Sziasztok
Miután sikerült végigcsinálnom a jegyvásárlási procedúrát (sevilla, zaragoza meccsekre) megosztanám veletek, hátha segítek a későbbiekben valakinek.
A Barcelona hivatlos honlapján nem csak pártoló tagok vehetik meg a jegyet, hanem bárki (tagoknak 20% diszkont jár fejenként).
A vásárláshoz dombornyomott kártya kell (credit, debit mindegy)!!!
A honlapról (
www.fcbarcelona.com) a Servicaixa oldalára juttok, ahol rákattintotok a kivánt meccsre. Itt vagy beírjátok a tagsági számát vagy ha nincs, akkor egyből tovább mentek (ilyenkor az alul lévő folytatás gombra kattintsatok). Megjelenik a stadion képe, itt kiválasztjátok a szektort (kijelzi hány eladó hely van még) és a darabszámot. Ezután a szektoron belül kiválaszthatjátok, hová akartok ülni (mutatja a szabad helyeket). Ezután be kell írni a kártya számát és lejáratát. Utána már csak a vétel gombra kell kattintani és 10 másodpercen belül visszajelez, hogy oké (ezt a visszaigazolást nyomtassátok ki és vigyétek magatokkal).
A jegyeket csak a stadionnál lehet átvenni a meccs előtti napokban a kártya és egy fényképes igazolvány ellenében. A kártyára szerintem csak ránéznek, hiszen a pénzt már megkapják addigra. Ha más kártyájával vásároltok nem fogjátok tudni bemutatni (ha visszajöttem megírom pontosan, h kérik vagy sem).
A stadionnál nem olcsóbb a jegy, mert ezek a hivatalos árak és a jegyüzérek sem arról híresek, hogy olcsóbban adnák a jegyeket. Ha más netes forrásból vesztek jegyet (pl. utazási iroda, netes jegyrendelő), annál viszont olcsóbb lesz a jegypénztárnál, mert legalább 30-40%-os árréssel kínálják a jegyeket (és nem garantálják, hogy ketten egy helyen fogtok ülni és azt sem, hogy szektoron belül hol lesztek).
A tagok minden hazai meccsre előre meg tudják venni a jegyeket a neten, a többieknek viszont csak 1 hónappal a meccs előtt kezdik el árulni és nagyon gyorsan fogy!! Tehát ha vki jegyet akar venni és nem sikerül neki elsőre, az ellenőrizze a honlapon a
ticketing / football fixture list menüpont alatt, h adott meccsre mikor lehet először jegyet venni ha nem pártoló tag (itt megtaláljátok a jegyárakat is a meccsekre).
Tudom, h rontom az irodák bizniszét, de ha egyénileg állítjátok össze az utat (repülő, szállás, meccs), akkor a feléből kijöttök és ez nem vicc, tapasztalat !!!!
Remélem segítettem. Ha valakinek kérdése van nyugodtan írjon.