noname írta:Egyszerűen nem tudom megérteni azokat, aki alonsonak szurkolnak.

Lehet h az egyik legjobb versenyző, de akkora kecseg mint ő nem nagyon volt még forma1-es autóban.

Dehogynem. Piros színű kocsiban ült, és M. S. volt a monogramja.
Félreértés ne essék, én sem szeretem Alonsot, de Schuminak is voltak anno ennél kecsegebb dolgai, tehát ha vki neki szurkol, akkor az Alonso fanokat is meg lehet érteni.
salems írta:elég érdekes hogy a legtöbben arra az alkoholista finnre szavaztatok, nem
az volt a kérdés kit szeretnétek hanem ki nyeri!!!
Autóversenyző. Nem a magánélete alapján kell megítélni. Sokkal többen szeretnek olyan embereket, akik a "F1-világban" shrekfejek.
Egyébként elárulom miért szavaztak sokan a finnre. Átment egy olyan Ferrarihoz, ami éveken át szinte egyeduralkodó volt. Megbízhatóság terén pedig mindenképpen. Eddig lehetett róla tudni, hogy rohadt jó, csak tönkre ment alatta a kocsi. Na már most kapott gyors, és megbízható (?) kocsit. Alonso pedig a McLarenhez ment, ahol eddig minden második versenyen technikai problémák voltak. Idén ez eltűnt. A Ferkánál viszont előjött. Ezért van az, ami.
Más: Jövőre sztem nagyon tuti lehetne a F1, ha:
-Fernando visszamenne a Renaulthoz, és ők feltámadnának.
-Ferrari maradna így, viszont megbízhatóbb lenne a vas.
-Button elmenne a McLarenhez. Na ez sztem nagyon tuti ötlet. Végre kapna egy normális alapanyagot, megmutathatná mit is tud. Brit, ezért valószínűleg nem lenne emiatt hátrányban Hamiltonnal szemben. (Azért az még érdekelne, hogy a McLaren végre rátalált a jó útra vagy csak a Ferrari anyag segíteti őket ennyire - de ez lassan kiderül)
-Heidfeld & Kubica maradna a BMW-nél, a BMW kicsit közeleíthene a mostani két nagyhoz.