Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szakacs írta:lehet h eloben sokkal szebb lesz...
nem keverem...de melto a varosban levo sok kulonleges epulethez..sztem...Badi írta:
ne keverjük a szecessziót a modern szarral
mondjuk ez is csak szubjektív
ne keverjük a szecessziót a modern szarralSzakacs írta:Sztem egyaltalan nem az ! Foleg aki jart Barcelonaban az nagyon jol tudja h nagyon sok erdekes epulet van..mondhatnank azt is h a szabad muveszetek varosa...Na meg ott van Gaudi aki kulonleges Futurisztikus epuleteirol hiresult el...Sztem ez a Camp Nou siman koveti a kulonleges es egyedi epuletek koncepciot ami Barcelonaban mar lassan lassan hagyomany...Badi írta: UNDORÍTÓ!!!
b+ ezt nem tehetik...
De ez csak szubjektiv velemeny...
Sztem egyaltalan nem az ! Foleg aki jart Barcelonaban az nagyon jol tudja h nagyon sok erdekes epulet van..mondhatnank azt is h a szabad muveszetek varosa...Na meg ott van Gaudi aki kulonleges Futurisztikus epuleteirol hiresult el...Sztem ez a Camp Nou siman koveti a kulonleges es egyedi epuletek koncepciot ami Barcelonaban mar lassan lassan hagyomany...Badi írta: UNDORÍTÓ!!!
b+ ezt nem tehetik...
Már itt az EuroBarcán is megtekinthetőBadi írta:Sharkinho írta:Elég "érdekesek" ezek a látványtervek
sport.es illetve a mundo közölte le![]()
nagyon úgy tűnik, hogy ilyen lesz tényleg
Enyhén szólva...Sharkinho írta:Elég "érdekesek" ezek a látványtervek
Sharkinho írta:Elég "érdekesek" ezek a látványtervek
Igen, de az a név, aki megnyerte felelős az egészért! Ha valami nem stimmel őt veszik elő, ha valami nem jó őt veszik elő, ha lopják az ötletet, akkor őt nézik le és nem kap annyi megrendelést. Én sem úgy értettem, hogy ő csinálja az egészet, de ő tartaj a hátát mindenért.Shandor írta:Ahogy én ismerem az építész szakmát (lehet rosszul), a dolgok úgy mennek, hogy a név megnyeri a projektet, a team meg tervez. Nem hiszem, hogy Foster bá' majd napokat, sőt heteket görnyed a tervező progi(k) előtt. A még be nem futott fiatalok ötleteit elfogadja, módosítja vagy elutasítja. Annyi az egész, hogy ővé lesz mindenben az utolsó szó.Drigo írta:Ez biztos csak valakinek a képzelete. Egyszerűen nem bírom elhinni, hogy egy világhírű építész ekkorát "lopjon"
Ma este végre kiderül, mit is álmodtak meg.
Ahogy én ismerem az építész szakmát (lehet rosszul), a dolgok úgy mennek, hogy a név megnyeri a projektet, a team meg tervez. Nem hiszem, hogy Foster bá' majd napokat, sőt heteket görnyed a tervező progi(k) előtt. A még be nem futott fiatalok ötleteit elfogadja, módosítja vagy elutasítja. Annyi az egész, hogy ővé lesz mindenben az utolsó szó.Drigo írta:Ez biztos csak valakinek a képzelete. Egyszerűen nem bírom elhinni, hogy egy világhírű építész ekkorát "lopjon"