egyetértek Veled,h az ember tartsa magát az elveihez!

Írtam is,h nem kell felvenni a csaj szokásait,mert az merőben eltér Zozzyétól.
Igen, de a diszkusszióban azt írod: "én bepróbálkoznék az elveim kissé háttérbe szorításával..." Csak a rend kedvéért :!:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.23. 14:27:51

varga tamás írta:Zozzy!
Én Mikivel vitatkoznék - egy klasszikus idézésével. Al Pacino mondja az 'Egy asszony illata' c. filmben:
És mindig tartsd szem előtt: a becsület mindennél és mindenkinél fontosabb. És bár már nem olyan világban élünk, de elvek nélkül az élet olyan, mint az aranygaluska vaníliasodó nélkül.
Tamás ha figyelmesen elolvasol,akkor nem írtam olyat,h változtassa meg :wink: De ha szeretné kipróbálni komolyabban a csajjal,akkor picit félre kell tennie(az ismert okok,és nézőpontbeli különbségek miatt,de ez Zozzy döntése)...de nem kötelező. Amúgy egyetértek Veled,h az ember tartsa magát az elveihez!

Írtam is,h nem kell felvenni a csaj szokásait,mert az merőben eltér Zozzyétól.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.23. 14:22:20

Zozzy!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.23. 14:15:32

Zozzy!

Csatlakozom én is a tanácsadókhoz :D 8) Többiek remekebbnél remekebb dolgokat tanácsoltak,most nem jellemzően Rám,azt írom (lehet kissé negatívan :? :

Döntsdd el,h meddig akarsz elmenni Nála, ha csak jól akarod érezni magad Vele,akkor egy picit félreállíthatod az elveid (melyben teljesen különböztök kb a csajjal :? ),és jól kijöhettek egymással,egy ideig....

Ha viszont ez nem menne,akkor hamar megsüllyedne a dolog kettőtök között az általad említett szokásai miatt,mert alapdolgokban tér el a véleményetek sok mindenben,és hát ha ezeket folyamatosan átéled,akkor lehet,h már egyáltalán nem az a helyes csaj ugrana be,ha rá nézel....

Röviden:
Én bepróbálkoznék az elveim kissé háttérbe szorításával (ami nem azt jelenti,h vedd fel az ő szokásait) és így összejönni vele,utána már világosabban látod,h megérte,vagy sem :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.22. 14:02:36

barca99 írta:Akkor meg fordítva: "Figy, nem kellene egy kis segítség a háziba? Nekem ez úgyis megy, szívesen segítek..." :lol:
Ez kicsit üveg lenne :wink: :D
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.22. 14:01:05

Akkor meg fordítva: "Figy, nem kellene egy kis segítség a háziba? Nekem ez úgyis megy, szívesen segítek..." :lol:

Ha más nem, majd szalagavatón mindent egy lapra, és lets go... 8)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.22. 13:02:24

Sok sikert Zozzy!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.22. 12:52:30

Rivaldinho írta:Én úgy 'szoktam' msn-en csinálni, ha bejön a csaj,hogy:

-Ne úgy lépj be hozzá hogy, Szia, miújság ? Vagy egyből levágja és ha teccel neki akkor jön a chat... de ha nem akkor lekoppint.... szal olyannal kell kezdni amire nem tud rövid választ adni... konkrét! dolgokkal.... PL:
-Csá, sürgős segítség kéne.. Nem tudom eldönteni melyik Retro pulcsit vegyem meg, az egyik szerintem kurvära buz!s a másik pedig nem tom másnak mennyire tetszik.... a másik dolog hogy mond már meg a házit mer tegnap el voltam foglalva, nem nagyon vágtam mi a szitu.. szal lécci .. sürgős....

-Ilyennel nem tud lekoppintani, mert 1.részt csaj.... szereti a divatot (ha olyna mint mondod) és rohadtul érdekelni fogja a retro pulcis, szal keress egy linket google-ba ami retro pulcsi, és mutasd meg neki, el lesz ájulva.. te Zozzy ? ilyet akarsz ? :P stbstb... másrészt meg a hzit is megmondja... és onnan jön magától.. pl megadja a házit és akkor te:

-Fú, hallod, nagyon köszi a segítséget.. lehet holnap is szükségem lesz rá....:) és itt fejezd is be.. ha túl sokáig nyújtod még azt hiszi akarsz tőle valamit... zárd le amikor nem nagyon várna rá.... ez bejön, stílusos 8) :D
nem rosz ötlet, kösz szépen :) :D
Ez a retro pulcsis dolog nem rosz ötlet, de a házi már necc, mivel Ő 2-3-4es tanuló, én meg 4-5ös, szval valószínűtlen lenne a szitu :D
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.09.22. 12:51:00

sok sikert zozzy :D jó a csaaj :D
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.09.22. 12:36:37

Én úgy 'szoktam' msn-en csinálni, ha bejön a csaj,hogy:

-Ne úgy lépj be hozzá hogy, Szia, miújság ? Vagy egyből levágja és ha teccel neki akkor jön a chat... de ha nem akkor lekoppint.... szal olyannal kell kezdni amire nem tud rövid választ adni... konkrét! dolgokkal.... PL:
-Csá, sürgős segítség kéne.. Nem tudom eldönteni melyik Retro pulcsit vegyem meg, az egyik szerintem kurvära buz!s a másik pedig nem tom másnak mennyire tetszik.... a másik dolog hogy mond már meg a házit mer tegnap el voltam foglalva, nem nagyon vágtam mi a szitu.. szal lécci .. sürgős....

