varga tamás írta:Úgy látom, a Rijkaard-imádók nem olvasták Laporta nyilatkozatát, vagy nem tartották fontosnak. Jól esnek az ilyen megerősítések, mint amilyen Joan nyilatkozata volt. Nemcsak én láttam gyalázatosnak az első meccst, nemcsak én éreztem szükségét a kemény kritikának, hanem az arra legkompetensebb személy is. Ennek örülök. Örülök, hogy az Elnök Úr is úgy látja: messze vagyunk még a jótól, és kellő időben kell a hangsúlyokat lefektetni. Időben rá kell szólni az edzőre, a játékosokra. Örülök, hogy nem csak én látom annak az idejét, hogy a kemény kéz-politikáját időben el kell kezdeni. És a kritika az első forduló után is jogos, ha megalapozott.
Slitherrel értek egyet! Megint túlragozod a dolgokat,mintha csak Te láttad volna a hibákat,és a rossz játékot,ez vicc! Amúgy ugye most is arról az Elnök úrról írsz,akit a nyáron fikáztál

Gondolom emlékszel arra a hsz-re,de ha nem írj,és megkeresem neked....
Amúgy már rég védtem Franket:
Pl.: Carlo Ancelotti

2003ban Bl-lt nyert ugye,majd egy bajnokságot,aztán több évig NULLA,AZAZ NUULLLLAAAAA,a TÖBB ÉVIG a lényeg,megkapta a bizalmat,és nyert is idén egy Bl-lt megint...pedig az előtte lévő éveken is jó keretük volt,mégse nyertek semmit sem...
Tévedés ne essék,jobb edzőnek tartom az olaszt,de ott se küldik el egy év sikertelenség után csak úgy az embereket,és örülök,h ITT SEM!