Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Primitive
Entrenador del Barça

2007.09.13. 15:52:49

Lionel85 írta:Viszont ha Soriano lenne az elnök, akkor őt támogatná Laporta, márpedig azt a vonalat, amit Laporta elkezdett évekkel ezelőtt, azt végig tudná csinálni, Rosell szinte egy új stábot hozna össze, ami nem hinném, hogy jó dolog lenne.
Ezzel én is egyetértek, nem hiszem, hogy egy új, alakuló stáb jól jönne most nálunk... Sorianot meg támogatná Laporta, és az úgy tök happy lenne! Rosselt annyira nem szeretem, volt pár szurkáló megjegyzése... :twisted:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.09.13. 15:26:28

Viszont ha Soriano lenne az elnök, akkor őt támogatná Laporta, márpedig azt a vonalat, amit Laporta elkezdett évekkel ezelőtt, azt végig tudná csinálni, Rosell szinte egy új stábot hozna össze, ami nem hinném, hogy jó dolog lenne.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.09. 15:55:16

barcelinho_5 írta:Laprorta egy jó ember, aki a Barcáért van, de Rossell sem volt kevesebb sohasem:)
Szerintem Laporta után mindenképpen ő kellene hogy legyen az elnök, mert ahogy már előttem elmondták, sok remek játékos idehozását neki is köszönhetjük. Bár az biztos hogy Laporta és a befektetőcsoportjának pénze nélkül sz*rban lennénk nem is csöppet. :wink:
Ha jol tudom Sandronak is jo nagy anyagi hátere van, ugyhogy nem lenne baj. Nemtom de én sokkal inkább őt látnám Laporta után, mint Sorianot :?
Capon
Llegenda del Barça

2007.09.09. 12:51:17

Szerintem Laporta után egy hozzá közel álló mostani munkatársa lessz az elnök. Laporta meg az ő egyik pozicióját fogja betölteni az elnökségben. Ezzel arra próbálok utalni, hogy szerintem ugyan azokban a kezekben lessz a Barca mint most.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.09.09. 12:42:19

Laprorta egy jó ember, aki a Barcáért van, de Rossell sem volt kevesebb sohasem:)
Szerintem Laporta után mindenképpen ő kellene hogy legyen az elnök, mert ahogy már előttem elmondták, sok remek játékos idehozását neki is köszönhetjük. Bár az biztos hogy Laporta és a befektetőcsoportjának pénze nélkül sz*rban lennénk nem is csöppet. :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.09. 12:09:45

Gyerekek :!: Azért amikor istenititek Laportát, télleg elfelejtitek, h Rosselnek is legalább akkora szerepe volt, mint neki :!: Nem egy kiválo játékost szerzett nekünk, akik közül RONALDINHOt ki kell emelni. Igaz, a BL győzelemkor már nem volt velünk, viszont ne higgye senki, h abban már nem volt benne az ő munkája...mert ugye nem Ezquerro és Van Bommel érkezésével lettünk olyan jok :wink: Laportával én nagyon meg vagyok elégedve, kiválo elnök, de ugye a következő választásokon már nem indulhat...na akkor aztán jöjjön Rossel :!:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.09.08. 18:05:44

Nem tudom honnan veszed ilyen biztosan hogy Rossell jobb lenne, sztem vele nem lenne olyan szimpatikus a csapat, mert ő elég eredménycentrikus fazonnak tűnnik nekem, Unicefes felirat helyett lenne most vmilyen cégmárkánk meg hasonló. :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.08. 18:05:33

varga tamás írta:Nem, a legtökéletesebb erre a posztra Sandro Rossell lenne. A klub felvirágzása legalább 50%-ban neki köszönhető, ehhez jön R10 25%-a. Na, a maradék részben ott van Laporta is.
Jólvan :D :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.08. 18:02:09

Nem, a legtökéletesebb erre a posztra Sandro Rossell lenne. A klub felvirágzása legalább 50%-ban neki köszönhető, ehhez jön R10 25%-a. Na, a maradék részben ott van Laporta is.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.08. 17:55:56