-Ilyennel nem tud lekoppintani, mert 1.részt csaj.... szereti a divatot (ha olyna mint mondod) és rohadtul érdekelni fogja a retro pulcis, szal keress egy linket google-ba ami retro pulcsi, és mutasd meg neki, el lesz ájulva.. te Zozzy ? ilyet akarsz ? :P stbstb... másrészt meg a hzit is megmondja... és onnan jön magától.. pl megadja a házit és akkor te:

-Fú, hallod, nagyon köszi a segítséget.. lehet holnap is szükségem lesz rá....:) és itt fejezd is be.. ha túl sokáig nyújtod még azt hiszi akarsz tőle valamit... zárd le amikor nem nagyon várna rá.... ez bejön, stílusos 8) :D
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.09.22. 11:56:02

Zozzy: msnen a legkönnyebb ilyen esetben kezdeményezni, ott hamar le tod venni hogy hogy viselkedik sztem, de mivel osztálytársad én biztos osztályba keresném a társaságát, mittomén odamenni ahol ők vannak ,vagy mondani neki vmit, nehéz így látatlanban...
Drigo
Eurobarca Staff

2007.09.22. 11:34:41

Zozzy 5 írta:Mondjuk utánna már menne, csak a lökés kéne
Kérd meg valamelyik haverod, hogy indítson útnak egy jól célzott tomporon rúgással, az jó lökést biztosítana :lol:

Na viccet félretéve, említetted, hogy fenn van msn-en, ha más nem pórbáld meg ott, ott biztos nyíltabb tudsz lenni, még ha nem is ez a legjobb megoldás, de mégis több, mint a semmi.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.22. 10:17:17

elprat írta: Hmmmmmmm,helyes kis cicus Zozzy :shock: :wink:
Külső alapján sztem is megérné,de a belső már 1általán nem biztos.
Mindenképpen Rumig hsz-val értek egyet :wink:
Bár még annyit hozzátannék,hogy ha rászánod magad a "beszélgetős ismerkedésre",jó lenne ha csak ketten lennétek.Ha van egy harmadik az zavaró lehet,mindenféle szempontból-ha érted mire gondolok.
Te is az vagy :P :wink:

Ez a beszélgetős ismerkedés...Oké, csak gőzöm nincs, hogy mivel, milyen okon mennyek oda hozzá :roll: Ahogy telnek az évek, védőként egyre nagyobb a rutinom( :D ), viszont az ilyen csajozás témában meg egyre kisebb :roll: :oops: Félénk kis [auto_cenzúra] vagyok :D :oops: Mondjuk utánna már menne, csak a lökés kéne valamivel...De attól tartok, hogy erre pl. egy buli lenne jó, arról pedig már említettem a véleményem...

Pedig régen(ovodában, kisiskolásként :D ) nagy Casanova voltam :D :P
elprat
Capitá del Barça

2007.09.22. 09:54:12

Zozzy 5 írta:Ja, képek a lánykáról, aki nem emlékezne tavalyról :D
http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... ID=9311179
http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... D=10006492
Hmmmmmmm,helyes kis cicus Zozzy :shock: :wink:
Külső alapján sztem is megérné,de a belső már 1általán nem biztos.
Mindenképpen Rumig hsz-val értek egyet :wink:
Bár még annyit hozzátannék,hogy ha rászánod magad a "beszélgetős ismerkedésre",jó lenne ha csak ketten lennétek.Ha van egy harmadik az zavaró lehet,mindenféle szempontból-ha érted mire gondolok.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.22. 06:51:38

Rumig írta:Zozzy!
Én meg azt mondom, h leírásodból úgy tűnik, h gyakorlatilag elég messze áll tőled minden téren, azon kívül, h bejön neked külsőre. Sztem nem ér annyit, h feladd az elveidet, véleményedet a 'mai buli feelingről', dohányzásról, stb.
Viszont ha tényleg bejössz neki, érdemes azért kicsit jobban megismerni, mert lehet, h nem is olyan a csaj, mint aminek látod. Lehet, h csak azért alapfeltétel neki a hétvégi bulizás, piálás, cigizés, mert meg akar felelni a környezetének, meg így érzi, h tartozik vhova, ha nem is feltétlenül oda, ahova akarna. Szóval ismerd meg jobban (ergo beszélgess vele minél többet), aztán ha mégsem a fenti helyzet van, akkor hagyd. :roll: Előbb-utóbb úgyis eljön az igazi, csak türelemmel kell lenni.
De mondom mégegyszer, mindenképp érdemes megismerni jobban, azzal nem vesztesz semmit. :wink:
Igen, nálam is inkább az elvek felé billen a mérleg :)
Köszi a tanácsot neked is, majd próbálok vmit intézni :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.22. 06:50:04

Game90 írta: Zozz!

