Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem értem:Rivaldinho írta:Azér kösz a segítséget.. sajna hiábamindent megpróbáltam, ... nem vírusos... régit nem engedi feltenni, az új meg újraindul, nem tom miafatyomat csináljak.... azér kösz, de ha még vki tud vmiben segíteni elfogadom
Nekem is csinálta így a [auto_cenzúra]... Újraraktam a géept..Rivaldinho írta:Azér kösz a segítséget.. sajna hiábamindent megpróbáltam, ... nem vírusos... régit nem engedi feltenni, az új meg újraindul, nem tom miafatyomat csináljak.... azér kösz, de ha még vki tud vmiben segíteni elfogadom
EgészségetekreDrigo írta:el_fuero, akkor jó ha megy mondtam h nem változott sokat. Mi most itt vagyunk havernál és iszunk én éppen kannás fröccsöt de ez is jó a netet valami étteremtől lopjuk az néha megy néha nem de vicces meg már úgyis van anyag bennünk meccset megpróbálom megnézni bár kb 10 felé indulunk haza otthon meg osztozni kell a neten
Már megoldottamDrigo írta: el fuero! A Madden 08 nem sokban különbözik a 07-től. Grafikája szinte megegyezik, igaz az eddig is ütős volt. Annyi újítás van benne, hogy a Rookie-kal is el tudsz kezdeni Superstar módot, ez eddig csak fantasy playerekkel volt lehetséges. amúgy a vitality verziót szedted. Mert én igen, de nem volt Vele semmi gondom telepítésnél, meg közben sem.
thanxBalika Gaucho írta:Balika Gaucho írta:Bekattintasz jobb gombbal az egyik négyzetbe és ott arra hogy all , kijelölöli az összeset és next.
Utánna érdemes újraindítani a gépet , ha akkor se jó akkor próbáld újratenni az msn-t és jó lesz!
Balika Gaucho írta:Bekattintasz jobb gombbal az egyik négyzetbe és ott arra hogy all , kijelölöli az összeset és next.
Utánna érdemes újraindítani a gépet , ha akkor se jó akkor próbáld újratenni az msn-t és jó lesz!
hát vége megvan hogy hány virus van next és utána azt elmondanád megint mint msn-enBalika Gaucho írta:Na mit nem értesz?
nekem ez van sztem jóScorpio írta:Nem tudom! Jó ez?