Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát már ne is haragudjatok, de az egy egész korrekt kis lövés volt..La Pulga írta:Tegnap egész jó volt!Még a lővése is!Lesz ennél még sokkal jobb is!
Hú ki gondolta volna, ha nem lett volna ott rendőr, akkor nem is jelentik fel, nincs ügy stb...Rita írta:Ha nem rendőrt dobált volna meg,akkor ezt a cikket sehol nem írják meg.
Igen, ezzel egyetértek, a bűnösnek bűnhödnie kell. De ha csak megint a sajtó kever, az marha nagy blama.varga tamás írta:Én nem annak szurkolok, hogy börtönbe kerüljön. Viszont ha elkövette ezt a bűncselekményt, akkor azért feleljen. Ez a demokratikus világrend egyik alappillére. Legyen szó akárkiről, még Presas barátunk esetében is. És a normálisan gondolkodó ember ezt nem tekintheti hőstettnek, hiszen egy katalán városban nagy valószinűséggel a rendőr, akiket megdobált, is katalán. Nehogy már kettős mércével mérjetek gyerekek!
Az igaz de azok csak mellveregető nagy "magyarok" voltak és nem nacionalisták hanem inkább anarchisták bár ha Olegeuer is dobálózott akkor ő se több egyxerű csőcseléknél!MQuC írta:Itthon is kockakövekkel 'játszottak' a nacionalisták. Vagy ugy is lehet mondani, hogy a skinhead futballszurkolok. (INKÁBB)Asys írta:Amúgy én kedvelem de kocka kövekkel nem illik játxadozni főleg nem egy nacionalistának
Biztos nagyon meg fogjákdícsérni ha elmeszelik és hőslesz....LG írta:Aki annak szurkol, h csukják le Oleguert, az szégyelje magát, de kibaxottulJo, hogy nem azt kivánjátok, h dögöljön meg. Ez még egy madridistátol is fölháboritto, nemhogy tőletek.
Max itt a forumon nem népszerü, odakint viszont nagyon isDöbbenet, hát ha ez bebizonyosodik, nem fog az egekbe szökni az amúgy sem a toppon lévő népszerűsége...És nemhiszem, h emiatt csökkene...
Itthon is kockakövekkel 'játszottak' a nacionalisták. Vagy ugy is lehet mondani, hogy a skinhead futballszurkolok. (INKÁBB)Asys írta:Amúgy én kedvelem de kocka kövekkel nem illik játxadozni főleg nem egy nacionalistának
Sőt, az elvakult katalán emberek szemében ezek külön hőstettek, amiket a nagy nacionalista barátaik művelnek ezesetben a spanyol rendőrség ellen...Boixos írta:a presasról eddig is tudták odakint, h milyen lendület van benne, és ennek ellenére szeretik. ahogy egy régebbi balhéja, amikor egy haverjával szaladtak neki a rendőröknek, úgy ez a szitu sem fog ezen változtatni.
mindenesetre elég hülyén csinálta, de börtönbe ezer %, h nem fog kerülni emiatt.
Max itt a forumon nem népszerü, odakint viszont nagyon isDöbbenet, hát ha ez bebizonyosodik, nem fog az egekbe szökni az amúgy sem a toppon lévő népszerűsége...
Másképp úgysem sikerül tőle megszabadulnunk, remélem az igazságszolgáltatás a kezünkre játszik. Nem nagyon sajnálnám. Ha elkövette a bűncselekményt, akkor a lehető legsúlyosabb büntewtést kell kiróni rá - mivel közszereplő, de legalábbis ismert személyiség.Replay írta:Itt is:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=406604
Nekem ez a része tetszik a cikknek.Szerintem annyira igaz mint amennyit kiemeltemAz utóbbi időben azonban egyre kevesebb szerepet szán neki a csapat holland trénere, Frank Rijkaard.