Saviola írta:Corvinus ?Én is oda szeretnék menni,remélem összejön.
Ejnye-bejnye nem elég, hogy átpártoltál a Ralhoz még a Corvinusra is akarsz menni, mostmár tényleg áruló vagy.
Éljenek a Műegyetemisták, igaz Ákos?
Akkor mindenki jelezze, hogy neki mikor is lenne jó, a pókerhez sztem elég 6-7-8 ember maximum, de már 4-5 is elég, akkora létszámot talán még én is be tudok fogadni átmenetileg. Szombaton akkor ha akartok valamit este, akkor azt szervezzétek meg, nekem akkor más elfoglaltságom van/lesz (mint említettem 14. szülinapi Alvinkoncert

), viszont Zozz, be tudlak fogadni estére, ha lesznek sokan szombaton, akkor gondolom úgyis eltart éjfélig kb sztem én is haza érek addigra kb, viszont vasánap nekem korán haza kell jönnöm, szal nem tudom, hogy milyen kapcsolatban vagy a koránkeléssel
Badi kártya jól hangzik, igaz nekem is van valamilyen az sem rossz, ja küldtem egy privit, de már vagy egy hónapja, azt nem kaptad meg, vagy csak nem nézted?
Tim! Muszáj most kipörögnöm magam, ugyanis köv utáni héten két ZH két jegyzőkönyves mérés + áb geo házi... addig jó lenen lezsírozni a póló témát, arról mindjárt a megfelelő topicban, komyolyan azt sem tom, hogy hol áll a fejem össze-visza kell mindent csinálnom.
Mi van Csongorral a nagy alkoholista eddig nem hallatta hangját, pedig őt már boritékoltam...