Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Vagy pl. Grossonak kéne lennie a balhátvédnek, Clercnek a jobbhátvédnekbarca99 írta:NSO (?) felállása sztem hülyeség...

Én nem. A bajnokság az első!senzu írta: én abban is bennelennék ha elvesztenék a bajnokságot és megnyernék a blt
én abban is bennelennék ha elvesztenék a bajnokságot és megnyernék a bltZozzy 5 írta:Én egy olyan meccsre számítok, mint tavaly a Werder elleni. Akkor is bizonyítani kellett, most is. Most összekapják magukat, viszont a további bajnoki szereplésünkkel kapcsolatban vannak kétségeimsenzu írta:amúgy nem tudom, nekem van egy olyan megérzésem, hogy ma lövünk 3-4 gólt
nem csak frank hanem a játékosok is meg szeretnék mutatni hogy van helyük a blben
ha nem így lesz az se baj, csak nyerjünk
Én egy olyan meccsre számítok, mint tavaly a Werder elleni. Akkor is bizonyítani kellett, most is. Most összekapják magukat, viszont a további bajnoki szereplésünkkel kapcsolatban vannak kétségeimsenzu írta:amúgy nem tudom, nekem van egy olyan megérzésem, hogy ma lövünk 3-4 gólt
nem csak frank hanem a játékosok is meg szeretnék mutatni hogy van helyük a blben
ha nem így lesz az se baj, csak nyerjünk