Csupán értelmes magyarázatot várnék arra,h miért nem jó elnök? Mert ha csak azért nem tartod annak,mert még adott esélyt Franknek,akkor azért az nagyon DÚRVA! Mi mást hibázott??? Felvirágoztatta ismét a BARCÁT,és az első olyan idény után,amikor gondok voltak,a legmegfelelőbben igazoltunk,és betömtük a lyukakat.....
Laporta a legtökéletesebb erre a posztra!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.08. 10:08:56

Miki!
Nem azt írtam, hogy jó Elnök. Ilyet én nem írtam most sem, meg nyáron sem. Ha ilyeneket látsz bele a hsz-be, az a Te dolgod. Én azt írtam, hogy a tavalyi tragédiára megfelelő választ adott - csak egy kicsit későn. Az igazolás-politikája helyes volt a nyáron, azt viszont helytelenítem, hogy a padon nem foganatosított változtatást. Ezt hibának tartom ma is, és tartottam a nyáron is.
Magas ló: 'Gondolom emlékszel arra a hsz-re, de ha nem írj, és megkeresem'.
Megismétlem: emlékszem rá, nem kell megkeresni.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.08. 10:02:13

varga tamás írta:Miki!
Nem kell itt a magas lóról prédikálni: nem vagyok még sem szenilis, sem hülye. Az emlékezetem ép és egészséges, tudom, mit írtam júniusban - ezt tartom ma is. Viszont! Nem ez volt megírva, az edzők és a vezetőség maradt a régi. Frank alkalmatlanságát továbbra is tartom, és bízom benn, hogy már sokáig nem kell elviselnem a padon. Laporta maradt, és a nyári, holtszezonbeli gyors, korrket, céltudatos igazolás-politikája azt mondatja velem, hogy maradjon. Látta a hibákat, orvosolta, és kellő szigorral lép fel az idei elfogadhatatlan első meccs, ill. a 2. meccs második félidei teljesítménye ellen.
Ancelotti pedig nem a legjobb példa, amit az előttem szóló kolléga alá is támasztott.
Talán azért nem kellene előre leírni Laportát,meg olyanokat írni amiket Te írtál,inkább meg kellene várni,h miként cselekszik pl a nyáron,stb,stb :wink: Mert ugye most már jó elnök,előtte meg kicsit mást írtál....türelem Rózsát terem.... :roll: :D
Amúgy nem ismerem azt a magas lovat amiről írtál :wink: :lol:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.08. 09:39:09

Én sem tartom jo edzőnek Rijkaardot, de 1átalán nem bánnám, ha idén rámcáfolna. Mert sok a sztár a csapatban, és azokat nehéz kezelni. Ha sikerül neki, akkor lex 1 verhetetlen csapatunk, ha nem, ugyanaz lex mint tavaly.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.08. 09:11:03

Fa$za a nap képe... :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.07. 17:09:45

Nem értem miért lenne Rijkaard alkalmatlan a feladatra? És igazából 1-2 furcsa cseréjét leszámítva én elégedett vagyok vele. Valóban a tavalyi szezonban ő sem tudta felrázni a csapatot, de vajon biztos hogy másnak ment volna? Az a véleményem, hogy az eltávolításának az ideje még messze nem jött el, és jóval többet tett le az asztalra annál, hogy a türelem csak eddig tartson vele szemben. Ez persze nem azt jelenti, hogy a múltból sokáig lehet élni, de egy szezon feltétlen bizalmat mindenképp megérdemel. A második forduló után bírálni...azt mondom kissé korai. 2005 őszén 6-7 fordulóig tartott a "belerázódás"és ha jól emlékszem, egy La Corunai 3:3 után indult be a henger...
Egy edzőcsere jelenleg többet ártana, mint használna a csapatnak.
Viszont egy megfelelő pályaedző mindenképp kellene, mert Neeskens max. kabalafigurának jó. El tudnék képzelni azon a poszton pl. egy Luis Enriquét, akit imádnak a szurkolók, a habitusára nagy szükség lenne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.07. 16:59:43

