Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
telitalálat in tippgameAprieto írta:Higuaín 3-1
mégis mit inthetett volna?La Pulga írta:80. perc - Forró pillanatok a hazai büntetőterületen belül. Metzelder rúgta fel az ellenfél játékosát, de a játékvezető továbbot intett.
Ezek tények , igazak is. De a realnak akkor is több pénze lenne mint a világon bárkinek ha nem lenne reklámja.(lassan többet ér el a real reklámban , mint egész eddig fociban)DE én TISZTELEM a realt , azzal eggyütt hogy gyülölöm.DJ REAL Bee írta:Meg annyit elmondanék ilyenkor, hogy ez a gazdasági helyzet nem csak úgy ajándékba jön (a Chelsea-nél igen, de spanyoloknál nincs klubeladás). Ehhez hozzájön nagyon sokminden, hogy a Real Madrid brand ilyen jól megy, ennek van oka, a klub történelme során elért dolgai pl., (XX. sz legjobb csapata díjon pl. biztos röhögtetek, de nem viccből volt). Ez a csapat sokat elért a történelem ssorán (ez tény sztem), és nem értem miért kéne azért elnézést kérni, hogy van pénz. Meghogy sokért veszünk játékost, hát ez a sok pénzzel jár, ha mi bejelentkezünk, tudják hogy na lehúzhatjuk őket, van pénzük. Szóval néha hátránya is van, utána csak a magasabb ár tudja kiegyenlíteni
Csatlakozommypeter írta:csak ismételném magam: szerintem az értelmes vitának LENNE nagyobb értéke..
Idézném Varga Tamás kollégátokat, hova sz*rjak?Ezért undorito a madrid, mert annyi pénzük van, hogy azt vesznek meg, akit nem szégzellnek, ez megy már nagyon sok éve... Ráadásul az edzöket csak ugy basszák ki, ahogy akarják... Hányingerem van ennek a csapatnak az átigazolási politikájátol... Már 9 éves korom ota...
Egy realos véleménye eddig sem érdekelt, ezután sem fog. Írhattok akármit, lesz.rom. Nem ismerek senkit, aki utálna, csak olyat, aki vitatkozik velem. A kettő nem ugyanaz. Ha nem ismered a szavak jelentését, végy egy Bakost.
igen, ezzel általában mindenki így van.ElRamos írta:Talán egy kis elfogultság, név, és a mutatott teljesítmény.Boixos írta:miért, te mi alapján döntöd el?ElRamos írta:Valaki árulja már el nekem, hogy mi alapján döntitek el, hogy melyik csapatnak milyen erős a kerete.
Néha az az érzésem, hogy sokan csak nevek alapján (meg persze kis elfogultság) döntenek.