Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem olvastad?FIGO 10 írta:INIESTA HOZZÁNK JÖN ÉS MAJD 3 GÓLT RÚG NEKTEK![]()
![]()
egyébként hamarosan eljönnek az igazság órai(el clasico)![]()
![]()
2-3ra nyerünkmegálmodtam(0-2-ről fogunk fordítani
)
HALA MADRID!!!
Nesze. Mire kimondod h figo, meg is jelenik... Ajaj!redlions írta:Én csak ennyit mondok: Figo! Érthető??! Úgyan erről volt szó! De az idő eldönti.
Azt nem írják, én mennyit kapok?Laja írta:Elfelejtettem beleírni az előbb hogy "100 %-os információ, már aláírták az előszerződést! Iniesta heti 100.000 euro-t fog kapni".
/\
I
I
I
Ez körülbelül akkora vicc, mint az eredeti hír.
Legalábbis nagyon remélem.
Húúú mekkora kamu lehet!Laja írta:Most olvastam a Goal.com-on - Marca információi alapján -, hogy Iniesta 2006-ban a Realhoz kerülhet amikor lejár a szerződése. Remélem ezek után a decemberi - korábban említett - szerződéshosszabbítási tárgyalások pozitívan fognak zárulni vele, nem szeretném ha ő is elmenne, hiszen hatalmas játékos lesz belőle, ha érik még egy kicsit. Bár már most is szinte minden meccsen van egy-két olyan meglátása ami Ronaldinho-t idézi, még ha nem is olyan tecnikai megoldásokkal.
Igen, ez így van!! Csak fel kell tudni nőni a helyzetekhez! Mert ilyen/vs. milan/ helyzeteket BE KELL LŐNI!! Akkor lesz majd igazi klasszis ha az ilyen helyzetbőé gól lex és meccseket fog eldönteni!!!redlions írta:Szerintem a spanyol foci legnagyobb reménysége!
O.K.! Iniesta jó! De ki helyett játszatnád! Bőség zavara...Silvanus írta:Igazad van! Deco-nak, és Eto'o-nak tegnap nagyon halvány volt a teljesítménye, bár én még Larsson-t is ide sorolnám! És Iniesta? Nos ő valami hihetetlen jó kavart megint, neki most már tényleg kezdőnek kéne lennie!!! DE AZ A KAPUFA!!!!!! Áááááááá...... MIÉRT????
Ha csak meglövi egy kicsit, ha csak alányes, vagy bármi, csak ne mint az állat............... Óóóóó, nem hiszem el!?...