Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
7 pontot minimum kell szerezni, de, ha összeszedik magukat a srácok, lehet 9 is!Kluivertinho írta:7 pontot lehetne még szerezni.
ez a lényeg srácok!barca99 írta:
Viszont itt van a lényeg. Simán van esélyünk egy török válogatott ellen, idegenben. És ez nagyon bíztató jel.
Máltát ki kell ütni!Game90 írta:Na nézzük, hogy kikkel játszunk még:
2007. 11.21. Magyarország - Görögország
2007. 11.17. Moldova - Magyarország
2007. 10.17. Lengyelország - Magyarországbarátságos
2007. 10.13. Magyarország - Málta
7 pontot lehetne még szerezni.
Persze...Ha meg nem lép oda, akkor meg az a baj, hogy nem küzd. Haggyuk már szerintem. Nevetséges provokáció ez, te is tudod...aynas írta:Zozzy
beakart csúszni. de minek ez lett a vége.
nem a paraszt focit kell játszani, hogy össze vissza becsúszkálunk.
ha eszünk is lenne a játékhoz, akkor milyen jó csapatunk lehetne
Dec. 31-ig. Szükség azonban törvényt bont - igazán félretehetné a szövetség most az egyszer a hülyeségeit, mikor Husztit is nyilvánvalóan elüldözték a válogatottból, mert kellett a hely másnak...AndrésIniesta24 írta:Huszti egy évig nem lehet válogatott vagy valami ilyesmi döntést hozott az mlsz!
December 31-ig van eltiltva HusztiAndrésIniesta24 írta:Huszti egy évig nem lehet válogatott vagy valami ilyesmi döntést hozott az mlsz!
Huszti egy évig nem lehet válogatott vagy valami ilyesmi döntést hozott az mlsz!antiimperialista írta:Én meg Hajnal helyett Husztit... Filkor nem tudom, hogy bírná a terhet, de én sem sírnék, ha kezdő lenne Málta ellen. Mondjuk inkább Buzsákyt raknám Gera helyére...
Én meg Hajnal helyett Husztit... Filkor nem tudom, hogy bírná a terhet, de én sem sírnék, ha kezdő lenne Málta ellen. Mondjuk inkább Buzsákyt raknám Gera helyére...AndrésIniesta24 írta:Akkor viszont jó! Gera helyett én a kezdőbe beraknám Filkort:Dantiimperialista írta:Game is jól írta, és a következő meccs is Málta ellen lesz. A dátumot nézzétek
Gera a szabálytalansága után is egyből elnézést kért nagyon Fair-Play focista!Rivaldo11 írta:Gera labdát akart szerezni a becsúszással. Megpróbálta, nem jött össze. Van ilyen.aynas írta:erről beszélek. nem sajnálkozni kell , hogy jaj nem játszhat
mi a fallosznak szabálytalankodtt feleslegesen Gere (amiért az első sárgát kapta) és Hajnal? Ezt ha valaki megmagyarázná. Én lennék a goré alapból megbüntetném őket. Nincs felesleges rúgdalózás a pályán
Gera labdát akart szerezni a becsúszással. Megpróbálta, nem jött össze. Van ilyen.aynas írta:erről beszélek. nem sajnálkozni kell , hogy jaj nem játszhat
mi a fallosznak szabálytalankodtt feleslegesen Gere (amiért az első sárgát kapta) és Hajnal? Ezt ha valaki megmagyarázná. Én lennék a goré alapból megbüntetném őket. Nincs felesleges rúgdalózás a pályán
Te olyan hülye vagy bazz, már boccs. Egy sárgalap mindíg benne van bárki játékában, viszont egy ekkora bírói baki nem. A hszedid alapján kezdem azt hinni, hogy te még nem fociztál...aynas írta:erről beszélek. nem sajnálkozni kell , hogy jaj nem játszhat
Akkor viszont jó! Gera helyett én a kezdőbe beraknám Filkort:Dantiimperialista írta:Game is jól írta, és a következő meccs is Málta ellen lesz. A dátumot nézzétek
Málta ellen...AndrésIniesta24 írta:Pont a görögök ellen nem játszhat majd gera, hajnal,vanczák stb.
MLSZ honlapjáról van az infóÉn vagyok hülye, vagy Game írta rosszul, vagy tényleg Málta ellen lesz a következő itthon.
Hopika, akkor ezt benéztem...antiimperialista írta:Game is jól írta, és a következő meccs is Málta ellen lesz. A dátumot nézzétek