Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köfike!ozsimiki írta:Cimbi! Holnap d.e. már lesz a mininova.org-on az tuti! Sőt már talán hajnalban is,de azért annyira nem sűrgősgrecki írta:Ha nem tévedek, akkor ma kezdődik a Szökés harmadik évadja. Aki talál torrentet róla, plíz linkelje be.
Még vmi. Valaki, aki regisztrált a demonoidon, el tudna nekem küldeni egy meghívót, mert jelenleg nem lehet csak úgy regelni. Előre is thx.![]()
Ha elkezdem szedni,akkor belinkelem azért....felirat meg vagy holnap késő estére,vagy szerdán...
Cimbi! Holnap d.e. már lesz a mininova.org-on az tuti! Sőt már talán hajnalban is,de azért annyira nem sűrgősgrecki írta:Ha nem tévedek, akkor ma kezdődik a Szökés harmadik évadja. Aki talál torrentet róla, plíz linkelje be.
Még vmi. Valaki, aki regisztrált a demonoidon, el tudna nekem küldeni egy meghívót, mert jelenleg nem lehet csak úgy regelni. Előre is thx.
Én is le akarom szedni az ultimátumot. Utána is nézek a torrentjének. Még a régi, originál bourne-t is láttam Richard Chamberlain-nel.doki írta:Aki látta az első két részt,annak nagyon ajánlom a Bourne Ultimátumot.
A Törés is hatalmas.
Ezt mindenképp megnézem én is,első kettő is fantasztikus szntem! Szinkronosan szereztétek megSaviola írta:Láttam mind2 Bourne részt,jók voltak,s megvan a 3. is,szóval valszeg pótlom.
Én is pont tegnap vettem észre azt a marhaságot...kb 3perc után el is kapcsoltam...hát Tv2től ennyire futja...Game90 írta:Most néztem meg a TV2-n az "Okosabb vagyok, mint egy ötödikes" című műsort (asszem ez a címe). Elég is volt... ekkora baromságot. Ezek a kis pötsök mindenre tudnak válaszolni