Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, rosszul emlékeztem. De, nekem mindenáron a belgák voltak az emlékezetemben. Nem tudom, hogy miért. Köszi a helyesbítést.mypeter írta:off Varga Tamásnak: közben utána is néztem, jól emlékeztem, a belgákat a 16 között Anglia búcsúztatta. Olaszo. lett a bronzérmes, Schilacci a gólkirály. Az összes eredmény:
http://hu.wikipedia.org/wiki/1990-es_la ... oks%C3%A1g
Egy kis helyesbítés: az olaszokat az argentinok verték ki a nagyeddöntőben, 11-esekkel. Ekkor védett az argantínoknál egy bizonyos Goicoechea, a 11-es ölő. A bronzot a belgák nyerték az angolok előtt. Ennek a VB-nek volt a legizgalmasabb, legemlékezetesebb meccse az angol-kameruni derbi, ahol a Szelidíthetetlen Oroszlánok már 2-1-re vezettek, de a mexikói Edgardo Codesal Mendez adott két büntetőt az angoloknak, amit aztán Gary Winston Lineker értékesített. Így lett 3-2 Angliának, akik aztán az elődöntőben 11-esekkel kikaptak az NSZK-tól, 1-1-es rendes játékidő után.Rivaldo11 írta:Amikor 1990-ben kiejtette őket az NSZK, akkor még csak a nyolcaddöntőben jártak. A bronzot a hazai olaszok szerezték meg(az Anglia elleni 2:1-el)
Tamás: Rijkaard pályafutásából ne hagyd ki az 1988-as EB-t, amit megnyertek.
1990-es VB:edeinho írta:lehet h hülyeséget beszélek de Reijkard nem lett eb aranyérmes és vb-n helyezett?(asszem harmadikak lettek 1990 amikor az elődöntőben Rudi Völler leköpéséért kiállították!)
akiről állítólag az anyukája mondta hogy cserélje be a mester mindenképp, mert a fia gólt fog lőni.....Rivaldo11 írta:Továbbmegyek: Ha jól emlékszem, abban a 95-ös döntőben Frank adta a gólpasszt egy fiatal srácnak, bizonyos Patrick Kluivertnek...
De még milyen jól emlékszelRivaldo11 írta:Továbbmegyek: Ha jól emlékszem, abban a 95-ös döntőben Frank adta a gólpasszt egy fiatal srácnak, bizonyos Patrick Kluivertnek...
Nem, Lionel85-nek szólt, aki ezen is képes volt akadékoskodni.Zozzy 5 írta:Nem tom, hogy ez nekem szólt-e, de a védőcseréjével én is egyetértek, ott pótolni kellett a védelmet.Slither írta:Emberhátrányban, vezetéssel a birtokodban nincs az az éppeszű edző aki átáll 3 védőre 2 támadó szellemű szélsővédővel és Olival. Ronnie meg láthatóan lejjebb vett a 2. félidőben fáradtnak is tűnt, ráadásul védekezni sem hajlandó, szóval teljesen felesleges lett volna fent hagyni.
Ezzel nagyon egyetértek!varga tamás írta:2004/05-ös és a 2005/06-os szezonban ha 2-0-ra vezettünk, akkor csak az volt a kérdés, hogy az ellenfél mennyivel ússza meg a meccs végére. Ma az a kérdés, hogyha 1-0-ra megyünk kihúzzuk-e a meccs végéig - mint tavaly is ez volt. Számtalan olyan meccs volt, amikor vezetést szereztünk, aztán befejezettnek tekintettük a mérkőzést - lásd Betis, Getafe, Espanyol elleni meccseket, de még tudnék példát hozni. Tegnap este is a félidőben klasszis játékkal 2-0-ra vezettünk. És én - megmondom őszintén - azt vártam, hogy a 2. félidőben ezt folytatjuk, és a vége lesz egy 4-0, vagy 4-1. Erre mi volt, lefeküdtünk, alibiztünk, tili-toliztunk. Bekatuk a leventénket, és izgulhattunk volna - ha nincs Yaya. Ha ez nektek tetszik, akkor lelketek rajta. Nekem, nem. És mivel ez sorozatban történik meg, nem lehet véletlen. Olvassátok el Laporta mai nyilatkozatát - valami hasonlót mond ő is.
És Miki! Én sosem szerettem-kedveltem Franket, de eredményeit elismertem, gratuláltam neki, viszont amit egy éve csinál, az gyalázatos, és sokszor dilettáns - főleg a cserék területén, ill. az Oleguer-imádata terén. Kritikáim jogosak, és nem légből kapottak. És igazad van: nem kellaz én véleménnyemmel foglalkozni, de ettől még leírom, és nem fogom megváltoztatni.
Nem tom, hogy ez nekem szólt-e, de a védőcseréjével én is egyetértek, ott pótolni kellett a védelmet.Slither írta:Emberhátrányban, vezetéssel a birtokodban nincs az az éppeszű edző aki átáll 3 védőre 2 támadó szellemű szélsővédővel és Olival. Ronnie meg láthatóan lejjebb vett a 2. félidőben fáradtnak is tűnt, ráadásul védekezni sem hajlandó, szóval teljesen felesleges lett volna fent hagyni.
Mondhatnám, hogy akkor ott volt neki Henk, és mióta Ő nincs, azóta nem emlékszek nagy húzására, de nem mondom, mert én is belefáradtam már ebbeozsimiki írta:Gondolom Bl döntőben is szidtad azt a hülye fejét,h h merte behozni BélátZozzy 5 írta:Szerintem is felesleges piszkálni. Tény, hogy a cseréi nem voltak valami logikusak, de mit vártatok? Ő nem fog megváltozni, ha a csapatnak kijön a lépés, akkor menni fog a bugi. De ő mindíg ez lesz, mindíg hülyén fog cserélni, úgyhogy mikor nyerünk, akkor szerintem ne együk magunkat ezen.Mert akár tetszik akár nem,az a hülye döntése nagyban hozzájárult,h leesett a BL
![]()
Egyáltalán nem utálom, de ha támadóbb játékot akar, akkor fenthagyja Ronaldinhót és nem Messi és Giovani szenvednek elől. Egyszerűen nem volt utána bal oldala a csapatnak...Slither írta:Ez egy hülyeség, ha ezt is képest vagy kritizálni, akkor nagyon utálhatod...Lionel85 írta:Ráadásul amikor Márquezt kiállították, akkor ragaszkodott a négy védőhöz, mikor egy Bilbao ellen nem kéne ennyire görcsösen ragaszkodni a 4 bekkhez. Maradhatott volna a 3 bekk és Ronaldinho a pályán...
Gondolom Bl döntőben is szidtad azt a hülye fejét,h h merte behozni BélátZozzy 5 írta:Szerintem is felesleges piszkálni. Tény, hogy a cseréi nem voltak valami logikusak, de mit vártatok? Ő nem fog megváltozni, ha a csapatnak kijön a lépés, akkor menni fog a bugi. De ő mindíg ez lesz, mindíg hülyén fog cserélni, úgyhogy mikor nyerünk, akkor szerintem ne együk magunkat ezen.