Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Láttuk. Láttuk, ahogy otthon 3-1-re vertük őket.Aprieto írta: és mindenki látta őket tavaly is focizni....
nagyon viccesultrasur írta:barc-Sev. 1:2 Messi ill. Kanoute, Renato....
Ronaldinho sztem javulni fog, én ezen a hsz-en még javítgatnékbarcatom írta:Hát srácok nekem is kellemetlen gondolataim vannak a csapattal kapcsolatban! Röviden nem értem ezt a fajta játék képet, és jól mondjátok, én is hitegettem magam az otthoni mec csröl ha nem igy akkor máshogy hoztuk volna, de ez sajnos nagyon nem biztos, és tényként szerepel hogy egy tiszta gól van, de nincs akció gól, ez azért nagyon gáz 3 meccs alatt tölünk ahol ilyen játékosok vannak!! Innen nehezen monhatom, hogy hol a hiba az egyes játékosok hozzá állásába vagy eddzőbe, de én abszolut az eddzőre szavazok! Neki kellene tudni ezen változtatni és a játékosok hozzá állását, akarát , lendületét. Én ezen változtatnék!! A csapat felállitásától is már rosszul vagyok, nem jó ez a 4-3-3! + egy kérdés ugye nem gondoljátok hogy jól játszik Ronaldinho? Nálam csak a MESSI a nyerő!!
Erre csak annyit hogy lehet hogy nem jáccik jól de már letett valamit az asztalra. Az előző szezonban is végig kritizálták őt de mégis ő vitte a hátán a csapatot és ő rúgta a legtöbb gólt is. Szóval szerintem benne mindíg megvan a jó játék és ha esetleg mégsem megy, akkor lehet egy félidei cserével frissíteni.ugye nem gondoljátok hogy jól játszik Ronaldinho?
legyen igazad tesa!senzu írta:ha messi visszatér szétkúrjuk a lyont
már bocs az alpári szövegért
Oké, persze, nem téma, csak hosszútávon ezt nem itt kell majd megvitatnidoki írta:Csak reagáltam egy hozzászólásra ,amit ebben a topic-ban olvastam,engedelmeddel.Zozzy 5 írta:Az edző téma sztem nem ebbe a topicba jön
Senki sem küldte el Cesc-et. lelépettvaLe5 írta: Szerintem Fabregas már soha se lessz barcás. És megértem , nem láttuk jónak , elküldtük , ez nem szép gesztus , föleg mekkora vak volt aki elküldte.
Nekem nagyon is az , föleg hogy mennyire beillene a csapatba...belegondolni is hátborzongató.Messivel , DSantosal , Bojannal nőtt fel...iniestával , megértenék egymást.Slither írta:Nem küldtük el, hanem elvitték, mivel nem volt rendes felnőtt szerződése (Spo. nem is lehetett). Neki nem volt türelme megvárni míg fölkerül másokkal ellentétben, emiatt nem is annyira szimpatikus nekem.vaLe5 írta: Szerintem Fabregas már soha se lessz barcás. És megértem , nem láttuk jónak , elküldtük , ez nem szép gesztus , föleg mekkora vak volt aki elküldte.