Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ezsem kis támadosor:Zozzy 5 írta:Akarjuk, nem akarjuk, kimarad...
Eggyet értek azzal a kivétellell hogy Giovani kezdene nálamCapon írta:Remélem a kezdő csapat ugyan az lessz mint a Lyon ellen egy kivétellel. Ronaldinho helyett Iniesta kezdene. Így kicsit stabilabb lenne (szerintem a közáppálya) aztán a második félidőbe behoznám Ronit egy már fáradtabb Sevilla ellen. Hátha jobban összejönnek a cselek.
Ronaldo anno 2 és fél éves kihagyás után tért vissza az Interbe és a legelső (Fiorentina) elleni meccsén azonnal betalált. Azután a reálban (mindjátr a következő évben) spanyol bajnok és GÓLKIRÁLY! A nyitómeccsen ha emlékszel 2 gólt vágott a villarrealnak. Jó, mondjuk Ronaldoból csak 1 volt. Amit leírtál egyébként ül, csak úgy ez jutott róla eszembe.nagyakos91 írta:Csak azt ne felejtsétek el hogy Henry( igaz nagy sztár) de félévig nemcsinált semmi, mert ugye sérült volt az ágyúsoknál. Most nekem ne mondja senki h "Henry béna" meghogy "végre betalált üreskapura", gondolkozzatok el azon hogyha ti félévig nem csinálnátok azt ami a munkátok és aztán pedig a 100%-ot várják el tőletek.... nahugye..nemis olyan "béna" Henry. De ha belejön akkor vége a többi csapatnak a világon
Egyetértek teljes mértékben! Ronaldinho-tól fogunk még látni szép meccseket ! Nem kell még őt leírni! Se Eto'o-t! Azért ha a Tridente a pályán van akkor nemsok (1-2) csapat tudja megállítani őket!!! Majd ha Henry-val is összeszokik kellőképpen akkor megint jön a varázslat szerintem!Rio Buscape írta:Háát engem ez a győzelem margója címü rovat a főoldalon egy kicsit mellbeütött! több okból is.
1. ronaldinho igaz nincs nagy formában de 1-2 varázslatos labdája eldönt egy egész meccset :O sőt jelenleg ő a világ legjobb szabi rugójanem ezt szoktuk meg tőle, de egyenlőre ez van.
2. ami igazán meghökkentett az etoo és az ő leendő sorsa :O érdekes. etoo első barcás idényében ontotta a gólokat és a semmiből jött henry meg a nagy "ágyu" eljött barcába és végre betalált az üres kapuba.
dinho bármennyire is nem tartja olyan nagy játékosnak etoo-t mégis etooval tud a legjobban összejáccani. ne hagyjuk elveszni dinhot és etoot mert hát ők ketten a csapat lelke. messi óriási játékos mintahogy annak idején ronaldo volt pelé hasommás jelenleg ő maradona utódja
egy bajom van vel összjátékban nem a legjobb és nem lehet őt leinditani