Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem volt szép a belemenése, de legalább a labdára ment.Az ellenfélnél nemegyszer közük se volt a labdához!MQuC írta:Tegnapi belemenése kemény volt. És utána sportszerűtlensége miatt kiállitotta mvolna....
Az uccsó 20 percben tényleg elfáradt, de addig tökéletes volt szerintem. Mindenkit lefejelt, szerelt, futott, és nem volt eladott labdája.Drigo írta:Szerrintem viszon, nem volt ma semmi extra. Sőt én előbb lehoztam volna szerintem a 70. perctől kezdődően teljesen elsavasodott, volt egy percen belül két gyermeteg hibája, és utána is látszott, hogy jobb lenne neki a kispadon.
Egyetértek!! Le a kalappall előtte!!!barca99 írta:BAAZMEEEG! (sorry)
A könny folyik a szememből olyan mesterien játszik. Palop kirúgja, ő rendre visszafejeli... Levegőben verhetetlen (Kanouté reggelire), földön is nagy magabiztos, elegáns.
Yaya for prezident!
Ez tetszik!merx írta:Yaya "Tank" Touré
Ő az egyetlen talán akire eddig egyetlen egy meccsen sem lehetett semmiféle panasz! Remélem még nagyon hosszúra nyújtja ezt a sorozatát!Gaba írta:nagy vásár volt, az tuti. nem semmi, amennyit ő dolgozik a középpályán és amennyi labdát begyűjt. kell oda, de nagyon.Sharkinho írta:Lehet, hogy nem látványosan teszi a dolgát, de hogy eredményesen az biztos. Nagyon hasznos játékos