Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Mihu
- Director del Fútbol
Jó hát én megértem meg így is lesz ha Ini hozza nekünk a meccset 1-0-ra de nem tudom én Dos helyében kicsit szomorú lennék amikor minden feltétel adott és akkor mégsem vagyok kezdőfcjoc írta:de mihu testvérem gratulálni fox majd frenkinek hogy ha gólt lő ini ?Mihu írta:Ismételten csak gratulálni tudok Frankie-nek a fantasztikus húzásáért miszerint a támadósorba nem Dos Santost hanem Iniestát rakta be...tényleg gratulálok mondhatom brávóóóó.....![]()
-csereként dos többet tud hozzáadni, szerintem így a helyes..

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
OFF:Fcjoc testviiirem tőlem vetted át a testvér szót ha igen akkor örülök neki, hogy tetszikfcjoc írta:de mihu testvérem gratulálni fox majd frenkinek hogy ha gólt lő ini ?Mihu írta:Ismételten csak gratulálni tudok Frankie-nek a fantasztikus húzásáért miszerint a támadósorba nem Dos Santost hanem Iniestát rakta be...tényleg gratulálok mondhatom brávóóóó.....![]()

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem is így jó az egész. De majd meglátjuk milesz belőle.fcjoc írta:de mihu testvérem gratulálni fox majd frenkinek hogy ha gólt lő ini ?Mihu írta:Ismételten csak gratulálni tudok Frankie-nek a fantasztikus húzásáért miszerint a támadósorba nem Dos Santost hanem Iniestát rakta be...tényleg gratulálok mondhatom brávóóóó.....![]()
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
de mihu testvérem gratulálni fox majd frenkinek hogy ha gólt lő ini ?Mihu írta:Ismételten csak gratulálni tudok Frankie-nek a fantasztikus húzásáért miszerint a támadósorba nem Dos Santost hanem Iniestát rakta be...tényleg gratulálok mondhatom brávóóóó.....![]()

- Mihu
- Director del Fútbol
Jó hát de most érted nem játszik Deco se így Ini simán elszaladgálhatna a középpályán és ami a lényeg hogy Dos-nak se tenne rosszat a lelkének ha kezdő lenne egy Sevilla elleni bajnokinZsolti írta:Jó lesz az....Mihu írta:Ismételten csak gratulálni tudok Frankie-nek a fantasztikus húzásáért miszerint a támadósorba nem Dos Santost hanem Iniestát rakta be...tényleg gratulálok mondhatom brávóóóó.....![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy szerintem Ini ott is hozni tudja majd a formáját,ha nem meg jöhet félidőben Giovanni..

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Jó lesz az....Mihu írta:Ismételten csak gratulálni tudok Frankie-nek a fantasztikus húzásáért miszerint a támadósorba nem Dos Santost hanem Iniestát rakta be...tényleg gratulálok mondhatom brávóóóó.....![]()

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
sport1 adja 21:45 től....
Deco biztos kezd sztem. Mi az a hirben, hogy Frank nem akarja játszatni, még Ronie hiányával együtt sem. Deco eddig is játszott, mert megérdemelte. Nincs ilyen h nem akarja játszatni.
Deco biztos kezd sztem. Mi az a hirben, hogy Frank nem akarja játszatni, még Ronie hiányával együtt sem. Deco eddig is játszott, mert megérdemelte. Nincs ilyen h nem akarja játszatni.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Az én tippem szintén 3:1. Szerintem megszerezzük a vezetést, egyenlítenek de utána még vágunk 2-t.fcjoc írta:nyerünk és készha van, ha nincs dinho.. 3:1 -et tippelek..

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- aka Game90
Jó meccsnézést a népnek, én nem leszek itthon, szóval ez a rangadó kimarad...
R10 hiánya lehet, hogy jót tesz a csapatnak. Én Decot viszont kezdetném.
2-1-et tippelek... gólszerzők: Henry, Messi ill. Kanouté.
Forca Barca
R10 hiánya lehet, hogy jót tesz a csapatnak. Én Decot viszont kezdetném.
2-1-et tippelek... gólszerzők: Henry, Messi ill. Kanouté.
Forca Barca

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Már hangolok
:D:D
Remélem lelépjük a sevillát, és a sokak által megelőlegezett 3as ismét bejön, de a 3 pont mellett számomra fontos, és nagy kérdés is egyben Henry játéka... most hogy megrúgta a maga golját, már nemkell ezen görcsölni, szerintem ez sokat jelenthet, és ha ti mondjátok, hogy 3, akkor én aztmondom, hogy abbol 2 Thierry....

Remélem lelépjük a sevillát, és a sokak által megelőlegezett 3as ismét bejön, de a 3 pont mellett számomra fontos, és nagy kérdés is egyben Henry játéka... most hogy megrúgta a maga golját, már nemkell ezen görcsölni, szerintem ez sokat jelenthet, és ha ti mondjátok, hogy 3, akkor én aztmondom, hogy abbol 2 Thierry....

Több, mint egy klubb...
-
- Entrenador del Barça
Most nálunk az előny. A Sevilla Londonból repült haza, nem sok idejük volt a pihenésre, jöttek Barcelonába. Mi itthon fogadtuk a Lyont, nem utazgattunk semerre. Most a papírforma szerint mi leszünk a pihentebbek. 

VISCA EL BARCA!
3-2 a tippem és az hogy az első gólt nem mi rúgjuk
tuti keményebb lesz mint a lyon ellen 

Teljesen sima meccs lesz skacok, laza 3-ast gurítunk. 

nyerünk és kész
ha van, ha nincs dinho.. 3:1 -et tippelek..

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Ne legyenek fáradtak! Egy erős Sevillát kell megvernünk jó játékkal, az nagy lökést adhat.doki írta:Remélem bejön az optimizmusotok,és szép játékkal nyerünk.Én kicsit félek,bár remélem fáradt lesz a Sevilla.![]()
Hajrá BARCA!

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez