Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Saviolat megvették a kupa csapatba. Ha máshol nem ott csak csak fog játszani.barca99 írta:De azért Schuster különleges kérésére érkezett, és egyes szurkolók is benne látták a megváltót...ultrasur írta:Saviola sztem anyit se fog játszani mint a Barcába.![]()
Mondjuk két forduló után még messzemenő következtetést nem akarok levonni, viszont körvonalazódik, hogy ha nem lesz sérüléshullám a Realnal akkor nem fog játszani. Tehát csak kecsegségből ment oda és a Real is ezért vette meg.
Ők elvileg mindig jól igazoltak,nem csak idén,és mindig az volt,h vártunk,és főleg az Ő drukkereik h mikor érnek össze,hát arra várhattak...Lionel85 írta:Sokat igazoltak a nyáron és ami érvényes a Realra, az érvényes az Atléticóra is, hogy idő kell, mire összeszoknak és csapatot csinál belőlük Aguirre.
Én őket már a rajt előtt leírtam,igazolások ellenére isZsolti írta:Még beindulhatnak..elvégre csak két forduló telt el...ugyan így nem szabad leírni sem az Atleticot,se ma Villarrealt(őket csak abban az esetben nem,ha az a szerencsétlen Cygan kikerül a kezdőből..)
De azért Schuster különleges kérésére érkezett, és egyes szurkolók is benne látták a megváltót...ultrasur írta:Saviola sztem anyit se fog játszani mint a Barcába.
Sztem Robben jol sülhet el és Metz + Heinze is jo volt és lesz is.Meglepő volt számomra ez az 5-0 nem gondoltam volna hogy ennyire nyer a madrid.Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy Snejder és Drenthe megvétele nem ment kárba megérte megvenni őket a többi igazolással ellentétben!
És Piqué. Ayala remek vásárnak tűnik, de ő sem lesz már fiatalabb, védekezésben sokat gyengültek, pedig idén többet várnék tőlük..lionelmessi19 írta:Lehet h hiányzik nekik Gabysasi1 írta:Zaragozával vajon mivan![]()
![]()
De ez az x is...
messi1234 írta:Amúgy Touré milyen lábas???
Javult a játékunk, de még meg sem közeliti a csucsformát. Igaz, nem is most kell csucsformában lenni, ha minden meccsen javul a játék, akkor jo lexzsaneva írta:fantasztikus volt tegnap a Barca olyan mint mikor mindent megnyertek a 2005-2006-os idénybe!Ronaldinho ismét a régi volt!
imádom őket a világ legjobb csapat ismét megnyernek minden ez szinte biztos
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát azért Robbenről még nem tudjuk mennyire válik be.Ádám02 írta:Meglepő volt számomra ez az 5-0 nem gondoltam volna hogy ennyire nyer a madrid.Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy Snejder és Drenthe megvétele nem ment kárba megérte megvenni őket a többi igazolással ellentétben!
meg tele van.. pl: madridSlither írta:Ez a forduló is tele volt meglepetésekkel, az ujoncok egész jók idáig.