Frank Rijkaard #2
Sajnos nagyon úgy tünik, hogy nem akarja észrevenni, hogy baj van.
Azt kizárom, hogy tényleg nem látja, viszont nem hiszem, hogy a szurkolók körében jó pontokat szerez, ha úgy veszi, mintha nem lenne gond.
Azt kizárom, hogy tényleg nem látja, viszont nem hiszem, hogy a szurkolók körében jó pontokat szerez, ha úgy veszi, mintha nem lenne gond.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ne haragudjatok, de igazából nincs stílusa a csapatnak és lehetnek akármilyen játékosaid, azt az edző határozza meg.
Vmeik nap olvastam,h azért lett 0-0, mert nem játszott Messi és nem volt hangulat meg lendület, mikor Dinho nem volt ugyanezt hallottam.Még szerencse, h van aki nem játszik.Dinho-Henry-Messinél majd Eto'o-ra fogjuk?
Nekem ne mondja senki, hogy egy Henry-Dinho-Dos Santos hármasnak nem kéne legalább 1 gólt lőnie az osasunának.
Vmeik nap olvastam,h azért lett 0-0, mert nem játszott Messi és nem volt hangulat meg lendület, mikor Dinho nem volt ugyanezt hallottam.Még szerencse, h van aki nem játszik.Dinho-Henry-Messinél majd Eto'o-ra fogjuk?

Nekem ne mondja senki, hogy egy Henry-Dinho-Dos Santos hármasnak nem kéne legalább 1 gólt lőnie az osasunának.

nyilvánvalóan a rijkaard-ten kate páros volt az ideális. ahogy már elhangzott: henk volt az értelmi szerző, frankie a pedagógus. már akkor is nagyon sajnáltuk henk távozását, hát itt a magyarázat, hogy miért.
mindamellett az edzőváltás most még elhamarkodott, ha már nyáron elmaradt. elsősorban nem játéktudásbeli és szakmai problémák vannak, hanem mentalitásbeli, ezt pedig épp rijkaard tudja megoldani. bár felmerül a kérdés, hogy eddig miért nem tette...
mindamellett az edzőváltás most még elhamarkodott, ha már nyáron elmaradt. elsősorban nem játéktudásbeli és szakmai problémák vannak, hanem mentalitásbeli, ezt pedig épp rijkaard tudja megoldani. bár felmerül a kérdés, hogy eddig miért nem tette...
-
- Hírhozó-cikkíró
Szó sincs arról, hogy elfelejtettem volna, de minek ezen lovagolni? Szóval te sziklaszilárd meggyőződéssel ki mered jelenteni, hogy elképzelhetetlen, hogy balul sülne el egy edzőcsere a harmadik fordulóban? Annak ellenére, hogy nem való a Barca kispadjára, ezt továbbra is tartom, én ebben nem vagyok biztos.varga tamás írta: grecki: én nem felejtek, mert nem lehet elfelejteni. Ha Ter már elfelejtetted, az a te dolgod, de én azért még emlékezhetek rá, nem?
Nem tudhatjuk, hogy kit sikerül szerződtetni a helyére.
A játékosok nagyon szeretik.
Új edző nyilván új edzői stábot is maga után vonna. Vagyis új edzésmódszerek, új taktika (teljesen), új felfogás. Ami persze jól is elsülhet...
Én azt mondom, ha már az elnökség azt mondta ennek a szaktekintélynek, hogy maradhatsz pahaszt, akkor két gólnélküli meccs után ne rúgják ki. Érted, miről regélek?
-
- Az Eurobarca Anonymusa
barca99: attól, hogy nem szidtam minden nap, az nem azt jelenti, hogy szerettem, csupán elviseltem.
grecki: én nem felejtek, mert nem lehet elfelejteni. Ha Ter már elfelejtetted, az a te dolgod, de én azért még emlékezhetek rá, nem?
grecki: én nem felejtek, mert nem lehet elfelejteni. Ha Ter már elfelejtetted, az a te dolgod, de én azért még emlékezhetek rá, nem?

