Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkora kritikát nem kapott, sőt...Rivaldo11 írta:
Abszolút egyetértek! Ez a már egy éve tartó állandó kritizálás kissé unalmas. Ha a vezetőségben nincs türelem-még megértem, hisz ott mindenki a saját bőrét viszi a vásárra. de hogy mi szurkolók, egy új idény kezdetekor sem állunk le a kritikákal-1 bl meccs, és 3, azaz három bajnoki után, az nevetséges. Ráadásul azok után, amilyen csodálatos két évet kaptunk...
Klasszis edző, de emberileg "csúnyát próbáltam írni" (ami nem jött összeHubi írta:rz tényleg érdekes.pár napja mindenki el akarta már küldeni Rijkaardot. mondjuk én megnézném Mourinhot a Barca kispadján. Vagy kettőjüket egyszerre.
Abszolút egyetértek! Ez a már egy éve tartó állandó kritizálás kissé unalmas. Ha a vezetőségben nincs türelem-még megértem, hisz ott mindenki a saját bőrét viszi a vásárra. de hogy mi szurkolók, egy új idény kezdetekor sem állunk le a kritikákal-1 bl meccs, és 3, azaz három bajnoki után, az nevetséges. Ráadásul azok után, amilyen csodálatos két évet kaptunk...ozsimiki írta:Pedig most tudom,h grecki nem azért írja le ezeket,h mindenáron fikázza Frankat,szóval ne így fogjátok fel amit írok....![]()
![]()
De ez már kéééész,h bármilyen eredmény is legyen,bármennyi jó döntést is hozzon,és rosszat egyet sem,csak találunk vmit ami negatív rá nézve![]()
![]()
Ha jobban örül,mint szokott az a baj,ha kevésbé az a baj, ha pacsizik az a baj,ha nem az a baj...tiszta Belga...
Tisztelet a kivételnek, nem mindenki akarta elküldeni!Hubi írta:rz tényleg érdekes.pár napja mindenki el akarta már küldeni Rijkaardot. mondjuk én megnézném Mourinhot a Barca kispadján. Vagy kettőjüket egyszerre.
Miért lenne a legjobb edző???? a "fantasztikus" BL rajtért vagy a tavalyi PL "megnyeréséért".Zsolti írta:Én elfogadnám Mourinhot.
Lehet,hogy emberileg egy nulla,de az kit érdekel,ha a legjobb eddző jelenleg?
Engem például érdekel. Rajta kívül is van pár edző, akivel semmivel nem lenne kisebb eséyünk nagy sikerekre. Az pedig nekem nem hiányzik, hogy a modortalan flegmaságával gerjessze az ellenszenvet a Barcáról. A közönség amúgy is gyűlöli, ha pedig itt is meghonosítaná az 1-0ás biztonsági meccseit, akkor kész földindulás lenne...Zsolti írta:Én elfogadnám Mourinhot.
Lehet,hogy emberileg egy nulla,de az kit érdekel,ha a legjobb eddző jelenleg?