Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert védőkkel nem lehet eladni az újságot...LG írta:Pedik o se rossz... DE miért strikker vagy kozépályás az osszes jelolt...hol vannak a védok?!
Amekkora [auto_cenzúra] az a Ferrgusson, nem vagyok benne biztos, hogyy hosszabbít Giggs-szel. Még örülne is ha kapna érte pénzt.ronaldo írta:Sztem is marad. Csak megadják neki az esélyt hogy ott fejezze be a pályafutását, mikor egész életében a Mu-t szolgáltaLG írta:Gigs...már nyáron is szoba kerult...nem tom, sztem kulonosebb erosítést nem jelentene, de nekem aztán mind1. Amugy sztem nem fog jonni, marag a muuuuuuuban.
Sztem is marad. Csak megadják neki az esélyt hogy ott fejezze be a pályafutását, mikor egész életében a Mu-t szolgáltaLG írta:Gigs...már nyáron is szoba kerult...nem tom, sztem kulonosebb erosítést nem jelentene, de nekem aztán mind1. Amugy sztem nem fog jonni, marag a muuuuuuuban.
Giggs se tudo mért kellen a Barcának de hogy Forlan azt foleg nem. Itt van nekunk Eto'o Maxi Larsson ha felépul és ha minden kotél szakad akkor Messi is.Szakacs írta:A Manchester Unitedben harmatos produkcióval elõrukkoló Diego Forlán valósággal újjászületett Spanyolországban, rövid idõn belül a Villarreal meghatározó játékosává vált, egy csatár esetében nem elhanyagolható, hogy futószalagon szállítja a gólokat. Az ilyen játékosokat persze elõszeretettel hozzák kapcsolatba nagy csapatokkal, Forlán esetében sincs egy másképp, az uru támadóra a hírek szerint a spanyol listavezetõ Barcelona figyelt fel.
"Nagyszerû játékosnak tartjuk Forlánt - szólalt meg a grémium nevében Ferran Soriano. - Mégsem érdekel minket az uruguayi játékos, mivel Európa Unión kívüli országból származik, a szabályok miatt - többek között - Ronaldinho, Samuel Eto'o és Maxi López mellett nem igazán tudnánk kihasználni a képességeit" - tette hozzá a sportvezetõ, mintegy tiszta vizet öntve a pohárba.
hmmmmm Mikor hivtuk mi egyaltaln forlant-?
Mascherano hogy jön Giggshez? Nem is 1 poszton játszanak, és az áruk sem ugyanaz.Szakacs írta:En ebbe semmi logikat nem ertek a masik annyi idos mint nagyapam,annyi erobol akkor mar vehetnek inkabb mascherano-t,elismerem hogy jo jatekos de mar oreg nem ???