Miki!
Nem kell itt a magas lóról prédikálni: nem vagyok még sem szenilis, sem hülye. Az emlékezetem ép és egészséges, tudom, mit írtam júniusban - ezt tartom ma is. Viszont! Nem ez volt megírva, az edzők és a vezetőség maradt a régi. Frank alkalmatlanságát továbbra is tartom, és bízom benn, hogy már sokáig nem kell elviselnem a padon. Laporta maradt, és a nyári, holtszezonbeli gyors, korrket, céltudatos igazolás-politikája azt mondatja velem, hogy maradjon. Látta a hibákat, orvosolta, és kellő szigorral lép fel az idei elfogadhatatlan első meccs, ill. a 2. meccs második félidei teljesítménye ellen.
Ancelotti pedig nem a legjobb példa, amit az előttem szóló kolléga alá is támasztott.
Kép
dickricsi
Capitá del Barça

2007.09.07. 15:02:21

Szia Miki,

Remélhetőleg nem ezen kell majd polemizálnunk az idény végén.
Előre a bajnoki címért és a BL-elsőségért!

Üdv:DR
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.07. 14:44:18

dickricsi írta:Szia Miki,

Ebben nem értek Veled teljesen egyet, minthogy a "nagycsapatok" közül a Milan az, amelyik a legkiegyensúlyozottabban teljesített nemzetközi porondon az utóbbi években: 2003-2004:BL negyeddöntő, 2004-2005:BL-döntő, 2005-2006:BL elődöntő (éppen mi ejtettük ki őket :D ), 2006-2007:BL-győzelem.
Szóval azért akárhogy is nézzül én örülnék neki, ha mi teljesítenénk ennyire jól évről-évre ebben a sorozatban.
Mellesleg még én sem azt láttam eddig (az idei évben) a csapattól, amit egy ilyen bombaerős kerettel rendelkező csapattól várni lehet. Elhiszem, hogy Rijkaard tanult a tavalyi kudarcokból, de félek attól, hogy taktikailag és stratégiailag ő kevés ahhoz, hogy újra a csúcsra juttassa a csapatot. Mindegy: sztem ilyen erősítések után, ha idén nem sikerül eredményes évet zárnunk, akkor őt valszeg elküldik. Nekem is tetszik Laporta kemény és kritukus hangvétele. Nem magyaráz(kod)ni kell, hanem nyerni!
Bízom a csapatban és remélem gatterolni fogunk idén.

Azulgrana para siempre!!!
Hali!
Hát az igaz,h egyenletesek,meg minden,de 2004ben HAZAI 4-1 után kibírtak esni a Depor ellen,szntem ha velünk történik meg,akkor Varga Tomi máig szidja a vezetést,és Franket,na meg,jópáran azonnal le is akarták volna váltani,ott nem ez történt,kapott időt,és bizonyított!
De abban feltétlen egyetértek Veled,h ha ezzel a kerettel idén SEM sikerül neki eredményeket elérni,akkor ennyi volt...sosem írtam mást sem,csak azt unom picit,h már most leírják,stb,stb,stb....
Kép
dickricsi
Capitá del Barça

2007.09.07. 13:57:13

Én is egyetértek ezzel. Guddy sztem télen el fog menni.
Replay
Director del Fútbol

2007.09.07. 13:35:54

Végre teljesen egyetértek vele, hogy Krkic és Giovani előrébb van a listán mint Guddy.
dickricsi
Capitá del Barça

2007.09.07. 11:44:58

Szia Miki,

Ebben nem értek Veled teljesen egyet, minthogy a "nagycsapatok" közül a Milan az, amelyik a legkiegyensúlyozottabban teljesített nemzetközi porondon az utóbbi években: 2003-2004:BL negyeddöntő, 2004-2005:BL-döntő, 2005-2006:BL elődöntő (éppen mi ejtettük ki őket :D ), 2006-2007:BL-győzelem.
Szóval azért akárhogy is nézzül én örülnék neki, ha mi teljesítenénk ennyire jól évről-évre ebben a sorozatban.
Mellesleg még én sem azt láttam eddig (az idei évben) a csapattól, amit egy ilyen bombaerős kerettel rendelkező csapattól várni lehet. Elhiszem, hogy Rijkaard tanult a tavalyi kudarcokból, de félek attól, hogy taktikailag és stratégiailag ő kevés ahhoz, hogy újra a csúcsra juttassa a csapatot. Mindegy: sztem ilyen erősítések után, ha idén nem sikerül eredményes évet zárnunk, akkor őt valszeg elküldik. Nekem is tetszik Laporta kemény és kritukus hangvétele. Nem magyaráz(kod)ni kell, hanem nyerni!
Bízom a csapatban és remélem gatterolni fogunk idén.

