Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
még a verdában is nyitva a szájalionelmessi19 írta:http://img523.imageshack.us/my.php?imag ... 217gz7.jpg
Iván egyik régebbi (nem idei) fotója. Vmikor régebben küldte át![]()
PreSas nagy figura
hát ja elég kellemes dolog lehet neki ha nekem ez lenne a bajom...barca99 írta:A Samuról még annyit így offba, hogy nem tudja pontosan hány kocsija van...
ha jól tom akkor: Victor Valdes:Porsche 911 de edzésekre inkább a szponzortól kapott Audi-ját használja,Puyol:BMW X5-ös,Marquez:Range Rover Vogue,Zambrotta:M6-os BMW kabriót használ de van neki Ferrari mondena 360-sa is,Xavi:Audi Q7-es,Iniesta:Audi A3 TDI,Ronaldinho:Hummer H2,Eto'o:Lexus RX 400g-val jár edzésre de még van sok más autója,Messi:Audi Q7sasi1 írta:Iván, engem nagyon érdekelne, ki milyen verdával közlekedik?Z. Iván írta:Messi........... nem is a saját valamilyen szuperautóját használja, hanem "csak" a képek egyikén látható Q7-est, ami amolyan szolgálati autóMindenki kap ha kér.
Iván, engem nagyon érdekelne, ki milyen verdával közlekedik?Z. Iván írta:Messi........... nem is a saját valamilyen szuperautóját használja, hanem "csak" a képek egyikén látható Q7-est, ami amolyan szolgálati autóMindenki kap ha kér.
Oké, így megnyugodtamKrojf írta:Zozzy5 Koma És Mindenki!
Igen Zozz, Te is "dobozoljad" be magadat, Tőled is elnézést kérek!
Mellesleg mindenki "dobozoljon"!
Így a tiszta, senki nem reklamál!
Ha így folytatjátok, akkor valamilyen jelentéktelen hsz. lesz az
1000.!
Aztán énekelhet akár Zozzy Osbourne is...!
Mea culpázik Krojfotok.