Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is csak most láttam elösször!Nagyon várom már az első rajzokat,hogy milyen lehet mjad a stadion!PiknikTibi írta:Most találtam:
http://www.cuc1975.com/wordpress/wordpr ... 56_CAS.jpg
valószínűleg csak találgatott aki rajzolta, és nem ilyen lesz, minden esetre érdekes.
Így olvasatra mindenképpen, de azért okosabbak leszünk, ha láttuk a terveket. Azért egy ekkora építész nem hinném, hogy koppintásból akarna élni.Capon írta:Hát Én elképzelni nem tudom, hogy lehet ezt a hatalmas teret befedni. Méghozzá zárható tetővel. Az meg, hogy vörös, kék, sárga szinekben fog a stadion kivülről öltözni. teljesen Bayern Münchenes megoldásnak tünik igy első olvasatra.
Egyetértek! Azért írtam idézőjelbe.visca el barca írta:azért vigyazzatok ezzel az "uj stadion" kifejezéssel" - szerintem egy ekkora stadiont megujitani nem nagyon lehet, max felujitani....+ tesznek rá egy fél tetot...
amugy tök felesleges...már igy is a vilag legszebb szentélye
Már kerestem korábban, még nem találtam semmit. Ha megtalálom/juk, akkor írunk róla vmit úgyis...Gauchomester írta:Nem tudja valamelyikőtök, hogy a tíz úgymond kalapban maradt terv pályázatának legalább képeit meg lehet-e valahol tekinteni? Vagy ezek nem hivatalosak, és a sajtó még nem láthatta?...nagyon kíváncsi vagyok, mert ugye a hírben az volt hogy be kellett mutatniuk a videókat, meg minden.....