Azulgrana para siempre!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.07. 09:34:44

varga tamás írta:Úgy látom, a Rijkaard-imádók nem olvasták Laporta nyilatkozatát, vagy nem tartották fontosnak. Jól esnek az ilyen megerősítések, mint amilyen Joan nyilatkozata volt. Nemcsak én láttam gyalázatosnak az első meccst, nemcsak én éreztem szükségét a kemény kritikának, hanem az arra legkompetensebb személy is. Ennek örülök. Örülök, hogy az Elnök Úr is úgy látja: messze vagyunk még a jótól, és kellő időben kell a hangsúlyokat lefektetni. Időben rá kell szólni az edzőre, a játékosokra. Örülök, hogy nem csak én látom annak az idejét, hogy a kemény kéz-politikáját időben el kell kezdeni. És a kritika az első forduló után is jogos, ha megalapozott.
Slitherrel értek egyet! Megint túlragozod a dolgokat,mintha csak Te láttad volna a hibákat,és a rossz játékot,ez vicc! Amúgy ugye most is arról az Elnök úrról írsz,akit a nyáron fikáztál :?: :roll: Gondolom emlékszel arra a hsz-re,de ha nem írj,és megkeresem neked....

Amúgy már rég védtem Franket:
Pl.: Carlo Ancelotti :!: :arrow: 2003ban Bl-lt nyert ugye,majd egy bajnokságot,aztán több évig NULLA,AZAZ NUULLLLAAAAA,a TÖBB ÉVIG a lényeg,megkapta a bizalmat,és nyert is idén egy Bl-lt megint...pedig az előtte lévő éveken is jó keretük volt,mégse nyertek semmit sem...
Tévedés ne essék,jobb edzőnek tartom az olaszt,de ott se küldik el egy év sikertelenség után csak úgy az embereket,és örülök,h ITT SEM!
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.09.06. 19:08:57

volt angol-belga a 90es vb-n, de még a nyolcaddöntőben. 1-0ra nyertek az angolok, dave platt rúgott fordulásból egy kumma nagy gólt preudhomme szeme közé.
de tényleg be lehet fejezni az offolást, mert innentől mindent kitörlök, ami nem ide tartozik!
az enyémmel kezdem. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.06. 18:53:20

varga tamás írta:
Rivaldo11 írta:Amikor 1990-ben kiejtette őket az NSZK, akkor még csak a nyolcaddöntőben jártak. A bronzot a hazai olaszok szerezték meg(az Anglia elleni 2:1-el)
Tamás: Rijkaard pályafutásából ne hagyd ki az 1988-as EB-t, amit megnyertek.
Egy kis helyesbítés: az olaszokat az argentinok verték ki a nagyeddöntőben, 11-esekkel. Ekkor védett az argantínoknál egy bizonyos Goicoechea, a 11-es ölő. A bronzot a belgák nyerték az angolok előtt. Ennek a VB-nek volt a legizgalmasabb, legemlékezetesebb meccse az angol-kameruni derbi, ahol a Szelidíthetetlen Oroszlánok már 2-1-re vezettek, de a mexikói Edgardo Codesal Mendez adott két büntetőt az angoloknak, amit aztán Gary Winston Lineker értékesített. Így lett 3-2 Angliának, akik aztán az elődöntőben 11-esekkel kikaptak az NSZK-tól, 1-1-es rendes játékidő után.
OFF: Kissé összekeverted. Az Olasz-Argentin meccs elődöntő volt. Valószínűleg az 1986-os vb miatt maradtak meg benned a Belgák, akik ott valóban a bronzért játszhattak, de alulmaradtak Franciaországgal szemben.(h.u. 2:4)
Na, off vége. Elvégre mindennek semmi köze Rijkaardhoz. :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.09.06. 18:30:12

Sztem senki nem mondta, hogy jók voltunk az első meccs után, csak az írtuk, hogy csak 1 mérkőzés volt, még nem kell egyből elkezdeni szapulni. :roll:
Lezárt