Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jaja még 20 perc és hajrá BARCA!!! sztem nyerni fogunk és kész. 3-1 (R10,Messi és Henry vagy dos santos ill. Benzema)Vito írta:induljon az idei sorozat! -reméljük májusig nem sem állnak a fiúk!
Forca Barca!!!
hagyjuk már!Messinho írta:Jó csávó ez a Laporta csak rossz edzőt hozott ide, én már akkor is meglepőnek tartottam amikor ide került!!Azért, mert valaki jó játékos volt az nem jelenti azt, hogy jó edző is lesz!!
nekem elég lenne minden meccsen 1 kapott gol nélkül...salas9 írta:3 meccs, 3 gól...Nem épp jó mutató.Hol vannak a régi szép idők,mikor csak úgy szortuk a gólokat?Vito írta:a világ legerősebb támadósorával...salas9 írta:Ha egy Osasunát nem tudunk megverni,akkor mit akarunk egy olyan Lyon ellen,aki 5-öt rúgott a hétvégén,vagy mit akarunk a Sevilla ellen,aki 4-et rúgott a hétvégén.Mi majd úgy megyünk ki ellenük,hogy 0 gólt rúgtunk egy pocsék csapat ellen...
![]()
![]()
![]()
![]()
sorozatban az 5ösöket...salas9 írta:3 meccs, 3 gól...Nem épp jó mutató.Hol vannak a régi szép idők,mikor csak úgy szortuk a gólokat?Vito írta:a világ legerősebb támadósorával...salas9 írta:Ha egy Osasunát nem tudunk megverni,akkor mit akarunk egy olyan Lyon ellen,aki 5-öt rúgott a hétvégén,vagy mit akarunk a Sevilla ellen,aki 4-et rúgott a hétvégén.Mi majd úgy megyünk ki ellenük,hogy 0 gólt rúgtunk egy pocsék csapat ellen...
![]()
![]()
![]()
![]()
így van, ez mind a te hibád...sasi1 írta:Nagyon úgy tűnik, ez nem az én hétvégém...
Tegnap nyert a Real, Meghalt Colin......
Ma Kiesik Turi, és 1 szaros gólt sem tudok nektek közvetíteni![]()
![]()
![]()
![]()
Egyik sem a te hibád!sasi1 írta:Nagyon úgy tűnik, ez nem az én hétvégém...
Tegnap nyert a Real, Meghalt Colin......
Ma Kiesik Turi, és 1 szaros gólt sem tudok nektek közvetíteni![]()
![]()
![]()
![]()
3 meccs, 3 gól...Nem épp jó mutató.Hol vannak a régi szép idők,mikor csak úgy szortuk a gólokat?Vito írta:a világ legerősebb támadósorával...salas9 írta:Ha egy Osasunát nem tudunk megverni,akkor mit akarunk egy olyan Lyon ellen,aki 5-öt rúgott a hétvégén,vagy mit akarunk a Sevilla ellen,aki 4-et rúgott a hétvégén.Mi majd úgy megyünk ki ellenük,hogy 0 gólt rúgtunk egy pocsék csapat ellen...