Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egyébként nem biztos, hogy jót tesz a teljesítményének. Így szerintem jobban benne van a pakliban, hogy hibázni fog.barca99 írta:Sztem meg nem a legjobbkor írod...Én eddig is nagyon elégedett voltam vele. Viszont idén sztem csak azért van a kapuba, hogy közelebbről lássa a meccset. Valljuk be sok dolga nem volt.
Pont azért vagyok vele elégedett. Mert ha lett volna...barca99 írta:Valljuk be sok dolga nem volt.
Azért az előző mérkőzéseken elég jól játszott Oleguer. Gondolom Rijkaard se gondolta, hogy 10 perc(?már nem emléxem mikor is jött be) alatt kapunk róla egy gólt. Ami ugye lehet nem is lett volna az, ha valóban les volt.Csak a Barca! írta:A "hátsó alakzat" tényleg jól működik, amig Presas be nem áll. Bár lehet Rijkaard azért teszi be mindig, hogy gyengítse a védelmet, nehogy csak elöl legyünk [auto_cenzúra]. Így akar esélyt adni az ellenfélnek.FCB_gábor írta:... ha a hátsó alakzat nem működik ilyen jól lehet 3-at kapunk...
Sztem meg nem a legjobbkor írod...Csak a Barca! írta:Akire idén eddig tényleg nem laehet panasz az W. Nagyon stabíl jó teljesítményt nyújt. Pfff, nem hittem volna, hogy valaha ilyet írok,de le a kalappal. My respect.
A "hátsó alakzat" tényleg jól működik, amig Presas be nem áll. Bár lehet Rijkaard azért teszi be mindig, hogy gyengítse a védelmet, nehogy csak elöl legyünk [auto_cenzúra]. Így akar esélyt adni az ellenfélnek.FCB_gábor írta:... ha a hátsó alakzat nem működik ilyen jól lehet 3-at kapunk...
Szerintem "annyira" nem voltunk,rosszak csak menni kellett volna szélre is, + Dos Santos-t előbb be kellett volna hozni!Demonhunter írta:nekem naon nem tetszett a tegnapi meccs!!!Szerintem naon [auto_cenzúra] voltunk!Lehet hogy a Sevilla jött "vendégségbe" de ez akkor is [auto_cenzúra]!Nem tudom hogy mikor lesz már meggyőző a játék!És az már így megy 2 éve!
Igen Puyinak a kezdőben a helye melette meg Gaby-nak kell lennie és ha szükséges Rafának, de Rafára Yaya helyetteseként is számítani kell mert nem várhatjuk el tőle hogy végig nyomja pihenés nélkül az egéx idényt!!!La Pulga írta:Khmm..Ilyet ne is mondj!Puyol az aki mindent megtesz a csapatért.albicelesteX írta:Puyol már felépült?Lassan visszaépítik a csapatba!Mi lesz akkor Márquezzel?Én sajnálom ha padozni fog!Szerintem jobb mint Puyol!
Khmm..Ilyet ne is mondj!Puyol az aki mindent megtesz a csapatért.albicelesteX írta:Puyol már felépült?Lassan visszaépítik a csapatba!Mi lesz akkor Márquezzel?Én sajnálom ha padozni fog!Szerintem jobb mint Puyol!
nem sok csapat tud nyerni egy teljes szezonban végig meccseketElRamos írta: Most már "csak" annyi a dolgunk, hogy hozzunk minden bajnokit, és akkor folyamatosan előttetek leszünk...
Idegenben mi csak X-elünk, de otthon nincs kegyelemElRamos írta:A madridi clasícot mi nyerjük, idegenben meg jó az x is...Drigo írta:Ezzel mi is így vagyunk, igaz mi nem folyamatosan lennénk előttetek, csak a két Clássico után
A madridi clasícot mi nyerjük, idegenben meg jó az x is...Drigo írta:Ezzel mi is így vagyunk, igaz mi nem folyamatosan lennénk előttetek, csak a két Clássico utánElRamos írta:Most már "csak" annyi a dolgunk, hogy hozzunk minden bajnokit, és akkor folyamatosan előttetek leszünk...![]()
Ezzel mi is így vagyunk, igaz mi nem folyamatosan lennénk előttetek, csak a két Clássico utánElRamos írta:Most már "csak" annyi a dolgunk, hogy hozzunk minden bajnokit, és akkor folyamatosan előttetek leszünk...![]()