Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó hát én megértem meg így is lesz ha Ini hozza nekünk a meccset 1-0-ra de nem tudom én Dos helyében kicsit szomorú lennék amikor minden feltétel adott és akkor mégsem vagyok kezdőfcjoc írta:de mihu testvérem gratulálni fox majd frenkinek hogy ha gólt lő ini ?Mihu írta:Ismételten csak gratulálni tudok Frankie-nek a fantasztikus húzásáért miszerint a támadósorba nem Dos Santost hanem Iniestát rakta be...tényleg gratulálok mondhatom brávóóóó.....![]()
-csereként dos többet tud hozzáadni, szerintem így a helyes..
OFF:Fcjoc testviiirem tőlem vetted át a testvér szót ha igen akkor örülök neki, hogy tetszikfcjoc írta:de mihu testvérem gratulálni fox majd frenkinek hogy ha gólt lő ini ?Mihu írta:Ismételten csak gratulálni tudok Frankie-nek a fantasztikus húzásáért miszerint a támadósorba nem Dos Santost hanem Iniestát rakta be...tényleg gratulálok mondhatom brávóóóó.....![]()
Szerintem is így jó az egész. De majd meglátjuk milesz belőle.fcjoc írta:de mihu testvérem gratulálni fox majd frenkinek hogy ha gólt lő ini ?Mihu írta:Ismételten csak gratulálni tudok Frankie-nek a fantasztikus húzásáért miszerint a támadósorba nem Dos Santost hanem Iniestát rakta be...tényleg gratulálok mondhatom brávóóóó.....![]()
-csereként dos többet tud hozzáadni, szerintem így a helyes..
de mihu testvérem gratulálni fox majd frenkinek hogy ha gólt lő ini ?Mihu írta:Ismételten csak gratulálni tudok Frankie-nek a fantasztikus húzásáért miszerint a támadósorba nem Dos Santost hanem Iniestát rakta be...tényleg gratulálok mondhatom brávóóóó.....![]()
Jó hát de most érted nem játszik Deco se így Ini simán elszaladgálhatna a középpályán és ami a lényeg hogy Dos-nak se tenne rosszat a lelkének ha kezdő lenne egy Sevilla elleni bajnokinZsolti írta:Jó lesz az....Mihu írta:Ismételten csak gratulálni tudok Frankie-nek a fantasztikus húzásáért miszerint a támadósorba nem Dos Santost hanem Iniestát rakta be...tényleg gratulálok mondhatom brávóóóó.....![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy szerintem Ini ott is hozni tudja majd a formáját,ha nem meg jöhet félidőben Giovanni..
Jó lesz az....Mihu írta:Ismételten csak gratulálni tudok Frankie-nek a fantasztikus húzásáért miszerint a támadósorba nem Dos Santost hanem Iniestát rakta be...tényleg gratulálok mondhatom brávóóóó.....![]()
Az én tippem szintén 3:1. Szerintem megszerezzük a vezetést, egyenlítenek de utána még vágunk 2-t.fcjoc írta:nyerünk és készha van, ha nincs dinho.. 3:1 -et tippelek..
Ne legyenek fáradtak! Egy erős Sevillát kell megvernünk jó játékkal, az nagy lökést adhat.doki írta:Remélem bejön az optimizmusotok,és szép játékkal nyerünk.Én kicsit félek,bár remélem fáradt lesz a Sevilla.![]()
Hajrá BARCA!