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Okes igazad van reszbenbarca99 írta:Ez nem teljesen kerek. Volt ő az MTK-nál is, most az Ajaxnál is... Érted mire célzok. Nem vagyok egy Rijkaard fan, csak azon akadtam fenn, hogy Tamás mindig biztos volt Rijkaarddal kapcsolatban, én meg nem hiszem el, hogy abban a bizonyos 3 évben sokat szidta volna.Szakacs írta:Ten Cate erdemei sztem sok mas emberke szerint is

Tiziano Crudeli fan 

-
- Hírhozó-cikkíró
Tamás! A tavalyi évet le kell zárni. Azzal nem kell foglalkozni. A lényeg az, hogy az elnökség fene tudja miért, de kitartott a Fapapucs mellett. Ezért nem lenne túlságosan konzekvens húzás, ha három bugi után ajtót mutatnának neki. Én szurkolok Rijkaardnak (bár nem nagyon bízom benne), mert az a csapat formajavulását jelentené! Szerintem neked is hasonlóan kellene gondolkodnod!varga tamás írta:Az a három forduló egészen pontosan 41.grecki írta:Tudod, hogy én is Rijkaard-ellenes vagyok, de három forduló után kirúgni valakit. Ráadásul úgy, hogy veretlen a csapat. Igaz, a két gólnélküli döntetlen nem éppen veretes ellenfelekkel szemben vereséggel egyértékű, de most ezzel megbolygatni a brancsot? Nem tudom.
Ez nem teljesen kerek. Volt ő az MTK-nál is, most az Ajaxnál is... Érted mire célzok. Nem vagyok egy Rijkaard fan, csak azon akadtam fenn, hogy Tamás mindig biztos volt Rijkaarddal kapcsolatban, én meg nem hiszem el, hogy abban a bizonyos 3 évben sokat szidta volna.Szakacs írta:Ten Cate erdemei sztem sok mas emberke szerint is
-
- Hírhozó-cikkíró
Nem, de ő a csapat kapitánya, a vezére, a gőzmozdony kazányja. Szerintem a jelenléte igenis hatalmas plusszt adna a gárdának!varga tamas írta:Talán Carles tehet a világklasszis támadóink impotenciájáról? Talán Puyol a csapat elsőszámú gólfelelőse?
Pláne azért, mert az ő hiányában a cséká erényeket egyáltalán nem csillogtató R10-nek kellene példát statuálnia. Ami ugye látványosan nem jön össze.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.09.18. 17:54:55-kor.
-
- Llegenda del Barça
De ha tudjuk, hogy Rijkkard taktikailag olyan, mintha ott se lenne, akkor minek húzni?grecki írta:Tudod, hogy én is Rijkaard-ellenes vagyok, de három forduló után kirúgni valakit. Ráadásul úgy, hogy veretlen a csapat. Igaz, a két gólnélküli döntetlen nem éppen veretes ellenfelekkel szemben vereséggel egyértékű, de most ezzel megbolygatni a brancsot? Nem tudom.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.09.18. 17:54:31-kor.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Igen de..azt is nezzuk meg h nem volt Capellonak olyan kerete..amivel olyan Joga Bonitos focit tudott volna nyomatni..jatekosok utan sztem abbol a madridbol o kihozta a maximumot..doki írta:Nyáron én is az edzőváltás pártján álltam,de most nem kéne leválltani.
Viszont,ha nem nyer min. a következő meccsből 2-őt a csapat,akkor eljön a leváltás pillanata.
Utódot nehéz találni:Scolari-ra van/lenne reális esélyünk.A többi név vagy szinte lehetetlen elhozni:Wenger,Hiddink,vagy nem Spanyolországba való:Lippi,Capello.Tudom,hogy Capello bajnoki címet nyert ,de a katalán közönségnek látványos játék kell,ahogy nekünk szurkolóknak is.
Tiziano Crudeli fan 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az a három forduló egészen pontosan 41.grecki írta:Tudod, hogy én is Rijkaard-ellenes vagyok, de három forduló után kirúgni valakit. Ráadásul úgy, hogy veretlen a csapat. Igaz, a két gólnélküli döntetlen nem éppen veretes ellenfelekkel szemben vereséggel egyértékű, de most ezzel megbolygatni a brancsot? Nem tudom.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ahogy látom, ahhoz neki vajnómi kevés köze volt. Max annyi, hogy ott ült a kispadon, semmi több. Lehet, a csaptot is Henk állította össze, a cseréket is ő döntötte el, Frank meg rábólintott.barca99 írta:Az előző évben okés. De hogy amikor volt az a szenzációs 3 év...varga tamás írta:Lehet engem hülyézni, pesszimistának titulálni, de nem érdemes - az élet eddig mindig engem igazolt Frankkel kapcsolatban. Már amikor kinevezték, is hibának tartottam a választást, az elmúlt egy évben pedig egyenesen katasztrófának.

