Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha utánnaolvasol, rájössz, hogy ő sem azt írta, hogy bealszik tőle.Primitive írta:Egy spanglitól nem aludt volna, elnevette volna az egész meccsetgrecki írta:Nekem adj egy ötöst! Láttam egy pólót 4999-ért...
Szerintem elszívott egy spanglit a második félidőben, hogy be ne aludjon.
Nagy vagy emberSharkinho írta:3 komolyabb dolga volt a 2. félidőben. Meg kellett tapsolnia R10-et, Xavit és Messit...
Egy spanglitól nem aludt volna, elnevette volna az egész meccsetgrecki írta:Nekem adj egy ötöst! Láttam egy pólót 4999-ért...
Szerintem elszívott egy spanglit a második félidőben, hogy be ne aludjon.
Én is adnék neki egy 3astlionelmessi19 írta:Sok védenivalója nem volt, amit kellett összeszedte.
3as, mert jókedvem van.
Egy kapus ugyanúgy kell ismerje azt a védelmet ami előtte mozog, ő (is) irányítja őket. Ha keveset játszik, nem tudja felvenni sem a játék, sem a védelem ritmusát.Mr. Master írta:És azért a madridban kapott négyes sem a szuper kvalitásait bizonyitja... Azt meg szintén nem érdemes felhozni, hogy az egész csapatnak rosszul ment, a kapus azért kapus, mert teljesen független a csapat játékátol az ö formájaIgenis, hogyha Jorquera annyival jobb lenne, mint Valdes, akkor valoszinüleg eljutott volna a csapat a döntöig is...