Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is ezt m,ondtam tavaly és mindenki lehurrogott....Pedig igaz....Léfe írta:Egy darabig nem forumozok, mert csak dühös lezsek. Már tavaj látszott, hogy nem frissiteni kell a csapatot hanem 8-10 embert lecserélni edzőstül. Minden korszak lezárul, ott a Cselzi esete is. Kész ennyi. Erre sokan jönnek, hogy bizni kell, meg majd a jövö héten, meg egyébb hülyeség. Csak a hivők gondolkodnak igy meg a gyerekek. Persze 1-1 jó meccs ettöl még lehet, de nost a Real és a Sevilla is jobb csapat.
Sokan meg úgy gondolkoznak,h azok akik megajándékoztak Téged,és még Rengegeteg BARCÁSt akárr itt,akár szerte a nagyvilágban-a tavalyi jóval gyengébb teljesítményük ellenére-megérdemelnek még 1 évet,h bízonyíthassanak,ha akarnak,ha tudnak....számomra ez is olyan,h több mint egy klubb,nem úgy állunk hozzá,h nah ez már 3-4 hónapja nem jó magához,leszharom,h azelőtt meg csodálta mindenki,és,h Istenítettál,repűl,és jön helyette egy jelenleg brillirozó srác,h végig a csúcson legyünk: na én nem így vok vele,+1évet rengetegen megérdemelnek,viszont ez tavasszal lejár....nah utána nincs több türelmi idő,se részemről,se sokak részéről,se a vezetőség részéről,ez tuti!Léfe írta:Egy darabig nem forumozok, mert csak dühös lezsek. Már tavaj látszott, hogy nem frissiteni kell a csapatot hanem 8-10 embert lecserélni edzőstül. Minden korszak lezárul, ott a Cselzi esete is. Kész ennyi. Erre sokan jönnek, hogy bizni kell, meg majd a jövö héten, meg egyébb hülyeség. Csak a hivők gondolkodnak igy meg a gyerekek. Persze 1-1 jó meccs ettöl még lehet, de nost a Real és a Sevilla is jobb csapat.
Na ez azért egy kicsit erős...a bajnokságban vagyunk annyira esélyesek még így is mint a RM...10lőtt madridi gól ide,kettő kapott madridi gól oda.FCB_gábor írta:Lassan el kell fogadni, hogy egy korszak véget ért és ismét nem mi vagyunk a bajnokság és a különbözö kupák fő esélyesei.
Ne stresszeljük magunkat a táblázattal, örüljünk 1-1 kiszenvedett győzelemnek.
Az oké, hogy egy korszak véget ért, de el kéne kezdeni egy újat, nem pedig egyre csak rontani a helyzetet.FCB_gábor írta:Lassan el kell fogadni, hogy egy korszak véget ért és ismét nem mi vagyunk a bajnokság és a különbözö kupák fő esélyesei.
Ne stresszeljük magunkat a táblázattal, örüljünk 1-1 kiszenvedett győzelemnek.