Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pü.lowride írta:En kicsit felek, hogy ha jobb szelen fog jatszni milyen lesz... elvegre kihagyott 3 honapot s meg nem is megszokott pozicioban jatszik...![]()
![]()
De mindenkepp utosebb lesz a vedelem az biztos.
Lassan nem csak a kapitány tér vissza hanem a biztonságérzetem is ott hátul így azért nem fogok annyira izgulni,hogy gólt kapunk!noname írta:Lassan úgy néz ki visszatér a Kapitány!![]()
Eddig is jó volt a védelmünk, most h Milito kezdi megszokni a csapatot és ő is visszatér...![]()
![]()
BALLSKrojf írta:Komáim!
A mi drága Puyinknak úgy néz ki a nap képén alaposan
megvizsgálják a golyóit!
Hát igen! A Barca stábjának mindenre kiterjed a figyelme...
Elemez Krojfotok.
Igen gyógyuljon meg hamar!Én is szívesebben látnám hátul sokkal magabiztosabb lenne a védelem és én is nyugodtabb lennék!MQuC írta:Mindenképp hamar térjen vissza Puyol, márcsak vezéregyénisége miatt is (Egyik kedvencem)[/list]
Dehogynem mondta, hogy reálos, csak nem ebben a topikban.MQuC írta:Azt amzugy nem mondta ultrasur, hogy Realos lenne, csak azt h nme szereti a Barcát( ami egyébként nagyon helytelen:D
A másik fele viszont remek, h ilyen elismerően nyilatkozik a világ egyik, ha nem a legjobb védőjéről..... THX
Remélem nem fog meglátszani a hiánya a meccseken nagyon jó kis védőink lettek nem lesz itt gond!MQuC írta:Azt amzugy nem mondta ultrasur, hogy Realos lenne, csak azt h nme szereti a Barcát( ami egyébként nagyon helytelen:D
A másik fele viszont remek, h ilyen elismerően nyilatkozik a világ egyik, ha nem a legjobb védőjéről..... THX