Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet valoban ez lenne a jo, perxe nem fogonk azért szurkolni, h kapjunk ki, ha nyerünk akkor azért örülök, ha meg nem, és Feri elm1, jön egy uj edző, akkor annak. Ami bebaxhat, h nyögvenyelősen nyerünk egy két meccset + egykét 0-0, Feri marad akkor, meg mi is a kakibanZsolti írta:Megmondom most őszintén én azt sem bánnám,ha kikapnánk ma,meg esetleg hétvégén is,csak küldjék el ezt a pancsert
Vito írta:az egyik lehetséges jelölt Rijkaard helyére! (-ő az én favoritom)
0.50-nél hangzik el a neve
Ezt én is minden meccsen elvárom hidd el...és a cseréknél a hibáit úgyanúgy észreveszem,de ez még nem menti fel azokat akik végigsétálják a meccseket....na mind1,nem kezdem előről,Zozzy 5 írta:A véleményem ismert, dehát jólvan Frank, rajtam ne múljon!
Viszont akkor elvárom, hogy kint a közönség robbantsa fel a stadiont, és ne csak ma! A játékosok pedig szántság fel a Nou Camp gyepét!
VISCA BARCA!!!
Nem igazán. Ez az én véleményem is!cocu8 írta:Szerintem a probléma a hozzáállással van. Ha egy ilyen képességű csapat, mint a Barca csak árnyéka önmagának, akkor igenis megújulásra van szükség. Ha pedig a csapatot nem tudja felrázni az edző akkor mennie kell, és én elhiszem, hogy sok a válogatott meccs meg a bl meg a liga együtt, de mikor bl-t meg bajnokságot nyertünk akkor nem volt sok?! Ha igenis azt látnám, hogy "meghal" a csapatból mindenki a pályán csak éppen nem jön össze a dolog akkor ok, de amíg sétáló sztárocskákat látok addig igenis kell egy edző, új edző aki felrázza a bandát. persze ez saját vélemény
Jól beszélsz!!!Drigo írta:Elvonatkoztatva a mostani állapotoktól- már ha lehet, és állásponttól függetlenül ez egy korrekt nyilatkozat volt.
Reméljük a tettek sem késnek. Én mindig ki fogok tartani a Barça mellett bármi történjen. Gondolom vannak még páran akik így gondolkoznak.