Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Utlom:Portugálai,Francia,Olasz,Német,Anglia,a nagyok közül persze .Akiket bírok:Holland,Svéd,Cseh a spanyolok közönbösek!ozsimiki írta:Akiket nem bírok: Német,Olasz,Franciák....akiket igen: Portugália,Spanyol(sok sansz nincs),HOLLAND....
Bár tulipánosoknál sincs szntem sok sansz a végső sikerre
ozsimiki írta:Akiket nem bírok: Német,Olasz,Franciák....akiket igen: Portugália,Spanyol(sok sansz nincs),HOLLAND....
Bár tulipánosoknál sincs szntem sok sansz a végső sikerre
Nemtom, de én nagyon utállom a spanyol válogatottatÁdám02 írta:Spanyoloknál meg ott van Xavi,Ini,Puyol,LG írta:Az olaszoknak én is utálom, de szeretném, ha továbbmennének. Azért a VB győztes nehogy már, hiányozzon az EBről. Na meg a VBn kiejtették a németeketakik a kedvenceim, és szivesen látnám, ha ezuttal mi bucsuztatnánk az olaszokat
![]()
![]()
A portugáloknak meg Decoegyik kedvenc játékosom és Scolari
ő meg az 1ik kedvenc edzőm, miatt szurkolok.
akkor nekik mér örülnél ha kiesnének?
Azért a spanyolokvarga tamás írta:Azért ezen csapatok nélkül az EB, nem igazi EB.
Spanyoloknál meg ott van Xavi,Ini,Puyol,LG írta:Az olaszoknak én is utálom, de szeretném, ha továbbmennének. Azért a VB győztes nehogy már, hiányozzon az EBről. Na meg a VBn kiejtették a németeketakik a kedvenceim, és szivesen látnám, ha ezuttal mi bucsuztatnánk az olaszokat
![]()
![]()
A portugáloknak meg Decoegyik kedvenc játékosom és Scolari
ő meg az 1ik kedvenc edzőm, miatt szurkolok.
Én a többinek is!LG írta:Jaj, annyira örélnek, ha a spanyolok meg az angolok kiesnénekÁdám02 írta:Portugál,Anglia,Olasz,Spanyol egyenlőre nem továbbjutó igaz csak 1-2 pontokkal vannak lemaradva,de nem olyan nehéz csoportokba vannak!
Jaj, annyira örélnek, ha a spanyolok meg az angolok kiesnénekÁdám02 írta:Portugál,Anglia,Olasz,Spanyol egyenlőre nem továbbjutó igaz csak 1-2 pontokkal vannak lemaradva,de nem olyan nehéz csoportokba vannak!
Éjfél körül láttam az összefogalóját, és kumma jók voltak a Lengyelek.Game90 írta:Érdekesebb eredmények:
Portugália - Lengyelo. 2-2
San Marino - Cseho. 0-3
Wales - Németo. 0-2
Anglia - Izrael 3-0
Izland - Spanyolo. 1-186. percben egyenlített Iniesta
![]()
Hollandia - Bulgária 2-0