Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
noname írta:Ezen mi a nevetséges?Igaza van.A két keret közül a miénk a jobb, ezt mindenki így látja,ha mindkét csapat csúcsformában játszik, akkor mi vagyunk a jobbak.Nemértem ezen mit lehet vitatkozni.Ez így van, de persze sokat nem jelent. Ettől még nyugodtan lehettek ti is bajnoko, de miért nem lehet elismerni h a mi keretünk igenis jobbFranco írta:Rivaldo11 írta:Gondolod hogy robbenen múlik a címvédésetek?![]()
![]()
RAJTUNK múlik barátom...nem lebecsülve titeket, de ha a mi keretünkből egységes csapat lesz, max a hátunkat nézhetitek.![]()
![]()
Hagyjad már ezt a hülye elogult szövegedet.
![]()
Ezen mi a nevetséges?Igaza van.A két keret közül a miénk a jobb, ezt mindenki így látja,ha mindkét csapat csúcsformában játszik, akkor mi vagyunk a jobbak.Nemértem ezen mit lehet vitatkozni.Ez így van, de persze sokat nem jelent. Ettől még nyugodtan lehettek ti is bajnoko, de miért nem lehet elismerni h a mi keretünk igenis jobbFranco írta:Rivaldo11 írta:Gondolod hogy robbenen múlik a címvédésetek?![]()
![]()
RAJTUNK múlik barátom...nem lebecsülve titeket, de ha a mi keretünkből egységes csapat lesz, max a hátunkat nézhetitek.![]()
![]()
Hagyjad már ezt a hülye elogult szövegedet.
Kicsit sem vagy elfogult...Rivaldo11 írta:El Ramos: Ugyanannyi az esélyünk. Én csak azt mondom, hogy az "alapanyag" nem ugyanolyan minőségű. Ezzel vitatkozhatsz, csak nem érdemes. Márpedig ha mindkét keretből a legjobbat nyújtó csapat kovácsolódik-nyerünk.
Rivaldo11 írta:Gondolod hogy robbenen múlik a címvédésetek?![]()
![]()
RAJTUNK múlik barátom...nem lebecsülve titeket, de ha a mi keretünkből egységes csapat lesz, max a hátunkat nézhetitek.
Szerintem is! Látom Te is látod a jövőt!Mr. Master írta:Szerintem meg az nyeri ma bajnokságot, aki a legtöbb pontot szerzi és minden másban is jobb
Rivaldo11 írta:Gondolod hogy robbenen múlik a címvédésetek?![]()
![]()
RAJTUNK múlik barátom...nem lebecsülve titeket, de ha a mi keretünkből egységes csapat lesz, max a hátunkat nézhetitek.
Ezt se jelenteném ki...Ők is igencsak összevásároltak, szóval ha összeérnak, akkor...Nem a másiktól függ a két csapat szerintem, hanem saját magától. Aki előbb csapat lesz, az tarol...Rivaldo11 írta:Gondolod hogy robbenen múlik a címvédésetek?![]()
![]()
Azért ezt te sem gondolod komolyan...noname írta:Maradok a szokásos antimadridista hangvételemnél:remélem elbizakodottan léptek pályára és megszivat titeket az Almeria.
Sztem félreéttetted.A pólyás kölyköket azokra a barcásokra értettem, akik ugyanazt csinálják a madridistán, mint néhány idióta itt!Most véletlenül nem a realosokról beszéltem.DJ REAL Bee írta:Jaj de tudod mondani, szerepedből nem esel ki sohaÁllítólag ott is vannak hasonló pólyás kölukök, de sztem jóval kevesebben.Amúgymeg ha igaz lenne, az csak őket minősíti, nem a madridistákat
Jaj de tudod mondani, szerepedből nem esel ki sohaÁllítólag ott is vannak hasonló pólyás kölukök, de sztem jóval kevesebben.