bzitos boldogok lesznek

ezt már láttam régebben...a szerencsétlen
barcelonapeti írta:csáo peti vagyok nagyon ot van a szeren orbitális barcaaaaaaaaa nyerni fogunkLa Pulga írta:Sims 2
csáo peti vagyok nagyon ot van a szeren orbitális barcaaaaaaaaa nyerni fogunkLa Pulga írta:Sims 2
népharag rájuk zúdul,amikor egyértelműen a bíró volt a hibás..Drigo írta:Nem láttam a meccset, de ha a bírón ment el a meccs, akkor arról mit tehetnek a törökök minderről?
Én a Ratio Mastert és Ratio Makert használom! Sehol nem veszik észre csak az ncore-onDrigo írta:Többféle ilyen program is van, és elég sokan próbálkoznak is vele, de a legtöbb esetben kiderül, és természetesen azonnali kitiltást von maga után. Szal nem érdemes próbálkozni.barca99 írta:Van egy program, amibe ha beteszel egy torrentet, az automatikusan 2 giga feltöltést jóváír neked az ilyen oldalon. Pontosan nem tudom, hogy hogyan tovább, de gondolom ő is így csinálja.Mr. Master írta:Ezt meg hogy?
Tehát:noname írta:ördögiterv-generátor
Többféle ilyen program is van, és elég sokan próbálkoznak is vele, de a legtöbb esetben kiderül, és természetesen azonnali kitiltást von maga után. Szal nem érdemes próbálkozni.barca99 írta:Van egy program, amibe ha beteszel egy torrentet, az automatikusan 2 giga feltöltést jóváír neked az ilyen oldalon. Pontosan nem tudom, hogy hogyan tovább, de gondolom ő is így csinálja.Mr. Master írta:Ezt meg hogy?
Van egy program, amibe ha beteszel egy torrentet, az automatikusan 2 giga feltöltést jóváír neked az ilyen oldalon. Pontosan nem tudom, hogy hogyan tovább, de gondolom ő is így csinálja.Mr. Master írta:Ezt meg hogy?Drigo írta:Mai "NASA" alkalmazottunk: davidktm. Feltöltési sebessége: 922.01 TB/s Feltöltött adatmennyiség: 52.22 PB
Egyik torrentes oldalról való, direkt nem írom a nevét. Gyerek nem aprózza el az aránycsalást
Ezt meg hogy?Drigo írta:Mai "NASA" alkalmazottunk: davidktm. Feltöltési sebessége: 922.01 TB/s Feltöltött adatmennyiség: 52.22 PB
Egyik torrentes oldalról való, direkt nem írom a nevét. Gyerek nem aprózza el az aránycsalást