És a mostani csajok közül ki nem dohányzik? A csajok többsége cigizik, mivel ez a menő, 'nagyobb' csajnak érzik magukat...
A többség igen, de azért akad, akinek nincs szüksége erre az egészre bulizóstól, cigizéstől, piálóstól. Pont ez ilyet kéne megtalálni :wink: :)
Rumig
Entrenador del Barça

2007.09.22. 01:08:02

Zozzy!
Én meg azt mondom, h leírásodból úgy tűnik, h gyakorlatilag elég messze áll tőled minden téren, azon kívül, h bejön neked külsőre. Sztem nem ér annyit, h feladd az elveidet, véleményedet a 'mai buli feelingről', dohányzásról, stb.
Viszont ha tényleg bejössz neki, érdemes azért kicsit jobban megismerni, mert lehet, h nem is olyan a csaj, mint aminek látod. Lehet, h csak azért alapfeltétel neki a hétvégi bulizás, piálás, cigizés, mert meg akar felelni a környezetének, meg így érzi, h tartozik vhova, ha nem is feltétlenül oda, ahova akarna. Szóval ismerd meg jobban (ergo beszélgess vele minél többet), aztán ha mégsem a fenti helyzet van, akkor hagyd. :roll: Előbb-utóbb úgyis eljön az igazi, csak türelemmel kell lenni.
De mondom mégegyszer, mindenképp érdemes megismerni jobban, azzal nem vesztesz semmit. :wink:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.22. 00:44:13

Oké, aki hitetlenkedik, keressen rá youtube-on Criss Angelre. Főleg a bőre alól kiszedett pénz, az úthengeres, és az üvegen átmenős mutatványt ajánlom.

Nem mondom, hogy nem kamuzás, mivel ugye az illúzionistnának az a dolga. De ezt nem lehet egy legyintéssel elintézni. :wink:
PCsabi
aka Game90

2007.09.22. 00:26:59

Zozzy 5 írta:Ja, és még a csajhoz annyit, hogy valszeg dohányzik is, és a baráti "bulizós" társasága is valszeg...Namármost én rosszul vagyok a cigitől, szval egy közös "téma" megintcsak kilőve...
Zozz!

És a mostani csajok közül ki nem dohányzik? A csajok többsége cigizik, mivel ez a menő, 'nagyobb' csajnak érzik magukat...
Feltéve, ha egyáltalán tényleg tetszek neki...
Ezt azért jó lenne minnél előbb megtudnod :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.09.22. 00:26:43

mindenki fizetett statiszta aki ott volt. egyszerű műtest, ahol oldalról mutatják a felső testet is . . . . .

tiszta kopperfild dávid

sokkolóbb azok az állat keletiek, akik a nyomi-akciófilmet készítették
(valamelyik topicban megtalálható)
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.21. 23:31:42

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.21. 20:05:22

Ja, és még a csajhoz annyit, hogy valszeg dohányzik is, és a baráti "bulizós" társasága is valszeg...Namármost én rosszul vagyok a cigitől, szval egy közös "téma" megintcsak kilőve...
Zozz, nem lenne kedved egy kis focihoz jövőhéten, Debrecenben? Very Happy Ha igen, írj egy pü-t és megbeszéljük
Focihoz mindíg van :wink: Pü ment...
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.21. 20:01:21

Zozz, nem lenne kedved egy kis focihoz jövőhéten, Debrecenben? :D Ha igen, írj egy pü-t és megbeszéljük.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.21. 19:51:18

Köszi mindenkinek :)
Majd megpróbálok magamon erőt venni.
De az nekem igazából a problémám, hogy egyáltalán jó lenne-e egy kapcsolat egy ilyen lánnyal. Semmi bajom nics vele, csak a szórakozási módjaink különböznek, így nem tudom, hogy ez működhetne-e. Plusz én elég sokat tanulok, ő meg nem annyira 8) Szóval a sulin kívüli programunk szinte teljesen más, nem tudom, hogy alkalmazkodna-e. Feltéve, ha egyáltalán tényleg tetszek neki...
Csak a másik oldalról meg ott van a tény, hogyha egy ilyen szép és aranyos lánynak tetszek, akkor azt hiba lenne kihagyni...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.09.21. 16:10:09

Ahogy Vito írta,egy próbát megér.Szóval szorítunk Zozzy! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Lezárt