Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahogy mondod!Ez bizony így lesz....Cs.Á írta:A Barca jól játszott szerdán és nyert a Chelsea-nek a Stamford Bridge-n kikell támadni ha nyerni akar mert a biztonsági játék már a Nou Camp-ban sem működött mezőnyjátékban és a nem beton védekezés elleni támadásban jóval jobbak vagyunk.A Chelsea neki fog ugrani a késnek s beleszalad egy vereségbe otthon!!!
Bemész a profilodba.Annak a végén van egy oan, h Avatar.Oda belinkeled az animációt vagy képet és ott lex mindig.Kenny írta:barcaforever:hogyan tudok én is ilyen animációt betenni?
Ne ordíts!!!! Vagy nyomd ki a Caps Lock-ot!aynas írta:AZÉRT NEM KELL ELSZÁÁLNI A GYŐZELEMTŐL...
Tőlem nyerhetnek, de csak 3-2-re 4-3-ra 5-4ra vagy vmi hasonlóra.Wolferine írta:Én Chelsea szurkoló vagyok, de a Barca szerdai teljesitménye elött fejet kell hajtanom. A Barca játékosai nagyon együtt vannak fejben küzdenek a csapatért és egymásért. Volt 1-2 tényező ami a Barcának segítet (Robben sérülése és Drogba kiállitása), de ettől függetlenül a Barca megérdemelten nyert. De azért remélem Londonban nyernek a kedvenc kékjeim !!!!
Bocsi, csak így tudtam megoldani.
Bocsi, csak így tudtam megoldani.Wolferine írta:Én Chelsea szurkoló vagyok, de a Barca szerdai teljesitménye elött fejet kell hajtanom. A Barca játékosai nagyon együtt vannak fejben küzdenek a csapatért és egymásért. Volt 1-2 tényező ami a Barcának segítet (Robben sérülése és Drogba kiállitása), de ettől függetlenül a Barca megérdemelten nyert. De azért remélem Londonban nyernek a kedvenc kékjeim !!!!
U.i.: Szép volt Barca!!
Tényleg egy nagy kamu az egészronaldo írta:É még azt hallottam hogy Henk Teb Cate rugta meg Mourinhot de ez az egész egy nagy kamu szoval kár vele foglalkozniLG írta:1ébként rengetek verzio van. A legdurvább szerint: Rijkaard bement a játékvezetohoz, és kaibált vele, utánna Frisk a Barca oltozobe is bement, és Rijkaard megrugdosta murinnyot.LG írta:Alítolag dulakodás volt a szunetbe...
A cselszki feljelentett minket![]()
![]()
Nagyon joo a kép és otletes. Remélem a visszavágo után magának fogja be száját hogy milyen nyilatkozatokat tett és nem lett beloe semmi. Azaz a Barca jut tovább nem a ChelseaXavi írta:Ezt az elmundo-n találtam...
Király, nemMaxi befogja Mourinho száját...
![]()
É még azt hallottam hogy Henk Teb Cate rugta meg Mourinhot de ez az egész egy nagy kamu szoval kár vele foglalkozniLG írta:1ébként rengetek verzio van. A legdurvább szerint: Rijkaard bement a játékvezetohoz, és kaibált vele, utánna Frisk a Barca oltozobe is bement, és Rijkaard megrugdosta murinnyot.LG írta:Alítolag dulakodás volt a szunetbe...
A cselszki feljelentett minket![]()
![]()
Te Real drukker vagy, ugye?Robinho7 írta:Fantasztikus volt amit a Barca játszott!Legyözték a catenacciot játszó,erőltető "oroszok-at"!Drogba kiállítása teljesen jogos volt,érett neki.Amit most az angolok csinálnak nemcsak sportszerűtlen hanem undorító is egyben!!!Viszont ha Drog-ba belövi a helyzetét a 35-ik perc környékén akkor megnyugottak volna..
Pajtás, te melyik csapatnak szurkolsz? Persze, voltak hibák, rúghattunk volna több gólt is, 2-1 lett a vége, nem 0-2, vagy 3-0. Ennyi, mind tudjuk, hogy itt már csak kemény meccsek vannak.aynas írta:AZÉRT NEM KELL ELSZÁÁLNI A GYŐZELEMTŐL![]()
AZ ELEJÉN FOGI ÉS ETO IS ELÖNZŐZÖTT 1-1 HELYZETET HA PASSZOLTAK VOLNA KI TUDJA MINDEN MÁSKÉPP ALAKULT VOLNA.
A GÓL AMIT KAPTUNK NEM VOLT LESS! A VÉDELEM HOZTAA FORMÁJÁT.
ÉS HA DROGBA BERUGJA A ZICCERÉT, PERSZE KELLETT HOZZÁ PUYOL BÁCSI BÉNÁZÁSA IS AKKOR 0-2
APROPÓ PUYOL MALLORCA ELLEN CSINÁLT EGY 11-EST ÉS HÁT A. MADRID ELLENI MECCSEN ÖVÉ VOLT AZ ELSŐ GÓL EZ TÉNY
HA NEM LETT VOLNA KIÁLLÍTÁS AZ ÉLETBE NEM NYERÜNK.
KÉRDÉS 4-3-3 AS FELÁLLÁS JÓ SZTEM NEM
4-4-2 VAGY 3-5-2 BEN KELLENE JÁTSZANI AZ ILYEN BEKKELŐS, TERÜLETET VÉDŐ CSAPATOK ELLEN FLYTON MEGY A VITA HOGY A FOGINAK HOL KELLENE JÁTSZANIA NYIALSI SZERINT KÖZÉPEN DE HÁT ILYEN POSZT NINCS IS![]()
MAXI GÓLPASSZA? HÁT A VAK IS LÁTTA HOGY LECSORGOTT, RÁAKARTA LŐNI PeRSZE EZ NEM BAJ![]()
2 HÉT MÚLVA MELEG LESZ A PITE A TUTI 3-4 GÓLLAL KELLETT VOLNA NYERNI SZERDÁN
Mit akarsz, mikor 19 évesen befejezte aktív labdarúgó-pályafutását???Enrique írta:Ez az egész tényleg 1 röhej... Én sem szeretek veszíteni - ki szeretne?! - de el KELL tudni viselni!! Akkor lesz valakiből igazán nagy edző, ha le tudja szűrni a hibákat, figyelmetlenségeket a kudarcokból!
És nem mint 1 kissrác, bezárkózik a szobájába és össze-visza ordibálja a hülyeségeit, meg mutogat....![]()
Remélem Rijkaard soha nem fog ilyet tenni, mégha ki is kapnánk 1x, pár év múlva 1 fontos meccsen. Oda kell menni gratulálni az ellenfélnek, és meg kell mondani neki, "Ma te voltál a jobb, de legközelebb én nyerek!" és kezetfogni és ennyi!!! Ezt hívják becsületességnek, és büszkeségnek... A murinnyó meg 1 gyáva ember, jobb szó nincs rá.