Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aragones...MQuC írta:Én nem értem, hogy egy ilyen erős keretű spanyol válogatott, ahol a keret tagjai egytől-egyig a legerősebb ligák ÉLVONALÁBAN játszanak, hogy h nem tudnak sehol maradandót alkotni. ÉS egy egy embernek kell olykor kisegiteni a csapatot. Mitől van ez??
grat ini!Saviola írta:Iceland [1 - 1] Spain
86' [1 - 1] A. Iniesta 8)
Igen megint ő mentette meg a spanyolokat grat neki!Itt is lőhetne ilyeneket!sasi1 írta:Úgy látszik Izland ellen (meg mostanában a spanyol válogatottban) csak Iniesta tud golt lőni........
Tavasszal:
http://uk.youtube.com/watch?v=QJfcTD0PBg8
Most nem azért de Deco tegnap isteni volt, egy olyan Deocra mint a tegnapi szükségünk van!!!!MQuC írta:Deco és Gudi, ha elmegy azzal a játékosállománnyal már meg lennék elégedve![]()
Persze akkor kemény összetartás, és jöhetnek a cimek
Deco nem fog játszani szerintem vagy pedig nem lesz eggyütt a négy csillag a pályán!Lord Dragon írta:És Deco? Vagy őt a támadók közé soroljuk? :OLionel85 írta:Ha azt nézzük, hogy a 4 támadó egyszerre lesznek a pályán, akkor bizony csak két középpályás fér el mögöttük, egy kreatívabb és egy védekező, akik Touré lesz. Hogy a kreatívból Xavi vagy Iniesta lesz mindig kezdő, azt Rijkaard dönti el.
És Deco? Vagy őt a támadók közé soroljuk? :OLionel85 írta:Ha azt nézzük, hogy a 4 támadó egyszerre lesznek a pályán, akkor bizony csak két középpályás fér el mögöttük, egy kreatívabb és egy védekező, akik Touré lesz. Hogy a kreatívból Xavi vagy Iniesta lesz mindig kezdő, azt Rijkaard dönti el.