Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez a levelezgetés tényleg nevetséges valahol, pláne, ha a nemzetközi futballban akkora "súlyú" ország, mint mi, írogatunk...LG írta:Akkor is tulzás amit csinálnak. Sztem minden válogatottal baxott már ki biro, de nem hiszem ha szövetség elnökök küldözgették volna a leveleket az Uefa elnöknek. Meg az ujságokban sem fogalakoztak vele oldalakon keresztül
Akkor is tulzás amit csinálnak. Sztem minden válogatottal baxott már ki biro, de nem hiszem ha szövetség elnökök küldözgették volna a leveleket az Uefa elnöknek. Meg az ujságokban sem fogalakoztak vele oldalakon keresztülBoixos írta:LG, ne csináld már! az rohadtul idegesítő tud lenni, amikor tőled abszolút függetlenül, úgy, h semmi közöd nincs a dologhoz, kinyírnak!
ugyanilyen népmuvészeti cserépedény volt az a perui v equadori gyökér annak idején a capitanoval, amikor a koreaiak ellen kiszórta még a távol-keleti vb-n!
mondjuk akkor azért nem voltam ennyire ideges, max félig. azt is csak totti miatt.![]()
Akkor még 2100-ba se kapjuk meg az Eb-tGame90 írta: Igyekeztem a lehető legsportszerűbben fogalmazni abban a levélben, amit ma küldtem Michel Platininek,
Vagy mi vagyunk nagyon elfogultak, vagy ezek olyan hülyék, mint a $eggem
Ja. Egyszerű szimulálásnak titulálják az esetet és kész. Nem írok többet mert ggrrrrrrrr
Ha sikerül nem összetörni, és ugyan így fejlődni tovább, akkor tényleg nem kell nagy jelentséget tulajdonítani ennek a vereségnek. Viszont egy formálódó csapat lelkében egy ilyen meccs mindenképp mély csalódást okoz, reméljük ez most nem így történt.Vito írta:ez a lényeg srácok!barca99 írta:
Viszont itt van a lényeg. Simán van esélyünk egy török válogatott ellen, idegenben. És ez nagyon bíztató jel.
na meg az, hogy az 5 (ÖT) éve magyar futball utáló barátom felhívott a meccs után és azt mondta, hogy ez a CSAPAT győzelmet érdemelt volna!
az alap mindkét oldalon megvan, így tovább!
(Várhidi zseniális volt)
--> reménykedjünk ebben.Sajnos a skót bíró tönkretette a csapatot, de csak erre a meccsre – ezt határozottan állíthatom” – tette hozzá Várhidi Péter.
aynas írta:Zozzy
beakart csúszni. de minek ez lett a vége.
nem a paraszt focit kell játszani, hogy össze vissza becsúszkálunk.
ha eszünk is lenne a játékhoz, akkor milyen jó csapatunk lehetne
még szerencse, hogy nem te vagy a góré...aynas írta:erről beszélek. nem sajnálkozni kell , hogy jaj nem játszhat
mi a fallosznak szabálytalankodtt feleslegesen Gere (amiért az első sárgát kapta) és Hajnal? Ezt ha valaki megmagyarázná. Én lennék a goré alapból megbüntetném őket. Nincs felesleges rúgdalózás a pályán