Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre azt mondom h azért Barcelona a Barcelona h ne ilyen játékkal nyerjen főleg ha meg van hozzá minden h szépen játszanak. Szóval azt akarom mondani nyerjünk szép játékkal csak ne ilyen szenvedéses meccsekkel mint pl tavalyi bajnokDrigo írta:A tavalyiból - meg úgy általában - kiindulva az egyetlen fontos dolog, hogy a 38. forduló után így nézzen ki a táblázat:SINCE 1899 írta:Azért nem bánnám,ha nem kéne a 10. fordulóig várni vele,az már elég nagy pontvesztés lenne,ha itthon tegyük fel minden meccsünket megnyerjük,idegenben meg mindig leixelünk!
1. F.C.Barcelona
a többi már csak formalitás
A tavalyiból - meg úgy általában - kiindulva az egyetlen fontos dolog, hogy a 38. forduló után így nézzen ki a táblázat:SINCE 1899 írta:Azért nem bánnám,ha nem kéne a 10. fordulóig várni vele,az már elég nagy pontvesztés lenne,ha itthon tegyük fel minden meccsünket megnyerjük,idegenben meg mindig leixelünk!
Azért nem bánnám,ha nem kéne a 10. fordulóig várni vele,az már elég nagy pontvesztés lenne,ha itthon tegyük fel minden meccsünket megnyerjük,idegenben meg mindig leixelünk!lionelmessi19 írta:Én még mindig adnék 1 kis időt, hogy összeérjen a csapat.
10. forduló környékén sztem tisztán látszani fog, hogy mi is a pálya. Addig pedig sztem nem fogunk olyan ponthátrányt összeszedni, amit nem lehet behozni.
Így van!Zozzy 5 írta:A Racing ellen volt Messi, mégis ugyan így játszottunk. Nem (csak) rajta múlik.
Ez nem Messi-n múlott! Miért tegyük föl Messi komolyabban, megsérül, akkor meghal a focink vagy mi?vaLe5 írta:Szerintem nem.Messi hiányzik --> nincs ötlet , nincs hajtás , nincs nagy foci.
Nincs Semmi....LG írta:
Barcelona144 írta:
Rijkaard jó edző csak Messi hiányzott a csapatból ez volt a baj
Dehogy Az Euorobarcás cikkben is nagyon jol irták: ezt nem lehet arra fogni, h Messi és Etoo hiányzott Ennél most nagyobbak a gondog
Szerintem nem.Messi hiányzik --> nincs ötlet , nincs hajtás , nincs nagy foci.
Szerintem nem.Messi hiányzik --> nincs ötlet , nincs hajtás , nincs nagy foci.LG írta:DehogyBarcelona144 írta:Rijkaard jó edző csak Messi hiányzott a csapatból ez volt a bajAz Euorobarcás cikkben is nagyon jol irták: ezt nem lehet arra fogni, h Messi és Etoo hiányzott
Ennél most nagyobbak a gondog
DehogyBarcelona144 írta:Rijkaard jó edző csak Messi hiányzott a csapatból ez volt a baj
Pedig igazán tanulmányozhatná az Alacsony Tátra növényvilágát (=alulról szagolhatná az ibolyát)...Boixos írta:hacsak nem tette át a székhelyét szlovákiába, akkor nem ő az.grecki írta:Szerintem Picsók kolleginát üdvözölhetjük újra a köreinkben.
Légyszives hagyjál minket a Ház szintü "vicc"eiddel , '. mert ugysem idegesitesz fel vele , 2. Mert csak azt mutatja mennyire vagy értelemes.RealMadridMan18 írta:Hát igen a Barca Elég gyenge![]()
![]()
És lyenkor hol van a Fantasztikus 4 es?![]()
![]()
![]()
De azért ti mindent megtettetek![]()
![]()
Jok voltatok... HALA BARCA!!!![]()
Még néhány hasonlóan értelmes megnyilvánulás, és végetér itt a pályafutásod.RealMadridMan18 írta:Hát igen a Barca Elég gyenge![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát ez tényleg nagyon fontos volt beírnod!RealMadridMan18 írta:Hát igen a Barca Elég gyenge![]()
![]()
![]()
![]()
![]()