-
- Entrenador del Barça
Nyáron én is az edzőváltás pártján álltam,de most nem kéne leválltani.
Viszont,ha nem nyer min. a következő meccsből 2-őt a csapat,akkor eljön a leváltás pillanata.
Utódot nehéz találni:Scolari-ra van/lenne reális esélyünk.A többi név vagy szinte lehetetlen elhozni:Wenger,Hiddink,vagy nem Spanyolországba való:Lippi,Capello.Tudom,hogy Capello bajnoki címet nyert ,de a katalán közönségnek látványos játék kell,ahogy nekünk szurkolóknak is.
-
- Hírhozó-cikkíró
Tudod, hogy én is Rijkaard-ellenes vagyok, de három forduló után kirúgni valakit. Ráadásul úgy, hogy veretlen a csapat. Igaz, a két gólnélküli döntetlen nem éppen veretes ellenfelekkel szemben vereséggel egyértékű, de most ezzel megbolygatni a brancsot? Nem tudom.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ten Cate erdemei sztem sok mas emberke szerint isbarca99 írta:Az előző évben okés. De hogy amikor volt az a szenzációs 3 év...varga tamás írta:Lehet engem hülyézni, pesszimistának titulálni, de nem érdemes - az élet eddig mindig engem igazolt Frankkel kapcsolatban. Már amikor kinevezték, is hibának tartottam a választást, az elmúlt egy évben pedig egyenesen katasztrófának.

Tiziano Crudeli fan 

Az előző évben okés. De hogy amikor volt az a szenzációs 3 év...varga tamás írta:Lehet engem hülyézni, pesszimistának titulálni, de nem érdemes - az élet eddig mindig engem igazolt Frankkel kapcsolatban. Már amikor kinevezték, is hibának tartottam a választást, az elmúlt egy évben pedig egyenesen katasztrófának.

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
"A támadások nem a csatárok számától függnek, hanem attól, milyen gyorsan tudunk előrefele játszani." mondta Carlo Ancelotti akit en szemely szerint egy bazi jo edzonek tartok..na de mindent felreteve kezdek en is rijkaard ellenes lenni..eddig halgattam..de mar engem is felhuz..Szoval tamas nyugi van aki veled is egyet ertvarga tamás írta:Talán Carles tehet a világklasszis támadóink impotenciájáról? Talán Puyol a csapat elsőszámú gólfelelőse?
A türelem elfogyott, ha nincs 9 pont a következő meccsen húzzon a búsba, és soha többet vissza se jöjjön ebbe a városba.

Zsolti latom te is Lippire szavazol

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szakacs 2007.09.18. 17:49:34-kor.
Tiziano Crudeli fan 

-
- Llegenda del Barça
Szerintem igen. Én nem látom, hogy a csapatmorál annyira az egekben lenne, ergo nem lenne akkora összezuhanás, hiszen ők is látják, hogy ez így nem okés. Max. észhez térne pár emberke a csapatban. Ennél a mostaninál csak jobb lehet...Szerintem.grecki írta: Amúgy szerinted jót tenne a csapatnak most egy új edző? Én nem vagyok benne biztos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.09.18. 17:48:34-kor.
-
- Hírhozó-cikkíró
Már lejátszottuk a dühöngőben. Kihívtam a hóra, döntetlenre végeztünk, és megtarthattam az övemet.
Amúgy szerinted jót tenne a csapatnak most egy új edző? Én nem vagyok benne biztos.

Amúgy szerinted jót tenne a csapatnak most egy új edző? Én nem vagyok benne biztos.