Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bakker! Akkor gyorsan meghirdetem a jegyem, inkább a lakásban izgulok a tv előtt és nézem végig a minőségi bulvárt is!antiimperialista írta:Én úgy tudom, a meccs 4-kor kezdődik, gondolom, előtte valami jó kis rtl-es felvezetés lesz, pl. bemutatják, hogy Priskin mit szokott reggelizni Angliában, Fülöp Marci milyen újságot visz a budira sz.ráshoz, stb.mivel a bosnyákoknál nincsenek nagyon nagy sztárok, így velük nem fognak annyit foglalkozni (úgysem érdekel, hogy Barbarez milyen zselét használ
).
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Azt mondták kistulokiék, időt adnak neki. Az ukránok (Blohin és Szurkisz) állítólag még nem is hallottak róla, ergo oda se hívták.Kluivertinho írta:Eddig se hívták, éppen ezért döntött az ukrán válogatott mellett(természetesen a nagy válogatottra gondolok). Teljesen megértem. Inkább megy egy olyan válogatottba, ahol számítanak rá, mint ahol még a keretbe sem hívják be. Várhidi nem szereti.
Sok sikert Koman, akármi lesz ennek a vége.
Eddig se hívták, éppen ezért döntött az ukrán válogatott mellett(természetesen a nagy válogatottra gondolok). Teljesen megértem. Inkább megy egy olyan válogatottba, ahol számítanak rá, mint ahol még a keretbe sem hívják be. Várhidi nem szereti.Hasselbaink írta:Szerencsétlen kis f.sz. Azt mondja, hogy biztos indulatokat fog gerjeszteni ez a kijelentése. Ebben igaza van.antiimperialista írta:Hát ez besz.rás, akkor minek játszik most is az U-19-es válogatottban, és miért ő a csapatkapitány? Legalább a karszalagot vegyék már el tőle![]()
Még gólt is lőtt tegnap...
Azt mondja, együtt nőtt fel ezekkel a srácokkal, szívesen jön ide (u19) játszani...kis sz.rházi
A minimum, hogy ezek után egy válogatottnak még a környékére sem hívják...
Szerencsétlen kis f.sz. Azt mondja, hogy biztos indulatokat fog gerjeszteni ez a kijelentése. Ebben igaza van.antiimperialista írta:Hát ez besz.rás, akkor minek játszik most is az U-19-es válogatottban, és miért ő a csapatkapitány? Legalább a karszalagot vegyék már el tőle![]()
Még gólt is lőtt tegnap...
Kösz Koman!Scorpio írta:Koman Vladimir döntött és az ukrán válogatott meghívójára vár
Remélem sokáig fog várni!