Igen ezt tudom,hogy kinek mit kell bizonyítani,de enélkül is meg kellett volna válni tőle!ozsimiki írta:Vezetőség mellette áll...legalábbis még!Ádám02 írta:Most büszke lehet aztán magára lehet végülis jól jön ,mert így a vezetőség belátja,hogy meg kell vállni tőle!Replay írta:Itt is:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=406604
Amúgy amíg nem bízonyítják be,addig ártatlan,h ezzel a közhellyel élek...vagy így irom: Nem Olinak kell bízonyítani ártatlanságát,hanem bíróságnak bűnősségét
Oleguer Presas Renom #2
- Ádám02
- Entrenador del Barça
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Vezetőség mellette áll...legalábbis még!Ádám02 írta:Most büszke lehet aztán magára lehet végülis jól jön ,mert így a vezetőség belátja,hogy meg kell vállni tőle!Replay írta:Itt is:
Amúgy amíg nem bízonyítják be,addig ártatlan

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Oleguer mióta sztár???Scorpio írta:Börtönbe kerülhet az egyik Barca-sztár

Amúgy én kedvelem de kocka kövekkel nem illik játxadozni főleg nem egy nacionalistának!!!

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Most büszke lehet aztán magára lehet végülis jól jön ,mert így a vezetőség belátja,hogy meg kell vállni tőle!Replay írta:Itt is:
- Hasselbaink
- Barça B
Döbbenet, hát ha ez bebizonyosodik, nem fog az egekbe szökni az amúgy sem a toppon lévő népszerűsége...Zozzy 5 írta:Ekkora egy ökröt...Nem tudom, hogy mi igaz ebből, mindenestre elég nagy szégyen lenne. De Laportáék valszeg úgyis lezsírozzák...Scorpio írta:Börtönbe kerülhet az egyik Barca-sztár
-
- Llegenda del Barça
Ekkora egy ökröt...Nem tudom, hogy mi igaz ebből, mindenestre elég nagy szégyen lenne. De Laportáék valszeg úgyis lezsírozzák...Scorpio írta:Börtönbe kerülhet az egyik Barca-sztár
Laportáék elintézik az ügyet...

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Hasselbaink
- Barça B
Szerintem simán jó lenne jó néhány cspat ellen.barca99 írta:1., 2 vkp nélkül életveszély - főleg h az az egy is Marquezsimán lekontráznak
2., Sem Xavi, sem Iniesta nem szélső játékos, őket a vonal mellé rakni...Egyáltalán nem lenne széljátékunk. Amellett, hogy ugye ha CR képességű szélsők támadnának vissza, igen-igen nagy bajban lennénk.
A lényeg az hogy a felállást többet kombinálni, hogy mind a csapatnak mind a játékosoknak jó lenne.
+ ez a felállás még xavi-val dmf kén is működne, helyére zamb a jobb oldalra. de két dmf ehhez a felálláshoz nem jó.
Off: kétségtelen, ezzel az eszmefuttatással legalább pozitív dolog is történik ebben a topicban, nemcsak oleguer alázása

A nagy dumálás közepette elfelejtkeztem az egyik playerünkről: Touré= DMF.
1., 2 vkp nélkül életveszély - főleg h az az egy is Marquez
simán lekontráznak
2., Sem Xavi, sem Iniesta nem szélső játékos, őket a vonal mellé rakni...
Egyáltalán nem lenne széljátékunk. Amellett, hogy ugye ha CR képességű szélsők támadnának vissza, igen-igen nagy bajban lennénk.

2., Sem Xavi, sem Iniesta nem szélső játékos, őket a vonal mellé rakni...

- Hasselbaink
- Barça B
Én nem így gondoltam, a 3-4-3 max úgy, hogy rafa lenne a dmf egyedül:barca99 írta:Ők lennének az alapjai a 3-4-3-nak...LG írta:Meg pont most játxunk 3-4-3at, mikor hosszu idő után van 2 klasszis szélsővédőnk![]()
![]()
De tényleg lehetne őket a kp két szélén nyomatni.
Puyol - Thuram - Milito
Zambi - Yaya - Rafa - Abidal
-----------Ronaldino----------
-------Eto'o--------Henry-----
De sose játsszunk ilyet.
puyol-thuram-Milito (Abidal)
-----------rafa-----------
xavi-----------------iniesta
-------ronaldinho----------
-----Messi Eto'o Henry-----
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
még szerencse Messi nélkül........barca99 írta: Ők lennének az alapjai a 3-4-3-nak...![]()
Puyol - Thuram - Milito
De sose játsszunk ilyet.

Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Az megint nem jo, akkor meg a 3 kreativ középpályásunkat kéne kihagyni 

Ők lennének az alapjai a 3-4-3-nak...LG írta:Meg pont most játxunk 3-4-3at, mikor hosszu idő után van 2 klasszis szélsővédőnk![]()

Puyol - Thuram - Milito
De sose játsszunk ilyet.

