Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcaforever írta:Bizony.Zsolti írta:Nem egy Barcás név ez a Perez,de te tudod.Perez írta:Nyugi nekem a két kedvenc csapatom a Juve és a Barc!A Juve fel fog pörögni arra a meccsre(főleg Alex) és aakor a rinyál margitnak VÉGE!!!!!
Bizony.Zsolti írta:Nem egy Barcás név ez a Perez,de te tudod.Perez írta:Nyugi nekem a két kedvenc csapatom a Juve és a Barc!A Juve fel fog pörögni arra a meccsre(főleg Alex) és aakor a rinyál margitnak VÉGE!!!!!
Nem egy Barcás név ez a Perez,de te tudod.Perez írta:Nyugi nekem a két kedvenc csapatom a Juve és a Barc!A Juve fel fog pörögni arra a meccsre(főleg Alex) és aakor a rinyál margitnak VÉGE!!!!!
Tudom. Ott voltam a B-középben. (Capricorns)radiradar írta:redlions írta:Kikapott a Madrid!!!!![]()
Nőt az előny, de csk kicsivel...
Sajnos az Univer is kikapott igaz nem sokkal........
Figocska mi a Juve-Siena meccsről beszélünk nem a Depor-Realról.FIGO 2 írta:nagyon jó? te láttad a meccset? mert sztem irtó [auto_cenzúra] volt...Zsolti írta:Hála Istennek a Juve nagyon jól játszik.Remélem kitart a jó formájuk a reál elleni meccsig.
nagyon jó? te láttad a meccset? mert sztem irtó [auto_cenzúra] volt...Zsolti írta:Hála Istennek a Juve nagyon jól játszik.Remélem kitart a jó formájuk a reál elleni meccsig.
az neked kéne a legjobban várni, hátha csak akkor száll el az utolsó esélyetek!FIGO 2 írta:csak várd ki a 38. forduló végét!Barcaforever írta:Ezt az előnyt tényleg +kéne tartani.Ebben a madridban tényleg nincs vmi nagy átütő erő.
csak várd ki a 38. forduló végét!Barcaforever írta:Ezt az előnyt tényleg +kéne tartani.Ebben a madridban tényleg nincs vmi nagy átütő erő.
Hár igen, ilyen Numancia remikre nincs magyarázat, akármien volt a pálya, a madridot én sem tartom oan erosnek, h beelozzon. Nekunk meg most a BLre is koncentrálni kell.Pedro írta:Oké, lehet,hogy jobban ki kellett volna használni a madridi botlást (8ból 10pont)...De most őszintén! Ti éreztek ebben a madridban arra potenciált, hogy bajnokságot nyerjenek? Jo, tudom, nem lebecsülni, meg a fociban minden lehet, no de ezek nagyon kevesek (mostanában (a tavaszi szezon sztem) mi sem vagyunk azok a spillerek azért)
redlions írta:Kikapott a Madrid!!!!![]()
Nőt az előny, de csk kicsivel...
Büszke lehetsz magadra...Charlie írta:Szted?A fattyára szarok.A gyekereknek vagy az apjának![]()
![]()
C.
Ekkora egy áruló [auto_cenzúra], ááááááááááááááá.Bár sajna a mai futballban ez már lassan +szünik, h "klubhűség,,.Szerencsére azok a játékosok akik ismereik ezt a kifejezést azok nálunk vannak.Charlie írta:
Bitót neki!
C.
A gyekereknek vagy az apjánakCharlie írta:
Bitót neki!
C.