Élő közvetítések 07/08
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nem rossz eddig...vagyis a hétvégihez képest jobb....touré megint sokat dolgozik,sok labdát szerez.messi no comment...a védelem egész jó.
a 2. félidőben hátha kicsit kinyílnak,és akkor még jöhetnek a gólok.a líontól támadobb focit vártam!!!
a 2. félidőben hátha kicsit kinyílnak,és akkor még jöhetnek a gólok.a líontól támadobb focit vártam!!!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nekem az a legfeltűnőbb, hogy eltelt 3 és fél tétmeccs, és még akciógólt nem sikerült lőnünk. Ez elég ciki.
Amúgy me este többet mutatunk, mint eddig, de még mindig kevés. Ennél jóval több kell.
Amúgy me este többet mutatunk, mint eddig, de még mindig kevés. Ennél jóval több kell.

hát ez LOOOOOL - te mit nézel? mert ha nálad ez tényleg [auto_cenzúra] játék, akkor inkább ne is nézdd tovább! a [auto_cenzúra] mecseket az emberek nem szokták tovább nézni!!!!haze71 írta:Reméltem is, hogy az én tv-mnél van ahiba, mert nálam elég sz@rul játszunk. A jó hír az, hogy Ronni mosolyog, a rossz pedig, hogy kínjában. Eddig ha jól számoltam egy (azaz egy) csele sikerült. Bocs, ha sokat akarok, de nekem ez kevés. Még szerencse, hogy ezt csak az én készülékem adja így és valójában mindez nem így van...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
De az eddigieknél már több...Vito írta:R10 nek nem megy, Henry görcsös, Messi ZSENI, a védelem magabiztos.
ez még kevés
Egyébiránt a védelem eddig tényleg nagyon jó, a Lyon elég veszélyes támadásokat szokott vezetni, ma szerencsére nem ment nekik -legalábbis eddig.
Hopp... Bozsik szerint Ronaldinho ma jól futballozik. Nem tudom, látta -e Őt mondjuk másfél-két éve...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Engem nem igazán győztek meg..alakulgat..de ha nincs szerencsénk,akkor még mindíg 0-0..s csak azért,mert a Lyon nagyon gyenge..ötlettelen a játék..Henry alig kap labdát..áh..

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Reméltem is, hogy az én tv-mnél van ahiba, mert nálam elég sz@rul játszunk. A jó hír az, hogy Ronni mosolyog, a rossz pedig, hogy kínjában. Eddig ha jól számoltam egy (azaz egy) csele sikerült. Bocs, ha sokat akarok, de nekem ez kevés. Még szerencse, hogy ezt csak az én készülékem adja így és valójában mindez nem így van...
Végre látunk valamit!
-
- Jugador del Barça
Eddig a hétvégi játékhoz képest nem sok változást tapasztalni. Egy momentum csak MESSI. Úgy látom Henry nem érzi még a többiket elöl. Ronaldinho pedig megfejthetetlen számomra: nagyon lassú, kevés csele jön be, hova a lett a régi R10?????????????
-
- Jugador del Barça
LYONELMESSIRE KÉSZ 

-
- Jugador del Barça
A lyon nem jut el MESSI-re ha a Barca bízik LYON-el MESSIBE NEEEEEEEEE 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez erős túlzás. A nézők inkább a Lyoni labdatartásnál, meg a felszabadító rugásoknál fütyülnek.haze71 írta:Nagyon ötlettelenül és gyengén játszunk. Nem tudom, hogy a ti készüléketekben is fütyül a közönség?
Nem játszunk rosszul, igaz, lesz ez még ennél is sokkal jobb.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- don gamper
- Capitá del Barça
Messimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessimessi
Nagyon ötlettelenül és gyengén játszunk. Nem tudom, hogy a ti készüléketekben is fütyül a közönség?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
1.IgenGame90 írta:Mindenki ennyire optimista?![]()
Gyertek chatre
2.még nem

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- don gamper
- Capitá del Barça
MESSI!!!!GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!ő a csapat motorja nincs mese