Élő közvetítések 07/08
-
- Jugador del Barça
ke.andy írta:Nem azért mert Barca drukker vagyok, de ma biztos nem érdemelne pontot a sevilla....
De a Barca se
Nem azért mert Barca drukker vagyok, de ma biztos nem érdemelne pontot a sevilla....
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
itt a "meghátnemisakar" inkűább találó. Szálljatok már le a sulyárol. 76 kilo az emberDavidsNeD írta:Sztem Iniesta 6-szor többet ér a jelen formájú Ronaldinho-nál, ő legalább fut, ami Ronnienak már csak a súlya miatt is nehéz (meghát aki nemakar).

jön Dos Santos
A Rafa - Gabi páros nagyon összeszokott... Ez jó... Zambi néha bizonytalan... de nem lesz gond... 2-0 nyerünk.... fogadtam is a bwinen.... szóval gyerünk fiúk!!!!
Mekkora nagyon zura lesz a nou camp!!
Csak Iniesta-t le ne hozza, Ő az egyik legjobb, és akar.
Barca,Barca,Baaaarca!
- Rabo
- Barça B
- Kapcsolat:
Meg egy kicsit várnék dos -al, nem tudom de ini- nek nem megy rosszulZsolti írta:Ini-t lehoznám,pedig jól játszik...beküldeném a helyére Dos-t...támadó játékkal baj van,többi jó.
maradnia kéne még
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Így van! Érezhetően stabil a csapat, de a gólhoz több kell.Tim írta:Se kanál,se villa,se gól..![]()
Ezzel együtt nem játszunk rosszul szerintem,de nagyon nehéz lesz ennek a Sevillának gólt lőni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- DavidsNeD
- Jugador del Barça
Sztem Iniesta 6-szor többet ér a jelen formájú Ronaldinho-nál, ő legalább fut, ami Ronnienak már csak a súlya miatt is nehéz (meghát aki nemakar). Henry-nak jobban fel kellene pörögnie, és sztem simán engedhették volna neki ezt az utolsó szabadrúgást, nemvéletlenül sétált oda az elején... Messi remekül játszik, nagyon néha viszont rámegy az egyénieskedésre. Touré sztem egyértelműen a legjobb igazolás volt az idén.
Mindent középen erőltetünk.
Barca,Barca,Baaaarca!