Meg pont most játxunk 3-4-3at, mikor hosszu idő után van 2 klasszis szélsővédőnk

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
3-4-3 -val csak a videojátékokban lehet játszani
(sztem)
Ahhoz 3 nagyobn jo KV kéne. Nem mondom, hogy Puyol ,Thuram, Milito ESETLEG ne mlenne jo, de nagyon rizikós. Összeszokottnak, gyorsnak kell lenni hozzá. Na meg persze a szélsőknek nagyon sokat kell a védekezésbe fektetni. A mai fociban már ez nem lehetséges annyira. Inkább erős védelem és KP kell.

Ahhoz 3 nagyobn jo KV kéne. Nem mondom, hogy Puyol ,Thuram, Milito ESETLEG ne mlenne jo, de nagyon rizikós. Összeszokottnak, gyorsnak kell lenni hozzá. Na meg persze a szélsőknek nagyon sokat kell a védekezésbe fektetni. A mai fociban már ez nem lehetséges annyira. Inkább erős védelem és KP kell.

- Hasselbaink
- Barça B
Szerintem, pont most kellene játszatni, Oleguer nem szempont, ő mindig ugyanúgy játszik (nagy hiba-százalékkal)LG írta:Sztem 2 dolog miatt nem kezdett Milito:
1. Mert fokozatosan kell beépiteni, mert ha van egy gyengébb képességü, viszont jo formában lévő Oli, akkor sztem is inkább játxon ő, mint Milito, akiről tudjuk mekkora játékos, viszont alig játxott a csapattal, és az összeszokotság fontos nagyon a védőknél![]()
2. Még 1ik ellenfelünk sem volt vmi nagy csapat, nem is igen tették a védelmünket probára, és ilyen csapatok ellen Oleguer is megállja a helyét. És neki is kell játxani, inkább most játxon, mint a rangadokonBiztos vagyok benne, h nagy csapatok ellen Thuram-Milito kettős játxik, perxe amig fel nem épül Puyi
![]()
Márquezra én meg inkább csak a középpályán számitanék
Ha most nem játszik, akkor csak a nagyobbak ellen fog-viszont nem lesznek összeszokva sem Puyi (ez nagyon tetszik LG)-val sem mással...
Marquez védekező kp-ként (DMF) lenne még jó egy 3-4-3 hoz mondjuk, ott is képes lenne világklasszis teljesítményre!
Sztem 2 dolog miatt nem kezdett Milito:
1. Mert fokozatosan kell beépiteni, mert ha van egy gyengébb képességü, viszont jo formában lévő Oli, akkor sztem is inkább játxon ő, mint Milito, akiről tudjuk mekkora játékos, viszont alig játxott a csapattal, és az összeszokotság fontos nagyon a védőknél
2. Még 1ik ellenfelünk sem volt vmi nagy csapat, nem is igen tették a védelmünket probára, és ilyen csapatok ellen Oleguer is megállja a helyét. És neki is kell játxani, inkább most játxon, mint a rangadokon
Biztos vagyok benne, h nagy csapatok ellen Thuram-Milito kettős játxik, perxe amig fel nem épül Puyi
1. Mert fokozatosan kell beépiteni, mert ha van egy gyengébb képességü, viszont jo formában lévő Oli, akkor sztem is inkább játxon ő, mint Milito, akiről tudjuk mekkora játékos, viszont alig játxott a csapattal, és az összeszokotság fontos nagyon a védőknél

2. Még 1ik ellenfelünk sem volt vmi nagy csapat, nem is igen tették a védelmünket probára, és ilyen csapatok ellen Oleguer is megállja a helyét. És neki is kell játxani, inkább most játxon, mint a rangadokon

- noname
- Llegenda del Barça
Zambrotta esetében is kb 10 meccs eltelt, mire stabilan a kezdőben találta magát, most Puyol sérülése miatt talán ennyi nem lesz, de sztem még 3-4 meccsen nem lesz kezdő, űvagy legalábbis lecserélik.Utána viszont kirobbanthatatlan lesz.Hasselbaink írta:Milito-t főleg ebben a periódusban padon tartani óriási baklövés, stabilan játszatni kellene, hogy az egészségesekkel (is) szokják egymást.
A későbbiekben nagyon fontos lesz egy-egy komoly meccsen az egymást jól érző védelem, nem akkor kellene próbálkozni....
És igenis, amíg Thuram egészséges és bírja (márb pedig nagyon bírja) addig neki is helyet kell(ene) szorítani, főleg most Puyol hiányában.

A Fifa egy szégyen
- Ádám02
- Entrenador del Barça
De már valaki irta hogy lehet Frank úgy építi be a csapatba mint Zambit akkor viszont várni kell arra hogy kezdő legyen!És ha ez igy van akkor nem baj hogy nem játszik csak idővel!Hasselbaink írta:Milito-t főleg ebben a periódusban padon tartani óriási baklövés, stabilan játszatni kellene, hogy az egészségesekkel (is) szokják egymást.
A későbbiekben nagyon fontos lesz egy-egy komoly meccsen az egymást jól érző védelem, nem akkor kellene próbálkozni....
És igenis, amíg Thuram egészséges és bírja (márb pedig nagyon bírja) addig neki is helyet kell(ene) szorítani, főleg most Puyol hiányában.
- Hasselbaink
- Barça B
Milito-t főleg ebben a periódusban padon tartani óriási baklövés, stabilan játszatni kellene, hogy az egészségesekkel (is) szokják egymást.